5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

aalpeer01

aalpeer01

Üye
hocam wp yapıyorsun galiba :) denemek isterim :) temalarla senin cfw de güzel duruyor ama yine de eksik bazı wp arayüz programları var ama benim kullandıklarımdan en iyisi qtsell isminde qt var ama qt yüklü olmadan kullandım sıkıntısı yok ama bazen donuyordu program ona bi bakmanı tavsiye ederim senin belle sell gibi birşey olur kolay gelsin çalışmaların için teşekkürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam wp yapıyorsun galiba :) denemek isterim :) temalarla senin cfw de güzel duruyor ama yine de eksik bazı wp arayüz programları var ama benim kullandıklarımdan en iyisi qtsell isminde qt var ama qt yüklü olmadan kullandım sıkıntısı yok ama bazen donuyordu program ona bi bakmanı tavsiye ederim senin belle sell gibi birşey olur kolay gelsin çalışmaların için teşekkürler

anladım.. Qt yapmıycam ama benzete bildiğim kadar benzeticem

ByKatre

ByKatre

Üye
DAHA yeni gördüm wp süper olur wp8 olacak değil mi hakan süper bir şey olur :oke:

jasper1

jasper1

Üye
sabır sabır :)

osmancomez

Üye
merhaba öncelikle ellerinize sağlık, benim telefonum 5800 v60 bunu sorunsuz olarak yükleyebilirmiyim ve bi sorum daha olacak menüde normal ekranda 12 ikon var bunun bu yazılım 16 olması mümkün mü :)

jasper1

jasper1

Üye
4*4'ü indirirsen olur kardes

kemaluludogan

Üye
arkadaslar teli flaslama işlemınden sonra daha tel acıkmadı orjınal yazılımıda yukmeleye calıstım flaslama ıslemınden sonra acılmıyor sadece pc argıt olarak okuyor telı flas ama tel tepkı vermıyor ne sarj alıryo ne bırsey flas atarken ekrana beyaz yazı gelıyor çözum istiyorum ???? acıllll

EROĞLU 48

Üye
arkadaşlar telefona flash attıktan sonra ''edit mode'' ekranı geldi.ancak ''test mode''una geçmeden ekran kapandı.Telefonu açtığımda sadece NOKIA yazısı geliyor.Lütfen yardımcı olun.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
merhaba öncelikle ellerinize sağlık, benim telefonum 5800 v60 bunu sorunsuz olarak yükleyebilirmiyim ve bi sorum daha olacak menüde normal ekranda 12 ikon var bunun bu yazılım 16 olması mümkün mü :)

sorunsuz yükleyebilirsin. 4x4 de olur

- - - Eklendi - - -

arkadaslar teli flaslama işlemınden sonra daha tel acıkmadı orjınal yazılımıda yukmeleye calıstım flaslama ıslemınden sonra acılmıyor sadece pc argıt olarak okuyor telı flas ama tel tepkı vermıyor ne sarj alıryo ne bırsey flas atarken ekrana beyaz yazı gelıyor çözum istiyorum ???? acıllll

anlatılanları eksiksiz yaptığına dair kontrol et flaşhlayamaya başlamadı o yüzden beyaz ekranda kalıyor...

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar telefona flash attıktan sonra ''edit mode'' ekranı geldi.ancak ''test mode''una geçmeden ekran kapandı.Telefonu açtığımda sadece NOKIA yazısı geliyor.Lütfen yardımcı olun.

hafıa kartını çıkart tekrar flaşh at

ersdfqweasdzx

ersdfqweasdzx

Üye
Hocam Pure Fontunu nerden bulabiliriz çünkü navibarda başka semboller çıkıyo :P

altunc

altunc

Üye
mükemmel bir CFW olmuş ellerine sağlık kardeş

EROĞLU 48

Üye

sorunsuz yükleyebilirsin. 4x4 de olur

- - - Eklendi - - -

anlatılanları eksiksiz yaptığına dair kontrol et flaşhlayamaya başlamadı o yüzden beyaz ekranda kalıyor...

- - - Eklendi - - -

hafıa kartını çıkart tekrar flaşh at

ELİNE SAĞLIK HAKAN USTA...sorunsuz yükledim ve gerçekten çok beğendim.
Bu arada local moddan sonra test moduna yine geçmedi USB den çıkardım ve açtım.Test modu yanıltabiliyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ELİNE SAĞLIK HAKAN USTA...sorunsuz yükledim ve gerçekten çok beğendim.
Bu arada local moddan sonra test moduna yine geçmedi USB den çıkardım ve açtım.Test modu yanıltabiliyor.
local modede kalması pc ile alakalı sorun teşkil etmez güle güle kullanın...

- - - Eklendi - - -

püre font isteyenler buyursun

efsane1980

efsane1980

Üye
üstad şu apollo wp8 cfw sini nasıl türkçe yaparız senin mod arşivini indirecem orda varmı kardeşinm teşekürler

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
üstad şu apollo wp8 cfw sini nasıl türkçe yaparız senin mod arşivini indirecem orda varmı kardeşinm teşekürler
konu dışına çıkmayalım böyle soruları ya pm ile sorun ya konu açın yada araştırma yapın lütfen

hikmet366

hikmet366

Üye
yeni sürüm çıkıcak mı

Üst Alt