5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Deneyelim bakalım. inşallah olur.
Denedim ama olmadı. Halen telefon çalarken ilk başlarda 1 saniyelik bir donma yapıyor.

hafıza kartını çıkart hard format at. Takma hafıza kartını öyle dene. Yine olmuyorsa yeniden flaşhla dene

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye

menü düzenini yap. Rom patcherdan open4all yamasını aktif et. Herhangi bir dosya yöneticisiyle c/private/200113d nin içindekini alıp rofs2 de aynı yere aktar tamamdır

dosya isimleri ve yeni için klasörler icin geçerlimi

brhn34

brhn34

Üye
Hakan abi ben senin wp8i kullanıyordum fakat şarj dayanmıyordu bu güzel fakat görsellik yok. rica etsem bana wp8in temasını atarmısın

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan abi ben senin wp8i kullanıyordum fakat şarj dayanmıyordu bu güzel fakat görsellik yok. rica etsem bana wp8in temasını atarmısın

cfw de tema. cfw de pc de yok sadece media firede var... temalar bölümünde var wp8 temaları onları kullan

bilaluguz

Üye
Elinize sağlık gerçekten bütün cfw leri denedim sizinki sanki ofw ye dönüş gibi hatasız :) elinize sağlık güncelleme yapacakmısın ız bu arada sistem seslerinin c6 01 gibi olan kamera çekim kalıtesi biraz artırılmış kamera kullanıyor hatası vermeyen gibi gibi yaparsanız gerçekten kusursuz a ulaşmış oluruz :) tabı sız bılırsınız

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Elinize sağlık gerçekten bütün cfw leri denedim sizinki sanki ofw ye dönüş gibi hatasız :) elinize sağlık güncelleme yapacakmısın ız bu arada sistem seslerinin c6 01 gibi olan kamera çekim kalıtesi biraz artırılmış kamera kullanıyor hatası vermeyen gibi gibi yaparsanız gerçekten kusursuz a ulaşmış oluruz :) tabı sız bılırsınız

teşekkürler güle güle kullan. Daha güncelleme düşünmüyorum malesef. Sitede gerekli herşey var birazda siz kendinize göre düzenlerseniz herkesin istediği bir cfw olur :)

Arkehas

Arkehas

Üye
Hocam 5800'a jaf kurulumunu yapmak zorunda mıyız orayı anlamadım. Sadece x6 ya özel mi yoksa?

cakabey52

cakabey52

Üye

hafıza kartını çıkart hard format at. Takma hafıza kartını öyle dene. Yine olmuyorsa yeniden flaşhla dene

Şu an tekrardan deneyemiyorum, en kısa zamanda deneyeceğim. Ancak bazen yapmadığını fark ettim. Acaba kurduğum bir oyun neden olurmu buna?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocam 5800'a jaf kurulumunu yapmak zorunda mıyız orayı anlamadım. Sadece x6 ya özel mi yoksa?

cfw yi jaf ile yüklüyorsun. Tlfnun ne olduğunun önemi yok.

- - - Eklendi - - -

Şu an tekrardan deneyemiyorum, en kısa zamanda deneyeceğim. Ancak bazen yapmadığını fark ettim. Acaba kurduğum bir oyun neden olurmu buna?

olabilir. Kurduğun uygulamalarda etki edebilir. Ama öyle bir hata yoktur senden kaynaklıdır..

bilaluguz

Üye
tabiki teşekkür ederim ben sadece sizin ustalığınızla daha güzel olur dıye soylemıstım ama teşekkür ederim :)

o_nur1903

Üye
abi senden bi isteğim olacak yardımcı olursan çok sswvinirim ben bu cfw yi kaldırıp (5800 için) eski sürümünü nasıl kurabilirim tekrardan yardımcı olursan çok sevinirim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abi senden bi isteğim olacak yardımcı olursan çok sswvinirim ben bu cfw yi kaldırıp (5800 için) eski sürümünü nasıl kurabilirim tekrardan yardımcı olursan çok sevinirim

ofw dosyalarını indir bunu attığın gibi at ofw ye dönmüş olursun

Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
2 tane sorum var.

1)Bu CWFyi kullanıyorum. Telefona format atsam(4 Tuşa Basmalıyı) CWF silinir mi?

2)Güncellemelerde Müzik Çaları güncelleştirdim. Güncellemeyi geri alma şansım var mı?

o_nur1903

Üye
abi çok teşekkür ederim sadece bilmek istediğimden sordum çok güzel bi çalışma olmuş eline koluna sağlık

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
2 tane sorum var.

1)Bu CWFyi kullanıyorum. Telefona format atsam(4 Tuşa Basmalıyı) CWF silinir mi?

2)Güncellemelerde Müzik Çaları güncelleştirdim. Güncellemeyi geri alma şansım var mı?

hard fotmat atsan bile yazılım silinmez. Yüklü uygulamalardan kaldırabilirsin

- - - Eklendi - - -

abi çok teşekkür ederim sadece bilmek istediğimden sordum çok güzel bi çalışma olmuş eline koluna sağlık

rica ederim sende saol

Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
1)Bu CWFyi kullanıyorum. Telefona format
atsam(4 Tuşa Basmalıyı) CWF silinir mi?

Abi bu soruyu sordum ya sileceğim sanmış olabilirsin. Sadece yanlışlıkla silerim falan diye öğreneyim dedim. Asla silmem bu CWF yi Allah senden razı olsun abi 1.5 yıldır telefonum ingilizceydi şimdi artık Türkçe ve müthiş özellikler var. Sen daha iyisini yapana kadar en iyisi bu :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
1)Bu CWFyi kullanıyorum. Telefona format
atsam(4 Tuşa Basmalıyı) CWF silinir mi?

Abi bu soruyu sordum ya sileceğim sanmış olabilirsin. Sadece yanlışlıkla silerim falan diye öğreneyim dedim. Asla silmem bu CWF yi Allah senden razı olsun abi 1.5 yıldır telefonum ingilizceydi şimdi artık Türkçe ve müthiş özellikler var. Sen daha iyisini yapana kadar en iyisi bu :)

tamam o 4 tuş olan hard format işte. Hard format atsan bike silinmez. Yani at bişe olmaz

lbsg

Üye
Merhaba hocam, cfw'yi yüklemeye çalışırken "box driver not installed" hatası alıyorum. JAF V.1.98.62 TR'yi kurarken de bazı hatalar veriyor, onunla mı ilgilidir? JAF'ın başka versiyonunu mu indireyim? Kopyalanması gereken dosyaları System32 ve System32/Drivers'a kopyaladım ama hala aynı maalesef. Win 7 64 Bit kullanıyorum. Yardımcı olabilirsen çok sevinirim.

Üst Alt