5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
Alın size pure font

hakan abinin fp3 teki yazı tipi :)

joker.life

Üye
arkadaşlar çok güzel görünüyordu,indirdim. ama nasıl kuracağımı bilmiyorum,yardımcı olur musunuz

hikmet366

hikmet366

Üye
bu arada tema efeckleri çok hızlı teşekkürler herşey için

Thief

Üye
hocam mini klavye nasıl ekleyebiliriz ?

Lancerr

Lancerr

Üye
teşekkürler hakan güzel çalışma ;) tebrik ederim ;}

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam mini klavye nasıl ekleyebiliriz ?

modu atıp flaşhlaman gerek

- - - Eklendi - - -

teşekkürler hakan güzel çalışma ;) tebrik ederim ;}

teşekkürler güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

bu arada tema efeckleri çok hızlı teşekkürler herşey için

rica ederim güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar çok güzel görünüyordu,indirdim. ama nasıl kuracağımı bilmiyorum,yardımcı olur musunuz

ana başlıkta anlattım

- - - Eklendi - - -

Alın size pure font

hakan abinin fp3 teki yazı tipi :)

aynen... Rom patcherdan open4all yamasını aktif edin.. C veya e resource fonts içine atıp telefonu yeniden başlatın tamamdır
[/FONT

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
özledim ya bu cfw işlerini eskiden her gun cfw yuklerdim bu islerle baya ugraştım hatta forumda cfwlerimde mevcut.şimdi android telefonlar kullanıyorum.ha bu arada emegine saglık gercekten saglam yapmışsın eskiden beri takip ettigm kadarıyla Sen Rambo FT ve MegaloManiax forumun en usta cfw cileridir.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
özledim ya bu cfw işlerini eskiden her gun cfw yuklerdim bu islerle baya ugraştım hatta forumda cfwlerimde mevcut.şimdi android telefonlar kullanıyorum.ha bu arada emegine saglık gercekten saglam yapmışsın eskiden beri takip ettigm kadarıyla Sen Rambo FT ve MegaloManiax forumun en usta cfw cileridir.
yorumun için ve görüşün için çok teşekkürler kardeş :)

K46

Üye
Hakan emeğine sağlık kardeşim. Fp5 direkt pc suite modunda bağlanıyor, Usb bağlantı modu seçimini nasıl aktif edebiliriz? Yardımcı olabilirmisin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan emeğine sağlık kardeşim. Fp5 direkt pc suite modunda bağlanıyor, Usb bağlantı modu seçimini nasıl aktif edebiliriz? Yardımcı olabilirmisin
teşekkürler. menü / ayarlar / bağlantı / usb / bağlantıda sor seçeneğini açık yap tamamdır

- - - Eklendi - - -

SYMBİAN BELLE FP5 İçin kullanabileceğiniz fontlar ana başlıkta eklenmiştir

burhankoxp22

Üye
eline saglık indirdim dün gece saat 12.30 da kurdum güzel eline saglık

emre053

Üye
Hocam eline sağlık arkadaşın 5800 ına sorunsuz yukledim. Şekil olmuş diyebirm bendede 5530 var 5530 için de yaparmısın?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

emre053

Üye
sen 5530 için yaparsan ben test ederim :)

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
Hakan abi bende telefon var benimle iletişime geç halledelim 5230 çıkaralım yada fp5 5230 uyarlıyabilirm :) bu konuda paylaşırız ne dersin ?

ama tuş ışıkları fixini uygulasak yeşil ışık gider işimiz zor baya fix lazım olmaz :D

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Hakan C5 biraz daha yukarılara taşımak için çalışmalar yapıyorum izin verirsen CFW kullandığın tema vb. gibi dosyaları kullanabilirmiyim?

zakharion

zakharion

Üye
çok kaliteli ve güzel olmuş. Elinize sağlık. Bir tek font biraz ufak olmuş kedime göre. Fp3 font hoşuma gitmedi. Fb4 fontu ideal ve dolgun olanı olduğu için onu kullanmaya karar verdim. Ama fp5 teki sony font iriliği fp4 kadar olsa tadından yenmez. O fontu o şekilde nasıl buluruz. Teşekkürler.

Üst Alt