djkalpsz
Üye
bende böyle bi sorun çıkıyor telefonun güç düğmesine basıyorum ve bu yazıyor işlem devam etmiyor :S
Searching for phone...Found
Sending RAW loader...
Using ì¿k012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
..Error booting phone...
teşekkür ederim
arkadaşlar bende kullanıyorum bu fw yi . Aynı sorunu bende yaşadım . Web tarayıcıda ayarlar / sayfa / yazı tipi / büyük yapın sorun kalmıyo emin olunumarım faydası olur . Zaten fw de hiçbir sıkıntı yok . Haqan quven arkadaşım eline canına sağlık . Sayende tel sıkıcı olmaktan kurtuldu ...
hakan abi konu dışı buradan yazmak istemiyorum sizinle iletişime geçeceğim bir adres varmı ?
temiz porttan çekip cfw ye aktarman gerekArkadaslar 5800 da cfw yukledim ama podcast cikarilmis podcast uygulamasini nasil yukleyebilirim. Yardimci olursaniz cok memnun kalirim.
temiz porttan çekip cfw ye aktarman gerek

hakan abi hayalalemi_-_-@.... anladınız o benim
istek gönderdim![]()
ayarlarda otomatik ekran döndür işaretli mi ?
kendin mod filan uyguladınmıevet malesef kardeş video çekebilsem atabilsem keşke :/
Fp5'e güncellemek istiyorum fakat yorumlara baktım sıkıntı var gibi çözülmüş gibi tam anlayamadım.Her hangi sorun mu var Fp5'te
yok yahu ne sorunu çok güzelsanki 5800 değil de belle kullanıyormus hissi veriyor insana özellikle hızı tema efekleri açıkken bile 45 mb ram var daha n'olsun
(ben daha değişik hızlı tema efekti kurdum)

sen ölmedin mi lanBugün kurdum telefona süper bir şey olmuş bu hakan ellerine sağlık

sen ölmedin mi lan![]()

konu dışı olabilir belki ama yinede sorayım. Eposta gereçini yeni farkettim. Çok kullanışlı. Tüm ayarlarımı yaptım. Bu internet paketindenmi harcar yoksa gsm şirketi benden ayrıca eposta ücreti istermi. Teşekkürler.
hakan kardeşim herşey için eline sağlık mükemmel olmuş font hakkında sana akıl vermek gibi değil yanlış anlama eğer yazılımı tekrar yapmak gerekmiyor sa yani sadece font sıkıntı olmadan degistire biliyorsan eğer fp4 deki fontu koysa na buna güncelleme olarak düşünme eğer sana sıkıntı olmayacak sa çünkü herzaman bilgisayar bulmak kolay olmuyor format atmak gerektiğinde font u bilgisayardan atma imkanı olmuyor eğer seni uğratmayacak ve sıkıntı yapmayacak sa kardeş allah razı olsun emeklerine hayırlı aksamlar
- - - Eklendi - - -
Güzel iş çıkarmışsın üstad arkadaşınkinde denedik harika. Kamera ikonlarını ne zaman hallettin acaba ondada normal gözüküyorda![]()
Hakan Senden birşey İstesem Yaparmsın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Batarya Programın Widdget Ya Bu Arkası Siyah Beyaz oluyor Var bunu Bana cfw Ye Göre ayarlasana Hiç Güzl Durmuyo Arkasını Şeffaf Yaparmsın Siyaz Beyaz Gözükmesin yeter Buda Program buyur..
Birde Elin Deymişken Şu Hava durumunu da yap buyur İndirme Linki