5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
Olmuyor Hakan aynı gine sola çeliyor noktalarda kaybolmadı !!! ben fp4 Geççem

kemalulu3737

kemalulu3737

Üye

analog saat iconu resimdeki gibi olsa on numara olur...

Duvar kağıdının isimini bilen varmı bu arada...

nihat1977

Üye
Ben düzelttim sorunu PURE fontunu ekleyince kurtuldum noktalardan...
Yalnız font ekleme konusunu ayrıntılı anlatmak lazım... iç içe klasörlerle beraber atıldığında fontu görmüyor + işlemin Telefon Bilgisayara bağlıyken yapılması lazım X-plore fonts dosyasını rardan çıkartırken içeriği siliyor, Birde rompatcher Open4all etkin olması lazım...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ben düzelttim sorunu PURE fontunu ekleyince kurtuldum noktalardan...
Yalnız font ekleme konusunu ayrıntılı anlatmak lazım... iç içe klasörlerle beraber atıldığında fontu görmüyor + işlemin Telefon Bilgisayara bağlıyken yapılması lazım X-plore fonts dosyasını rardan çıkartırken içeriği siliyor, Birde rompatcher Open4all etkin olması lazım...

bunları söyledim zaten

nihat1977

Üye
Bu arada Web Download sorununuda hallettim nihayet Web/Ayarlar/Genel/İndirirken Aç = Hayır olması gerekliymiş yoksa hiçbir dosyayı indirmiyor Opera Web Tekmeyi yedi. :)

realplayers

Üye
[h=2]Symbian Belle Fp5 içinde Rom Patcher varmı..[/h]

nihat1977

Üye
Forumda bulabilirsin yada Google da S60 v5 Rompatcher Maxicep yaz Karşına çıkar...

HAM ZA

HAM ZA

Üye
sensörü açtınmı express tuşundan
malesef kardeşim orjinale bile döndüm gene dönmüyor ekran :/ gerçi bu bnm işime gelir :D oyunlarda sensör çalışıyo ekran dönmemesi iyi oldu gibi :D

NedenLan

Üye
reis sağolasın dosyaları indirdim kurulum yapacam çok teşekkürler ama önceki cflerde kurduktan sonra yada önce hatırlamıyorum format atıyorduk tele ve hafıza kartına bunda yok mu öyle bişey ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
reis sağolasın dosyaları indirdim kurulum yapacam çok teşekkürler ama önceki cflerde kurduktan sonra yada önce hatırlamıyorum format atıyorduk tele ve hafıza kartına bunda yok mu öyle bişey ?
rica ederim. her yazılımı attıktan sonra yapmalısın ki temiz bir sistem olsun elinde

NedenLan

Üye
flashladım herşey bitti bi yüklemesi kaldı derken jay prıgramı hata verdi tekrar mı yapmam lazım

parkan

Üye
kardesim eline saglik calismalarin gercekten guzel ama bu font olayi bendede problem degistirmek istiyorum ana sayfada ve yorumlarda paylastimdim demissin ama ben bir turlu goremiyorum ana sayfada nasil yapilacaginida bilmiyorum anlatimin nerde oldugu konusunda yardimci olursan seviunirim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
flashladım herşey bitti bi yüklemesi kaldı derken jay prıgramı hata verdi tekrar mı yapmam lazım

yazılım yüklenmediyse tekrardan at

- - - Eklendi - - -

kardesim eline saglik calismalarin gercekten guzel ama bu font olayi bendede problem degistirmek istiyorum ana sayfada ve yorumlarda paylastimdim demissin ama ben bir turlu goremiyorum ana sayfada nasil yapilacaginida bilmiyorum anlatimin nerde oldugu konusunda yardimci olursan seviunirim

teşekkürler. 1. Sayfada anlattım iyi bakarsan göreceksin kardeş

parkan

Üye
teşekkürler. 1. Sayfada anlattım iyi bakarsan göreceksin kardeş[/QUOTE]

tesekkurler dikkatli bakinca gördum

duty39

Üye
5230 a bunu nasıl yükleyebilirim

duty39

Üye
teşekkür ederim

Flash_07

Üye
bende böyle bi sorun çıkıyor telefonun güç düğmesine basıyorum ve bu yazıyor işlem devam etmiyor :S
Searching for phone...Found
Sending RAW loader...
Using 쿎k012.005
Elf2flash 09.11.000
CMT RAW loader...
Patching RAW boot step1...
Patching RAW boot step2...
Patching RAW boot step3...
Sending RAW Loader...
..Error booting phone...

Üst Alt