5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

erho95

Üye

anlatılanları eksiksiz yaptınmı

hepsini yaptm, jafı başka biyerden indirdim şimdide Flasha basıyorum bişey soruyor ok diyorum telefonun açma tuşuna basıyorum 1 kere sonra bişeyler oluyor ardından bu hata çıkıyor
a1302.hizliresim.com/16/8/jx8vz.jpg

hikmet366

hikmet366

Üye
hepsini yaptm, jafı başka biyerden indirdim şimdide Flasha basıyorum bişey soruyor ok diyorum telefonun açma tuşuna basıyorum 1 kere sonra bişeyler oluyor ardından bu hata çıkıyor
a1302.hizliresim.com/16/8/jx8vz.jpg

İde Senin Telefon Markası N97 N97 Yüklenmiyor X6 5800 Yükleniyor ...

erho95

Üye

İde Senin Telefon Markası N97 N97 Yüklenmiyor X6 5800 Yükleniyor ...

Telefon "5800 XM" hocam N97 değil.. Bu konuda verilmiş olan jaf hata veriyor bende çalışmıyor bende başka biyerden bulup indirdim bundada bu hataı alıyorum :S

EDİT: CFWyi kendim hallettim.. Yardım edenlere teşekkürler :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
sorun çözüldüğüne sevindim güle güle kulla

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
hakan abi fontlara bunuda ekler misin lütfen

- - - Eklendi - - -

media bara opera ekleme

NOT: TELEFON HACKLİ VE OPERA MİNİ YÜKLÜ OLMALIDIR

[video=youtube;sHMsrwMlSBg]http://www.youtube.com/watch?v=sHMsrwMlSBg&feature=youtu.be[/video]

DOSYAYI C\SYS\BİN\ ATIN ROM PATCHDA c2z yamasını aktive ediniz

hikmet366

hikmet366

Üye
hakan abi fontlara bunuda ekler misin lütfen

- - - Eklendi - - -

media bara opera ekleme

NOT: TELEFON HACKLİ VE OPERA MİNİ YÜKLÜ OLMALIDIR

[video=youtube;sHMsrwMlSBg]http://www.youtube.com/watch?v=sHMsrwMlSBg&feature=youtu.be[/video]

DOSYAYI C\SYS\BİN\ ATIN ROM PATCHDA c2z yamasını aktive ediniz

bana o kullandığın hava Durumu programinı atarmısın

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
bu konunun wigetler ekinde var spb

liyla

liyla

Üye
kardesim fp5 çok süper olmuşyaa 1 haftadır kullanıyorum tam gerçekçi olmuş hatasıss kardeşim ellerine kollarına sağlık neyse size ii geceler.. Süpersinizz

emkgks

Üye
Merhaba eline sağlık çok hoş ve kullanışlı olmuş cfw. Ama benim bir sorunum var rom patcher bende yok neden acaba?

motion

Üye
Hikmet kardeş koyduğun videodaki ekranın acılışta titremesi felan hoşuma gitti nasıl yapabilirim onu ?

ardcn

Üye
5250'ye yuklenebılır mı ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
5250'ye yuklenebılır mı ?

konunun başlığında uyumlu telefonlar yazıyor

- - - Eklendi - - -

kardesim fp5 çok süper olmuşyaa 1 haftadır kullanıyorum tam gerçekçi olmuş hatasıss kardeşim ellerine kollarına sağlık neyse size ii geceler.. Süpersinizz

yorumun için teşekkürler güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

Merhaba eline sağlık çok hoş ve kullanışlı olmuş cfw. Ama benim bir sorunum var rom patcher bende yok neden acaba?

teşekkürler.. rom patcher kurulu değil siz sonradan kurucaksınız

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
video ben yükledim titreme derken tuş kilidinin açılmasımı

haruntanyeri

Üye
ben güvenlik kodunda sıkıntı yasıyorum güvenlik kodu yanlış diyor ama telefon açılıyor yardımcı olursaniz sevinirim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ben güvenlik kodunda sıkıntı yasıyorum güvenlik kodu yanlış diyor ama telefon açılıyor yardımcı olursaniz sevinirim

güvenlik kodunu ne koyduysan odur... yazılımla alakası yoktur... ama sıfırlaman için. hafıza kartını çıkart yazılımı tekrardan at

TEKNO MANYAK

TEKNO MANYAK

Üye
hakan abi fonta bir baksan

erho95

Üye
Elinize sağlık şuan gayet memnunum gayet güzel olmuş, sadece yazı fontu biraz değişik geldi umarım alışırım onada yakında :D Birde Fotoğraflar kısmında yani hem video hemde fotoğrafların olduğu kısımda klasörleme yok, onu kaldırdınız mı acaba ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan abi fonta bir baksan

fontta ne var

- - - Eklendi - - -

Elinize sağlık şuan gayet memnunum gayet güzel olmuş, sadece yazı fontu biraz değişik geldi umarım alışırım onada yakında :D Birde Fotoğraflar kısmında yani hem video hemde fotoğrafların olduğu kısımda klasörleme yok, onu kaldırdınız mı acaba ?

teşekkürler güle güle kullan. hayır duruyor yazılımdan sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdinmi

x-scarface

x-scarface

Üye
Emeğine sağlık hakan :)
symbian cihaz kullanmıyorum ama şu dokunmatik tuşkilidi yazısını nasıl değiştin merak ettim doğrusu hangi dosya editleniyor sıkıntı değilse söylermisin.

Üst Alt