hakan senin Fp4 Oynamalar Yaptım Ve Paylaşmak İstiyorum ama Baya Bir Oynama Yaptım Hiç Bellli Olmaz. Paylaşabilirmiyim..
Dostum awesome fontunu yükledim ama doşuma gitmedi şimdi değiştirmek istiyorum gene aynı şekilde N8 fontu atmaya çalıştım hata veriyor. dosya silinemiyor c:\resource\fonts\s60snr.ttf diyor.Nasıl eski haline çevirebilirim veya değiştirebilirim?
Google Maps Kurarken Dahili Bileşen Hatası Alıyorum...
Google Maps Kurarken Dahili Bileşen Hatası Alıyorum...
fonts klasör ismini a yap telefonu yeniden başlat sonra sil
hard format at
bir daha font atarken e resource at
- - - Eklendi - - -
hakan abi mesajın kapalı oyüzden burdan yazıom bu cfwde sınırsız ev ekranı ekleme dio o nasıl oluyor
http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-modifiye-fw-bolumu/efsane-5800-v60-c6-v-42-belle-edition-final-guncellendi-7-753065.html
bi cevap versen
hakan reis yeni sürüm nezaman cıkar ftp5 türkçeleştirmesi hatasız olmuştu ftp 6 aynı özeni istiyoruz yazılım için allah razı olasun allah yar ve yardımcın olsun baba ftp 6 flash lite 4.1 gömecekmisin ve lütfen 5800 araba oyunu yeni sürümünü gömermisin sadece o youn gömsen yeter bir teme efeklerini x-plore ve rompacht yapamadım yazılıma gömmeyi nesil yapcam yardım ede bilirmisn lütfen reismli anlatım linki varsa atarmısın
Denedim olmuyor dahili bileşen hatası diyor ne yapmam gerek
o zaman cfw de bi parçası var o yüzden yüklenmiyor
Nasıl bulucam ve silicem ben o parçayı ???Nasıl bulucam ve silicem ben o parçayı ???
hakan abi belle shell deyil ben bugun flaşlarım sana söylerim olursa fp6da kulanırsın
- - - Eklendi - - -
google symbian desteni kaldırdı yüklesen bile çalışmaz
hım klasörleme tabikide yok... hepsini görürFotoğraflar kısmında klasörleme yok yaBütün fotoğraflar karıştı :S Hard format attım hafıza kartınıda biçimlendirdim..
5800 ftp 6 cıkacakmı reis
kardeşim eline sağlık ilk defa cfw yaptım teli yeni almış gibi oldu![]()
![]()