haqanguven
Üye
daha varWindows Phone herneysebi an önce gelsin sabırla bekliyorum
![]()

daha varWindows Phone herneysebi an önce gelsin sabırla bekliyorum
![]()

denemek isterim
temalarla senin cfw de güzel duruyor ama yine de eksik bazı wp arayüz programları var ama benim kullandıklarımdan en iyisi qtsell isminde qt var ama qt yüklü olmadan kullandım sıkıntısı yok ama bazen donuyordu program ona bi bakmanı tavsiye ederim senin belle sell gibi birşey olur kolay gelsin çalışmaların için teşekkürlerhocam wp yapıyorsun galibadenemek isterim
temalarla senin cfw de güzel duruyor ama yine de eksik bazı wp arayüz programları var ama benim kullandıklarımdan en iyisi qtsell isminde qt var ama qt yüklü olmadan kullandım sıkıntısı yok ama bazen donuyordu program ona bi bakmanı tavsiye ederim senin belle sell gibi birşey olur kolay gelsin çalışmaların için teşekkürler
DAHA yeni gördüm wp süper olur wp8 olacak değil mi hakan süper bir şey olur![]()
merhaba öncelikle ellerinize sağlık, benim telefonum 5800 v60 bunu sorunsuz olarak yükleyebilirmiyim ve bi sorum daha olacak menüde normal ekranda 12 ikon var bunun bu yazılım 16 olması mümkün mü![]()
arkadaslar teli flaslama işlemınden sonra daha tel acıkmadı orjınal yazılımıda yukmeleye calıstım flaslama ıslemınden sonra acılmıyor sadece pc argıt olarak okuyor telı flas ama tel tepkı vermıyor ne sarj alıryo ne bırsey flas atarken ekrana beyaz yazı gelıyor çözum istiyorum ???? acıllll
arkadaşlar telefona flash attıktan sonra ''edit mode'' ekranı geldi.ancak ''test mode''una geçmeden ekran kapandı.Telefonu açtığımda sadece NOKIA yazısı geliyor.Lütfen yardımcı olun.
Hocam Pure Fontunu nerden bulabiliriz çünkü navibarda başka semboller çıkıyo :P
Hocam Pure Fontunu nerden bulabiliriz çünkü navibarda başka semboller çıkıyo :P
mükemmel bir CFW olmuş ellerine sağlık kardeş
sorunsuz yükleyebilirsin. 4x4 de olur
- - - Eklendi - - -
anlatılanları eksiksiz yaptığına dair kontrol et flaşhlayamaya başlamadı o yüzden beyaz ekranda kalıyor...
- - - Eklendi - - -
hafıa kartını çıkart tekrar flaşh at
local modede kalması pc ile alakalı sorun teşkil etmez güle güle kullanın...ELİNE SAĞLIK HAKAN USTA...sorunsuz yükledim ve gerçekten çok beğendim.
Bu arada local moddan sonra test moduna yine geçmedi USB den çıkardım ve açtım.Test modu yanıltabiliyor.
konu dışına çıkmayalım böyle soruları ya pm ile sorun ya konu açın yada araştırma yapın lütfenüstad şu apollo wp8 cfw sini nasıl türkçe yaparız senin mod arşivini indirecem orda varmı kardeşinm teşekürler