bu fotosunu koyduğun cwf süper abana linki versene .. ??Lütfen
silinmemesini istediğin resim vide müzikleri pc ye al... rehberinide sim e kopyala... sonra yazılımı at. yazılımı atınca ana sayfada ne görüyorsan öyle olacakAna başlıkta yazan her şeyi uygularsam telefonum resimdeki gibi olur mu?
Ekstra yapmam gereken bir şey var mı?
Telefonumdaki bilgileri yedeklemem gerekli mi (Senkronize etmeli miyim) ?
Telefon en baştan beri kapalı mı olacak
Uyumlulukta hangisini seçeceğim bende bunlar var
Windows95
Windows 98/ Windows Me
Windows NT 4.0 (Service Pack 5)
Windows 2000
Bu arada sistemim Microsoft Windows XP Professional Versiyon 2002 Service Pack 3
rica ederim güle güle kullan kardeşimNe desem azdır Hakan abi çooooooooook teşekkürler yaptım artık telefonum Türkçe

dosyaları görmüyor
eksik dosyaları 3x4 ten alResimdeki konumda bulunuyor flash dosyası. Yanlış mı?
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
eksik dosyaları 3x4 ten al
Allah razı olsun. Halloldu.
♣ Tuş Kilidi Değiştirildi (Dokunmatik)
Tam olarak ne demek istiyor.
orjinalde sürüklemelidir. Ben dokunmatik yaptım onu.
Telefonun yanındaki sürükleme yeri yerine dokunmatik mi yaptın?
Peki dokunmatik nasıl kilitleyeceğiz? Nereye basacağız?
açarken. Kilitlerken değil. Tuş kilidi kilitliyken menü tuşuna bas anlayacaksınrm-xxx klasörü içine hangi menülü olanı kullanıcaksan onu atacaksın... Xxx olan yer 5800 da rm-356 dır... Rm-xxx yaparsan dosyaları jaf görmez
- - - Eklendi - - -
local modede kalması pc ile alakalıdır. Kurduğun uygulamalar tlfnu yavaşlatabilir...
- - - Eklendi - - -
daha güncelleme düşünmüyorum. Daha üzerine katacak birşeyim ve bundan öteye gidemeyeceğimi açık açık söylüyorum. Şarj ışığını dolarken yeşil dolum bitince kırmızı ışık yanıp sönüp yapabilirim ama ekran tuş ışıklarında kimi yerlerde bozulmaya neden oluyor. En sorunsuzu böyleydi böyle yaptım bende...küçük klavyeyi ben kaldırdım eklemek için staticfeatures.dll dosyasını olan cfw den çekip sys/bin in içine at gelir klavye.teşekkürler sizlerde saolun....