5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
o zor işlerle uğraşamam boşver :)

Swype bile yüklendi buna ya, harikasın sen, ofw'de yükleyemeyip üzüldüğüm birsürü şeyi çalıştırdım, telefonum sanki nokia değil, üstteki yazıyı silicem anlamasınlar Nokia olduğunu :ehe

sistem tamamen hackli. İstediğin uygulama tema oyunları yükleyebilirsin :)

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Hakan c6'nın skin dosyalari ile ofw'ninkiler birbirine uymuyor değil mi n9 ikonu megoo icon filanda uymuyor bunu ofw' ye nasıl uydurabilirim. Hangi programla düzenliyorsun mif dosyalarini filan özelden mesaj atamadım buraya yazdim konu ile biraz alakasiz özür dilerim.

hikmet366

hikmet366

Üye
Hakan c6'nın skin dosyalari ile ofw'ninkiler birbirine uymuyor değil mi n9 ikonu megoo icon filanda uymuyor bunu ofw' ye nasıl uydurabilirim. Hangi programla düzenliyorsun mif dosyalarini filan özelden mesaj atamadım buraya yazdim konu ile biraz alakasiz özür dilerim.
Hyr C6 nın iconları ofw uymuyor Meego Gine ofwye uymuyor program olsa bile yapamassın

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

siscontets ile düzenliyorum. Uymuyor kimi yerler farklı oluyor ama onlarıda düzenleyebilirsin

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Tamam teşekkür ederim :)

Joker

Joker

Emekli Yönetici
ya abi bişey sorcam benim 5800'da oynadığım bi racing thunder var ama oda yüklenmiyor daha önce yükleniyordu ama şuan güncelleştirme hatası diyo imzaladım ama yine aynı niye böyle oluyo sence yada nasıl düzeltebilirim bu sorunu :hmmm

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ya abi bişey sorcam benim 5800'da oynadığım bi racing thunder var ama oda yüklenmiyor daha önce yükleniyordu ama şuan güncelleştirme hatası diyo imzaladım ama yine aynı niye böyle oluyo sence yada nasıl düzeltebilirim bu sorunu :hmmm

install server exe i değiştir...

Matthe

Matthe

Üye
Evet ya bende 2-3 tane oyun yüklücektim Güncelleştirme Hatası diye bi hata geliyor yükleyemiyorum, installserver.exe nasıl değiştircem anlatır mısın?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Joker
carandiru

carandiru

Üye
hakan kardeşim java uygulama yükleyemiyorum nedeni ne olabilir %70 kadar geliyo yükleme daha sonra yükleme başarısız diye uyarı alıyorum kapanıyor

- - - Eklendi - - -

tamam kardeşim java runtime yükledim sorun düzeldi.

Qskyr

Üye
Slm arkadaşlar 5800 Xpress Musıc var bende anna belle yapçam tamam koymuşsunuz linki rarı ama indiriosun rarı çıkartıosun ama klasör halinde DCP dosyaları çıkıo içinde ama sitedeki kur resimlerinde masaüstüne kısayol kurduğunu gösterir bi halde yapmışsınız ama bizde masaüstüne kısayol yapmıo nasıl yapçaz abi ya bi cevap verin bekliorum abi ya hadi lütfennn...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeşim java uygulama yükleyemiyorum nedeni ne olabilir %70 kadar geliyo yükleme daha sonra yükleme başarısız diye uyarı alıyorum kapanıyor

- - - Eklendi - - -

tamam kardeşim java runtime yükledim sorun düzeldi.

tamam kardeş

osmancomez

Üye
Öncelikle emeğiniz için teşekkürler

jaf için ayrı bir kablo şart mı yoksa orjinal nokia usb kablosu ile bunları yapabiliyor muyuz

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Öncelikle emeğiniz için teşekkürler

jaf için ayrı bir kablo şart mı yoksa orjinal nokia usb kablosu ile bunları yapabiliyor muyuz

teşekkürler. Orjinal usb kablosuyla atacaksın yazılımı

- - - Eklendi - - -

Slm arkadaşlar 5800 Xpress Musıc var bende anna belle yapçam tamam koymuşsunuz linki rarı ama indiriosun rarı çıkartıosun ama klasör halinde DCP dosyaları çıkıo içinde ama sitedeki kur resimlerinde masaüstüne kısayol kurduğunu gösterir bi halde yapmışsınız ama bizde masaüstüne kısayol yapmıo nasıl yapçaz abi ya bi cevap verin bekliorum abi ya hadi lütfennn...

jaf ile yükleyeceksin yazılımı... Ekte verdim dosyaları indir kur anlatılanları yap flaşhla

osmancomez

Üye
kardeşim çok teşekkür ettim bir sorum daha olacak

Şimdi indirdim dosyaları 4x4te sadece o klasördeki dosyayı mı yükleyeceğim
Tek dosya var o klasörde 3x4 ve daha fazla dosya var.
Yeniyim bu işlerde çok şey istiyor olabilirim ama yeniden teşekkürler şimdiden:)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim çok teşekkür ettim bir sorum daha olacak

Şimdi indirdim dosyaları 4x4te sadece o klasördeki dosyayı mı yükleyeceğim
Tek dosya var o klasörde 3x4 ve daha fazla dosya var.
Yeniyim bu işlerde çok şey istiyor olabilirim ama yeniden teşekkürler şimdiden:)

rica ederim. 4x4 ü kullanacaksan eksik dosyaları 3x4 ten al

osmancomez

Üye

Üst Alt