5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
elerine saglik arkadasim ama iki sorum olacak 1. c5-03 oluyor mu? 2. hard format atinca eski haline geliyo degil mi?

teşekkürler. c5'e olmaz. Hard format atınca orjinaline dönmez sadece c hafızasını siler

stuffalp

Üye
:tşk: Tüm yorumları okuyamadım ama hata var demişler. Ne sorunu var acaba? Ve bu ikon paketinin sis hali var mı? FP4'ün üzerine kurayım

ca_sus

Üye
hocam çok güzel olur valla iyi olur yani

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: Tüm yorumları okuyamadım ama hata var demişler. Ne sorunu var acaba? Ve bu ikon paketinin sis hali var mı? FP4'ün üzerine kurayım

hata yok.. sadece fontta bi yerde bug var. tlfnu yan kullanmiyorsn oda sorun olmaz

hikmet366

hikmet366

Üye
hakan izin verirsen cfw fontunu degiştircem Nokia Firmware Editor v0.2 ile sonra telefona atcam

ByKatre

ByKatre

Üye
Hakan SÜper Olmuş CFW

Dj_ShArK_001

Dj_ShArK_001

Üye
nokia browser warya dayı internet nezman girsem c dolu gözüküyor geçmişi temizle diyorum temizlemiyor

rapsy_09

Üye
Dostum son zamanlarda ekran siyah oluyor telefon donuyor.Kapatıp açıyorum ilk başta biraz kasıyor sonra düzeliyor. Telefona sonradan whatsapp , mobilguard , ndrive kurdum başkada uygulama yok.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Dostum son zamanlarda ekran siyah oluyor telefon donuyor.Kapatıp açıyorum ilk başta biraz kasıyor sonra düzeliyor. Telefona sonradan whatsapp , mobilguard , ndrive kurdum başkada uygulama yok.

onlardan biri etki ediyordur... Ham halinde hata yoksa cfw de hata yok demektir. Sorunu uygulamalarda ara..

Hayalet-266

Üye
...

klavyeci

klavyeci

Üye
Kardeş herşey çok güzel fakat Favori kartvizit ekleme sorunu var.Nasıl hallederiz?

hikmet366

hikmet366

Üye
hakan fontu değiştirdim prue fontu yaptım ve oldu kullanıyorum ...

wherehave

Üye
abi fp4ün linkini verirmisin forumda bulamıyorum

- - - Eklendi - - -

hakan fontu değiştirdim prue fontu yaptım ve oldu kullanıyorum ...

bide bu font ne oluyor abi ne eksiği varki buna ihtiyaç duyuluyor?

hikmet366

hikmet366

Üye
abi fp4ün linkini verirmisin forumda bulamıyorum

- - - Eklendi - - -

bide bu font ne oluyor abi ne eksiği varki buna ihtiyaç duyuluyor?

hakan kardeşimizin kullandıgı yazı fontu hatalı olmuş onu düzeltim kullanıyorun paylaşmam söyliyim hakan paylaş derse paylaşırım fp4 dün linki ni birazdan uploand etcem özelden pm atarım

wherehave

Üye
fp4ümü tavsiye edersiniz hikmet abi fp5 imi

Üst Alt