cakabey52
Üye
hard format atıp hafıza kartını biçimlendir
Deneyelim bakalım. inşallah olur.
Denedim ama olmadı. Halen telefon çalarken ilk başlarda 1 saniyelik bir donma yapıyor.
hard format atıp hafıza kartını biçimlendir
Deneyelim bakalım. inşallah olur.
Denedim ama olmadı. Halen telefon çalarken ilk başlarda 1 saniyelik bir donma yapıyor.
menü düzenini yap. Rom patcherdan open4all yamasını aktif et. Herhangi bir dosya yöneticisiyle c/private/200113d nin içindekini alıp rofs2 de aynı yere aktar tamamdır
dosya isimleri ve yeni için klasörler icin geçerlimi
Hakan abi ben senin wp8i kullanıyordum fakat şarj dayanmıyordu bu güzel fakat görsellik yok. rica etsem bana wp8in temasını atarmısın
elinize sağlık güncelleme yapacakmısın ız bu arada sistem seslerinin c6 01 gibi olan kamera çekim kalıtesi biraz artırılmış kamera kullanıyor hatası vermeyen gibi gibi yaparsanız gerçekten kusursuz a ulaşmış oluruz
tabı sız bılırsınızElinize sağlık gerçekten bütün cfw leri denedim sizinki sanki ofw ye dönüş gibi hatasızelinize sağlık güncelleme yapacakmısın ız bu arada sistem seslerinin c6 01 gibi olan kamera çekim kalıtesi biraz artırılmış kamera kullanıyor hatası vermeyen gibi gibi yaparsanız gerçekten kusursuz a ulaşmış oluruz
tabı sız bılırsınız

hafıza kartını çıkart hard format at. Takma hafıza kartını öyle dene. Yine olmuyorsa yeniden flaşhla dene
Hocam 5800'a jaf kurulumunu yapmak zorunda mıyız orayı anlamadım. Sadece x6 ya özel mi yoksa?
Şu an tekrardan deneyemiyorum, en kısa zamanda deneyeceğim. Ancak bazen yapmadığını fark ettim. Acaba kurduğum bir oyun neden olurmu buna?
abi senden bi isteğim olacak yardımcı olursan çok sswvinirim ben bu cfw yi kaldırıp (5800 için) eski sürümünü nasıl kurabilirim tekrardan yardımcı olursan çok sevinirim
2 tane sorum var.
1)Bu CWFyi kullanıyorum. Telefona format atsam(4 Tuşa Basmalıyı) CWF silinir mi?
2)Güncellemelerde Müzik Çaları güncelleştirdim. Güncellemeyi geri alma şansım var mı?
abi çok teşekkür ederim sadece bilmek istediğimden sordum çok güzel bi çalışma olmuş eline koluna sağlık

1)Bu CWFyi kullanıyorum. Telefona format
atsam(4 Tuşa Basmalıyı) CWF silinir mi?
Abi bu soruyu sordum ya sileceğim sanmış olabilirsin. Sadece yanlışlıkla silerim falan diye öğreneyim dedim. Asla silmem bu CWF yi Allah senden razı olsun abi 1.5 yıldır telefonum ingilizceydi şimdi artık Türkçe ve müthiş özellikler var. Sen daha iyisini yapana kadar en iyisi bu![]()