haqanguven
Üye
tamam kardeşim kolay gelsin bekliyorum
saolasın kardeş
tamam kardeşim kolay gelsin bekliyorum
hocam 4x4 menü düzeni yok mu ?
modlar bölümünde n8 iconları indir rofs2 at tamamdırhakan bu senin cfw yi düzenlemek için izin almıştım sanırım. Ama ben bunun ikonlarını nasıl değiştiririm ? menüyü n8 ikonları yapmak istiyorum ? yardımın için sağol![]()
ben yükledim ama yüksek hızlı paket erişimi yok neden olabilir ?
modlar bölümünde n8 iconları indir rofs2 at tamamdır

Bi süredir bu cfw yi kullanıyorum ancak bazı sorunlarla karşılaştım. Söyle ki; telefonu sessize alınca kamera sesi kesilmiyor, kullanım esnasında ara ara ekran titreşimi kapanıyor ayarlara bakıyorum açık görünüyor, tema efektleri stabil değil. Şuana kadar bunlarla karşılaştım. Bunlara bi çözüm yolu gösterirsen sevinirim![]()
bende de var onlardangözünü sevım kardeşim yapma o kadarcıkta olsunbende de var onlardan

faceyi güncellemeden yükledinmi?
- - - Eklendi - - -
aldığın hata bu mu?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bi süredir bu cfw yi kullanıyorum ancak bazı sorunlarla karşılaştım. Söyle ki; telefonu sessize alınca kamera sesi kesilmiyor, kullanım esnasında ara ara ekran titreşimi kapanıyor ayarlara bakıyorum açık görünüyor, tema efektleri stabil değil. Şuana kadar bunlarla karşılaştım. Bunlara bi çözüm yolu gösterirsen sevinirim![]()
gözünü sevım kardeşim yapma o kadarcıkta olsunbende de var onlardan
heheaynen usta bu hatayı alıyorum
emeğine sağlık teşekkürler
- - - Eklendi - - -
ellerine sağlık süper bir şey..![]()
selam kardeşim ben bu jaf programını yüklediğimde hatalar veriyo bide kurulduktan sonra jaf emilatör ü açtığımda go diyorum bi hata da orda veriyo burda yazılanların aynısını yapıyorum flaş a basıyorum atmıyo bi yerde takılı kalıyo bilgisayarım win7 acil yardım
Kardesim güncelleme en kısa hangi zamanda gelebilir? Birde facebooku s^3 teki gibi yapma olasılığın varmıdır? Şimdiden teşekkürler..![]()