5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bende bende xp sp3 çıkmıyor
notlarımı dikkatli okursan uyumluluk modunu sadece win7 için anlattım... senin yapmana gerek yoktur..

- - - Eklendi - - -

YENİ FONTUMUZ

terapi1

Üye
tam istedigim font o :) çalışmalarnda başarılar :)

semmrexx

semmrexx

Üye
yalnız hata veriyo yüklemiyo

- - - Eklendi - - -

nokianın içinde Phoenix yok

semmrexx

semmrexx

Üye
telefonun ışığı hiç yanmıyo kapalı olarak mı yapıyo

- - - Eklendi - - -

ortalama kaç dakka sürüyo

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
telefonun ışığı hiç yanmıyo kapalı olarak mı yapıyo

- - - Eklendi - - -

ortalama kaç dakka sürüyo

telefonu kapalı olarakk atıyorsunu zaten yazılımı. JAfta ne yazıyor kopyala buraya yapıştır

semmrexx

semmrexx

Üye
Waiting for the phone to boot...
Searching for phone...
Phone rebooted but not in flash mode...

- - - Eklendi - - -

bembeyaz ekran var

- - - Eklendi - - -

12 13 dakikadır beyaz ekranda bekliyorum

- - - Eklendi - - -

hiç bir değişim yok

- - - Eklendi - - -

jaf da yazanda bu Stage 2 starting..................PUBKEYS already sent...PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
PUBKEYS already sent...
...........Phone prepared OK!
Waiting for the phone to boot...
Searching for phone...
Phone rebooted but not in flash mode...

- - - Eklendi - - -

bişeyler yapıyım mı

- - - Eklendi - - -

beyaz ekranda hala normal mi şimdi bu

- - - Eklendi - - -

açılmıyo bu hala

- - - Eklendi - - -

yarım saattir beyaz ekranda

terapi1

Üye
Hakan kardeşim symbian teması var ya simsiyah olan onu biraz saydamlaştırman mümkün mü acaba duvar kagıdı koyuyoruz altında simsiyah kalıyor menü seçenekleri ondan , güzel tema hoşuma gidiyor :)

semmrexx

semmrexx

Üye
45 dkka oldu yaa

- - - Eklendi - - -

kaç dakikada yükleniyo bu güncelleme

Nrllh451

Üye
arkadaşlar iyi hoşta nasıl modifiye edeceğiz söyleyen yok?:pro::megafon:

semmrexx

semmrexx

Üye
ya telefon 1 saattr beyaz ekranda normalde kaç dakika sürüyo bu güncelleme

pissed26

pissed26

Üye
kardeşim yazı fontu çok küçük özellikle tarayıcıdaki yazıları okumaya çalışırken kör olacam orjinal font büyüklüğünde düzenleyip tekrar koyman mümkünmü acaba

semmrexx

semmrexx

Üye
tema var mı

bortecinem

Üye
İlk önce paylaşım için teşekkürler fakat anlatım çok kötü bunu söylemeden edemeyeceğim.

Ayrıca en son beyaz ekran yanık kaldı, "local mode nokia" yazıyor. öyle kaldı. Ne yapmam gerekiyor?

pissed26

pissed26

Üye
İlk önce paylaşım için teşekkürler fakat anlatım çok kötü bunu söylemeden edemeyeceğim.

Ayrıca en son beyaz ekran yanık kaldı, "local mode nokia" yazıyor. öyle kaldı. Ne yapmam gerekiyor?
kardeşim local mode geldiyse işin çoğunu yapmışındır telefona hard format at hafıza kartını biçimlendir sonrasında bi sorun olacağını sanmıyorum

• Beğen
Tepkiler: bortecinem

bortecinem

Üye
kardeşim local mode geldiyse işin çoğunu yapmışındır telefona hard format at hafıza kartını biçimlendir sonrasında bi sorun olacağını sanmıyorum

Merhaba kardeşim.
Açma tuşuna uzun bastım açıldı ve olmuş. :)
Fakat mesela mesaj yazarken yazı fontu çok küçük geldi bana. Bunun bir çözümü var mıdır acaba?

pissed26

pissed26

Üye

Merhaba kardeşim.
Açma tuşuna uzun bastım açıldı ve olmuş. :)
Fakat mesela mesaj yazarken yazı fontu çok küçük geldi bana. Bunun bir çözümü var mıdır acaba?
kardeşim dikkat edersen 4-5 post önce bende aynı sorunu dile getirdim font boyutu çok küçük orjinal font boyutu düzenlerse onu kurmayı düşünüyorum bu şekilde göz bozacak gibi :)

• Beğen
Tepkiler: bortecinem

bortecinem

Üye
kardeşim dikkat edersen 4-5 post önce bende aynı sorunu dile getirdim font boyutu çok küçük orjinal font boyutu düzenlerse onu kurmayı düşünüyorum bu şekilde göz bozacak gibi :)

Evet dostum çok haklısın. İnşallah font işine de bir çare bulunur çünkü cidden çok küçükmüş.

pissed26

pissed26

Üye
Evet dostum çok haklısın. İnşallah font işine de bir çare bulunur çünkü cidden çok küçükmüş.
ben font küçüklüğünden dolayı tekrar orjinal yazılıma döndüm çok mesaj çeken biri değilim ama interneti hemen hemen kapatmam ve tarayıcıya bakarken artık gözlerim gitmeye başlamıştı :) boyutu büyütüp tekrar sunabilirse yüklerim gerçekten güzel olmuş hakkını vermiş adam

bortecinem

Üye
ben font küçüklüğünden dolayı tekrar orjinal yazılıma döndüm çok mesaj çeken biri değilim ama interneti hemen hemen kapatmam ve tarayıcıya bakarken artık gözlerim gitmeye başlamıştı :) boyutu büyütüp tekrar sunabilirse yüklerim gerçekten güzel olmuş hakkını vermiş adam

Peki bizim kendi çabalarımızla büyütme ihtimalimiz yok mu?

Üst Alt