nasıl çekicem bu dosyayı bir program varmı temiz port dediğinde kendi orjinal fwsi olurmu?
nfe ne oluyo az bişey bilgim var
nfe ile temiz c6 portun rofs2ni açıp içinden o dosyayı çekip cfw ye aktarman gerek... modlamayla ilgili bilgin olması gerek yoksa yapamazsın...

rofs2 açmanıza yarıyor.. sitede var biraz araştırma... konu dışına çıkıyoruz...nfe ne oluyo az bişey bilgim var![]()
hocam senin yazı ortalatma modu uyguladım ama menüde sorun yok diğer her yerde geri sekmesi ortalı seçenek sekmesi değil arama sırasında ise hiçbiri ortalı değil acaba sorun neyden kaynaklı olabilir
yazılıma gömerek uygula..
öyle yapmıştım fp4 te de iki mod uyguladım bi bu bi de arama geldiğinde titreme özelliği neden bötle oldu bilmiyorum müsait bi zaman tekrar gömüp flaslıcam bkalım teşekkürler hocam
öncelikle emeğine sağlık üstad çok harika olmuş. Ama benim bi sorunumvar telefon yüklerken local modda kaldı bataryayı çıkartıp taktım cihaz açıldı. Bu sorun çıkartır mı ? Tele hard format atayım deim onuda kabul etmiyor şimdi sizce ne yapmalıyım ? işmdiden çok teşekkür ederim üstad.
teşekkür ederim. bir sorum daha olucak üstad bu fontları nasıl yükleyebilirim ?
4x4 menü düzenini yapamıyorum dosyayı görmüyo diğerinde sıkıntı yok benmi bi hata yapıyorum
baktımda şimdi hangi dosyaları alıcağımı bilemedim :/

rica ederimbaktımda şimdi hangi dosyaları alıcağımı bilemedim :/
- - - Eklendi - - -
tmmdır yaptım teşekkürler![]()

bluetoothla ilgili sorun yaşıyorum bu yazılımı yüklediğimden beri pc görmüyo formatladım faln ama işe yaramadı :/
Kardeş snin yazılımını biraz değişiklik yaparak paylaştım. Sana mesaj attım gitmiyor