5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

ferhatgny

Üye
nasıl çekicem bu dosyayı bir program varmı temiz port dediğinde kendi orjinal fwsi olurmu?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
nasıl çekicem bu dosyayı bir program varmı temiz port dediğinde kendi orjinal fwsi olurmu?

nfe ile temiz c6 portun rofs2ni açıp içinden o dosyayı çekip cfw ye aktarman gerek... modlamayla ilgili bilgin olması gerek yoksa yapamazsın...

ferhatgny

Üye
aalpeer01

aalpeer01

Üye
hocam senin yazı ortalatma modu uyguladım ama menüde sorun yok diğer her yerde geri sekmesi ortalı seçenek sekmesi değil arama sırasında ise hiçbiri ortalı değil acaba sorun neyden kaynaklı olabilir

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam senin yazı ortalatma modu uyguladım ama menüde sorun yok diğer her yerde geri sekmesi ortalı seçenek sekmesi değil arama sırasında ise hiçbiri ortalı değil acaba sorun neyden kaynaklı olabilir

yazılıma gömerek uygula..

aalpeer01

aalpeer01

Üye

yazılıma gömerek uygula..

öyle yapmıştım fp4 te de iki mod uyguladım bi bu bi de arama geldiğinde titreme özelliği neden bötle oldu bilmiyorum müsait bi zaman tekrar gömüp flaslıcam bkalım teşekkürler hocam

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
öyle yapmıştım fp4 te de iki mod uyguladım bi bu bi de arama geldiğinde titreme özelliği neden bötle oldu bilmiyorum müsait bi zaman tekrar gömüp flaslıcam bkalım teşekkürler hocam

hepsi bellede kullanılmış hatasız modlardır... Sen tekrar dene. Kolay gelsin kardeşim

#cos@n#

Üye
öncelikle emeğine sağlık üstad çok harika olmuş. Ama benim bi sorunumvar telefon yüklerken local modda kaldı bataryayı çıkartıp taktım cihaz açıldı. Bu sorun çıkartır mı ? Tele hard format atayım deim onuda kabul etmiyor şimdi sizce ne yapmalıyım ? işmdiden çok teşekkür ederim üstad.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle emeğine sağlık üstad çok harika olmuş. Ama benim bi sorunumvar telefon yüklerken local modda kaldı bataryayı çıkartıp taktım cihaz açıldı. Bu sorun çıkartır mı ? Tele hard format atayım deim onuda kabul etmiyor şimdi sizce ne yapmalıyım ? işmdiden çok teşekkür ederim üstad.

teşekkürler güle güle kullan...
Local modede kalması sorun teşkil etmez. Pc ile alakalıdır..
Hard format atmaması için neden yok belki tuşlar çalışmıyor yada tam basamıyorsundur.. Sen hafıza kartını biçimlendir ve soft format at... *#7370#

#cos@n#

Üye
teşekkür ederim. bir sorum daha olucak üstad bu fontları nasıl yükleyebilirim ?

caglabugra

Üye
4x4 menü düzenini yapamıyorum dosyayı görmüyo diğerinde sıkıntı yok benmi bi hata yapıyorum

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

caglabugra

Üye
bluetoothla ilgili sorun yaşıyorum bu yazılımı yüklediğimden beri pc görmüyo formatladım faln ama işe yaramadı :/

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bluetoothla ilgili sorun yaşıyorum bu yazılımı yüklediğimden beri pc görmüyo formatladım faln ama işe yaramadı :/

pc den bt görünürlüğünü kontrol et.. ayrıca başka bir telefon ile dene pc le alakalıdır yazılımda bt sorunu yoktur...

nefrt

nefrt

Üye
Kardeş snin yazılımını biraz değişiklik yaparak paylaştım. Sana mesaj attım gitmiyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş snin yazılımını biraz değişiklik yaparak paylaştım. Sana mesaj attım gitmiyor

ana başlıktaki notları okumadın herhalde... Oku sonrada o konuyu kaldır...

Üst Alt