Kardes senin dediğin şu Apollo Cfw baktım güzel bişeye benziyor onu sen bi elden geçir yayınla çok tutulur![]()

Zahmet olmazsa yapabilirmisinhaqanguven' Alıntı:
onu elden geçirmeme gerek yok aynısını yeniden yaparım![]()

yardımci olsaydin iyiydi
Zahmet olmazsa yapabilirmisin![]()
kontrol et hata orda o yolu görmüyor...kurulum anlaatımını gösterdiginz yerdeki sayfada sizin yazdıgınz klasör ismlerini kopyla yapstr yaparak adlandırdım orda bi sorun yok baska bi sorun olabilirmi
yok usta olmuyo dünden beri olmadı 5 6 sefer herseyi kaldırıp yeniden kurdum hep aynı hata jaf ta resimdeki gibi hepsini yapıyorum ama baska bi kurulumda jafta phone mode olan yerde offline seçenegidide şeçiyolar bidde öylede deneyim dedim oda olmadı. jafı ve nokia sueti güncelleyipp ve güncellemeden de denedim oda olmadı baska bilgisarda deneyim bide
eyvallah hakan kardeş ellerine sağlık kardeşimin tlf yükledim gerçekten süper hızlı daha final sürümünü kullanıyorum bunu yüklicem ama
101f84b9
20022b45
20045c95
a0a2aecd34f9d55a
b4133acb5d6dddfb varsayılan tema dışindakileri silmek
bide n8 fontu nu Symbian Belle Fp3 teki fontla deyiştirmek istiyorum uyumlumu bu sürümle Fp3 teki font şimdiden teşekkürler
00.00 dan sonra team viewer üzerinden ben yapayım istersen
abi sorunu buldum galiba ben 4x4 menü düzenini kullanmak istemistim rm-356 klasörüne onu atmıştım simdi bide 3x4 ü atıyım dedim onu yapınca kurulm baslıcak flash a basarsam ama ben 4x4 isityodum yine senin actıgın bi konu var belle shel final die ben simdi bunu 3x4 olarak belleyi kursam sonra shel i kursam menü düzeni değişirmi shelde galba resmde gördügüm kadarıyla 5x4 dimi değişirse öyle yapıyım simdi 3x4 ü kurark devm ediyim mi
işlem basaryla gerçekleştirilmişti :d saol usta emegine sağlık bi kç gün böyle kullanıyım sonra senin vermiş oldugun belle shel yüklicem

Herşey için teşekkür ederim win/mob bekliyeceğim haqanguven
ÖNERİMDİR HERKESİ KULLANMAYA DAVET EDERİM

rica ederim. inşallah oda olur![]()
arkadaşlar herkes şarjın azaldığını söylüyo ama benim ofw de 2 gün giden şarj 3 günü zorluyo aynı şekilde kullandığım halde![]()

arkadaşın telefonuna kurdum x6 için bi açtı inceledi oooo telefona bak bi sevindi görsenbende elime aldım inceledim gayet hoş stabil bir cfw olmuş belleyi tam anlamıyla yaşayabiliyoruz diyebilirim
![]()
hehe güle güle kullansın