yaw kardeş şidi de hiç internete girmiyor hatada vermiyor öyle bekliyor ovi mağazayada hiç girmiyor ne yapıcam yaw yardım
http://www.maxicep.com/maxipda-turk...0-s-1-s-3-unsigned-turkce-maxipda-742592.html
Bunu telefonuma nasıl yerleştireceğim. İçerik ekleye tıkladım ama yok.
web browser ön belleği e de olduğu için hafıza kartsız kullanamazsın... kullanman için gerekli dosyayı düzenlemen gerek. güvenlik kodunu ne koymuşsa odure hafıza kartsız hiç girmiycekmi internete sağol kardeş şimdi oldu ama bunu ben ikinci bir 5800 a attım belle devamlı güvenlik istiyor 12345 de olmuyor neden acaba ve ya kaçtır şifre
görmedim yada yazdım sen görmedin. elimden geldiği kadar herkese yardım ediyorum. herkesin sosyal hayattan başka özel hayatı var sabah akşam internette değiliz. neyse ses kalitesini Dolby ses kalitesinde getirildi. normal kulaklıkla bile çalışırHocam bu Dolby Kulaklık olayı nedir kulaklıktan çıkan
sesimi arttırıyor yoksa dolby destekli kulaklıklarda mı
çalışıyor daha öncede yazdım iplenmedi
eyvallah hocam öğrenci işi bu kadar oluyor yoksa 5800 çekilmez bizim için millet jealy bean takılırken symbianı anca senn sayende sevdik bizgörmedim yada yazdım sen görmedin. elimden geldiği kadar herkese yardım ediyorum. herkesin sosyal hayattan başka özel hayatı var sabah akşam internette değiliz. neyse ses kalitesini Dolby ses kalitesinde getirildi. normal kulaklıkla bile çalışır
rica ederim ne demek güle güle kullanın. keşke Nokia symbianı bırakmasaydıda uzun yıllar sizlere cfw hazırlasaydım... 1 sene içinde bende geçerim ıphone.eyvallah hocam öğrenci işi bu kadar oluyor yoksa 5800 çekilmez bizim için millet jealy bean takılırken symbianı anca senn sayende sevdik biz
Hakan abi nokia navifirm sunucularını kapatmış ne yapacak millet ya ne güzel cfw falan yapıyorduk orjinale dönemiyicez sanırım kardeşimin telefonuna bu yazılımı kurdum orjinale döndür dedi orjinal dosyalar yok :P
[h=1][/h]
mrcrab.net/nokia.htmlGerçekten harika ellerinize sağlık
hakan biliyorum sen kobu dısı istemiyorsun ama sorum var cfw nin ilk acılistaki menü düzeni nasıl degiştiriyoz 2aya kadar cfw hazırlıcamda seninki gibi menü düzeni istiyorumda
saol valla hemen mesaj attın
Merhaba, çok güzel bir CFW olmuş. Yalnız bende, bir arama geldiğinde nedense müzikte yani zil sesinde 1 saniyelik bir donma oluyor. sebebi veya çaresi var mıdır acaba?
elinize sağlık güncelleme yapacakmısın ız bu arada sistem seslerinin c6 01 gibi olan kamera çekim kalıtesi biraz artırılmış kamera kullanıyor hatası vermeyen gibi gibi yaparsanız gerçekten kusursuz a ulaşmış oluruz
tabı sız bılırsınız