hikmet veya hakan üstad şu fp4ün 5800 linkini verirmisiniz bulamadım bi yardımcı olun lütfen...
hakan ustam senden bi adet fix istesem mümkün mü acaba ? 3x4 menülü olanda müzik çalarda sağ sol ayarı var. o ayarı sağa da alsan aynı sola da alsan aynı yani çalışmıyor. Benim de telefonun hoparlörünün biri bozuk. Onu test etmem gerekiyor. Mümkünse fixleyebilir misin hocam ?
hakan ustam senden bi adet fix istesem mümkün mü acaba ? 3x4 menülü olanda müzik çalarda sağ sol ayarı var. o ayarı sağa da alsan aynı sola da alsan aynı yani çalışmıyor. Benim de telefonun hoparlörünün biri bozuk. Onu test etmem gerekiyor. Mümkünse fixleyebilir misin hocam ?
hakan kardeşim eline saglık güzel calışma olmuş bir ricam var senden bu widget bölümünde uygulama eklmee dediğimiz zaman mesaj türünü sec diye bişe var onu nasıl kaldırırız acaba yama yada yolu varmı gizlemenin daha önceki cfw lerde yoktu sanırım yadımcı olursan sevinirim tşk ederim
c5 lerdeki T9 u bilmiyorum ki çözmem için telefon lazım oda yok... Ayrıca yabancı bir cfw yi çeviriyorsan sürüm bilgilerine bak aynı sürüm ofw den nfe ile dili çek... Söyleyebileceğim bunlar daha konu dışı cevap yazmıycam kimseye yazmıyorum çünkühakan özel mesajı açsan müdür sana birşey danışcam yada burdan cevaplayabilrsn.
fw'ye türkçe dil ekliyorum t9 iptal oluyor nasıl düzeltiriz bir bilgin var mı ?
c5 lerdeki T9 u bilmiyorum ki çözmem için telefon lazım oda yok... Ayrıca yabancı bir cfw yi çeviriyorsan sürüm bilgilerine bak aynı sürüm ofw den nfe ile dili çek... Söyleyebileceğim bunlar daha konu dışı cevap yazmıycam kimseye yazmıyorum çünkü
Hakan Kardeş Ben İconları Buldum Ama Svg Formatına Nası Çevircem Bir Yardım Et Buyur Link Verim İconları Sen Dönüştür
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
çok tşk abi
buyur
- - - Eklendi - - -
müzik çalarda sag sol ayarı var onu dene
çok tşk abi
buyur
- - - Eklendi - - -
müzik çalarda sag sol ayarı var onu dene
çok tşk abi
- - - Eklendi - - -
çok tşk abi

adobe illustrator isini gorur

hakan abi teli nasıl flashlıcam snn verdiin dosyalar bi garip pm atarmısın snn verdiin prpgramları nasıl kullancamı bilmiyorum
ana sayfada nasıl flaşh atacağına dair bilgiler var bakıp yapabilirsinhakan abi teli nasıl flashlıcam snn verdiin dosyalar bi garip pm atarmısın snn verdiin prpgramları nasıl kullancamı bilmiyorum
fp4 ten beri var... olanlar onlar başka yokturWiddgetler Güzelmiş Başka Varmı Ne Zamna eklendi Ben Görmedimde