mahsunece
Üye
telefonun sistemine tabikide zararı yok öyle bişe olsa yayınlamazdık.
Orjinal değildir görünümü kazandırıldı.
Özellik orjinal yazılımdan kat kat çoktur...
Peki şu belle de ki gibi 6 ayrı giriş ekranı varmı.
telefonun sistemine tabikide zararı yok öyle bişe olsa yayınlamazdık.
Orjinal değildir görünümü kazandırıldı.
Özellik orjinal yazılımdan kat kat çoktur...
Peki şu belle de ki gibi 6 ayrı giriş ekranı varmı.
hayır tek giriş ekranı var ve özelleştirilebiliyor
Keşke giriş ekranı artılırsaydı daha iyi olurdu.
- - - Eklendi - - -
peki nokianın orjinal versiyonu yüklemek istersem tekrardan yükleyebilirmiyim ve nasıl yükleyebilirim.
bunu attığın gibi orjinal yazılımıda atıp orjinale dönmüş olursun
nokia suite den yükleme olmuyor değilmi. Yani orjinal sürüm için suite kullanamam mı.
nokia suite den yükleme olmuyor değilmi. Yani orjinal sürüm için suite kullanamam mı.
cevaplar için teşekkür ederim.
ben cihazı türkiyeden aldımkvk garantisiyle. yurtdışından mı gelmiş yada başka bişeymi onunla ilgili bilgim yok
![]()
Tak kablonu, yükle yazılımını. Şarja dikkat et, Allah muhafaza zayıf batarya devamında çökmüş bir telefon getirir. Tekrardan kolay gelsin ...
Cihaz Türkiye'den alındıysa problem yok demektir. Ver ayarı gitsinTak kablonu, yükle yazılımını. Şarja dikkat et, Allah muhafaza zayıf batarya devamında çökmüş bir telefon getirir. Tekrardan kolay gelsin ...
çok teşekkür ediyorum.öncelikle çok teşekkür ediyorum. Cfw çok güzel olmuş. İçinde gereksiz program, ıvır zıvır hiçbirsey yok. Gayet hızlı ve 2 gündür bir sorum gözlemlemedim. Umarım şarzıda iyi gider. Bir ricam olacaktı sizden. Ev ekranına 3. kısayol widgetini cfw kurulu iken telefondan nasıl ekleyebilirim? Bir de menü bardaki kısayolları değistirebilir miyim tel. üzerinden?
bu yazılım oluyor değilmi ? Telefonun işletim sistemi tamamen bellemi olacak?ben de yuklicemde bunu yukledgmzde bellenin uygulamalarını, oyunlarını indirip kullanabilecekmiyiz yani?
rica ederim.. Bilgi için teşekkürler... Media bar kısa yolları ancak rofs2 i düzenleyerek yapabilirsin... Kısayol3 üde modlar bölümünden modu indirip c hafızasına atıp rom patcherdab c2z yamasını aktif edip dene ya olur ya olmaz denemediğim bişey onun için kesin bişey diyemiyorum
Media bar kalsın o zaman şimdilik bakalım. Mod bölümünü bir gezelim bakalım. Bu cfw için uğreşmaya değer. gerçekten çok hoşuma gitti. Emeğinize için teşekkürler tekrar...
hocam soruma cevap verirmsn çok önemli de