5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ya bide bu mesajları mesajlar klasöründen iphonelerdeki gibi yapamazmıyız hani gelen kutusunda bi mesaja girdiğimizde hepsi baloncuk baloncuk olsun var mı öyle bi hack veya uygulama ?

sohbetler var zaten... ama görsellik istiyorsan free i-sms i kur...

yenilmez70

Üye
Herşey İyi Cfw çok güzel ellerine sağlık da kardeşim ben wlana bağlanıyorum webe tıkladığım anda acılıyor hemen geri kapanıyor ne yapmam gerekiyor :S

Ryhtex

Üye
Güç tasarufu Modu ve yüksek performans modu oluyomu bu telefona ?

cJk

Üye
kardeş bahsettiğim baloncuklu mesajları bi arkadaş link paylaşamıyorumda konu ismi [h=1][ BELLE ] Mesajlaşma Baloncuk Renkleri[/h]forumda anlatmışta biz senin cfwye nasıl aktarıcaz yada benmi yanlış işler yapmaya çalışıyorum ?

hikmet366

hikmet366

Üye
kardeş bahsettiğim baloncuklu mesajları bi arkadaş link paylaşamıyorumda konu ismi [ BELLE ] Mesajlaşma Baloncuk Renkleri

forumda anlatmışta biz senin cfwye nasıl aktarıcaz yada benmi yanlış işler yapmaya çalışıyorum ?

Bu S^3 İçin Dilmi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Herşey İyi Cfw çok güzel ellerine sağlık da kardeşim ben wlana bağlanıyorum webe tıkladığım anda acılıyor hemen geri kapanıyor ne yapmam gerekiyor :S

hafıza kartını tak

- - - Eklendi - - -

kardeş bahsettiğim baloncuklu mesajları bi arkadaş link paylaşamıyorumda konu ismi [h=1][ BELLE ] Mesajlaşma Baloncuk Renkleri[/h]forumda anlatmışta biz senin cfwye nasıl aktarıcaz yada benmi yanlış işler yapmaya çalışıyorum ?

sen söylediğim uygulamayı kur yeter

- - - Eklendi - - -

Güç tasarufu Modu ve yüksek performans modu oluyomu bu telefona ?

güç tasarrufu seçeneği yok. Performans bakımından birden çok mod bulunuyor zaten

Matthe

Matthe

Üye
Hocam bu akşam müsaitsen benim telefona yapalım cfwyi :)

Matthe

Matthe

Üye

tamam indir. Rehberini filan yedekle. id ve şifreyi ver bağlanırım

Rehberim sim kartta problem olur mu?

Depo hafızasındaki gerekli dosyaları pcye attım şarkılarımı falan biçimlendirmeye gerek var mı depo hafızasını?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Rehberim sim kartta problem olur mu?

Depo hafızasındaki gerekli dosyaları pcye attım şarkılarımı falan biçimlendirmeye gerek var mı depo hafızasını?

rehber simdeyse olmaz. Yazılımdan sonra hard format atıp depoyu biçimlendirirsin. Çünkü eski sistemden kalan kırıntılar yazılımı karıştırır

Matthe

Matthe

Üye

rehber simdeyse olmaz. Yazılımdan sonra hard format atıp depoyu biçimlendirirsin. Çünkü eski sistemden kalan kırıntılar yazılımı karıştırır

Tamamdır, dosyalar iniyor 15 dkya falan iner sanırım

Üst Alt