haqanguven
Üye
notlarımı dikkatli okursan uyumluluk modunu sadece win7 için anlattım... senin yapmana gerek yoktur..bende bende xp sp3 çıkmıyor
- - - Eklendi - - -
YENİ FONTUMUZ
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
notlarımı dikkatli okursan uyumluluk modunu sadece win7 için anlattım... senin yapmana gerek yoktur..bende bende xp sp3 çıkmıyor
yalnız hata veriyo yüklemiyo
- - - Eklendi - - -
nokianın içinde Phoenix yok
tam istedigim font oçalışmalarnda başarılar
![]()
hehe teşekkürlertelefonun ışığı hiç yanmıyo kapalı olarak mı yapıyo
- - - Eklendi - - -
ortalama kaç dakka sürüyo
kardeşim local mode geldiyse işin çoğunu yapmışındır telefona hard format at hafıza kartını biçimlendir sonrasında bi sorun olacağını sanmıyorumİlk önce paylaşım için teşekkürler fakat anlatım çok kötü bunu söylemeden edemeyeceğim.
Ayrıca en son beyaz ekran yanık kaldı, "local mode nokia" yazıyor. öyle kaldı. Ne yapmam gerekiyor?
kardeşim local mode geldiyse işin çoğunu yapmışındır telefona hard format at hafıza kartını biçimlendir sonrasında bi sorun olacağını sanmıyorum

kardeşim dikkat edersen 4-5 post önce bende aynı sorunu dile getirdim font boyutu çok küçük orjinal font boyutu düzenlerse onu kurmayı düşünüyorum bu şekilde göz bozacak gibi
Merhaba kardeşim.
Açma tuşuna uzun bastım açıldı ve olmuş.
Fakat mesela mesaj yazarken yazı fontu çok küçük geldi bana. Bunun bir çözümü var mıdır acaba?

kardeşim dikkat edersen 4-5 post önce bende aynı sorunu dile getirdim font boyutu çok küçük orjinal font boyutu düzenlerse onu kurmayı düşünüyorum bu şekilde göz bozacak gibi![]()
ben font küçüklüğünden dolayı tekrar orjinal yazılıma döndüm çok mesaj çeken biri değilim ama interneti hemen hemen kapatmam ve tarayıcıya bakarken artık gözlerim gitmeye başlamıştıEvet dostum çok haklısın. İnşallah font işine de bir çare bulunur çünkü cidden çok küçükmüş.
boyutu büyütüp tekrar sunabilirse yüklerim gerçekten güzel olmuş hakkını vermiş adamben font küçüklüğünden dolayı tekrar orjinal yazılıma döndüm çok mesaj çeken biri değilim ama interneti hemen hemen kapatmam ve tarayıcıya bakarken artık gözlerim gitmeye başlamıştıboyutu büyütüp tekrar sunabilirse yüklerim gerçekten güzel olmuş hakkını vermiş adam