haqanguven
Üye
anladım. zaten fp3 ün sorunu yokama yeni iyidir :P
ama bu işinde sonu gelmeli artık daha öteye gidemiyorum malesef...
anladım. zaten fp3 ün sorunu yokama yeni iyidir :P
Pardon Ben OGM JAF PKEY EMULATOR V.5 Açılan Pencerede Uyumluluk Başlığına Tıklayıp Uyumluluk Modu Kutucuğunu İşaretleyip Windows XP Sp3 Seçip Tamam Diyoruz... Bölümünde takıldım bende windows xp sp3 yok. Not found hatası alıyorum ayrıca sanırım bu yüzden
- - - Eklendi - - -
Hallettim Çok Teşekkürler...
hehe güle güle kullan kardeşs.a hocam bana choco cooky yazı tipi lazım çok hoşuma gidiyor bulamadım samsunglarda var bu yazı tipi benim tele uyarlayabilirmiyiz yardımcı olurmusun çok makbule geçer
belle iconlar yok diye öyle oldu at düzenliyeyim...hocam bende var buldum sana atayım ama nasıl yapacam birsde yazı isimlerini değiştirerek yaptım ama menü felan hep onlar değişti yardımcı olursan sevinirim çince gibi oldu yazılarda birşey yok sadece şekiller felan profildeki şekil vs.
- - - Eklendi - - -
menü tuşu
- - - Eklendi - - -
..
tamam yapınca atarımhocam nasıl atacam k. bakma biraz bu işlerde cahilim winrar olarak var
- - - Eklendi - - -
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınıztamam ho
cam bu işte
- - - Eklendi - - -
3. sırada zip olarak
12.30 1.30 arası teamle yardım edebılecek olan varmı acABAyapmaya calıştım sistem çöktu hıc acılmıyor telefon birde OGM JAF PKEY EMULATOR V.5 açtıgımda senın verdıgın ekran cıkmıyor farklı bır ekran cıkıyor ne yapmam lazım ustalardan bende yardım beklıyorum
wer id ve şifreyi yapayımyapmaya calıştım sistem çöktu hıc acılmıyor telefon birde OGM JAF PKEY EMULATOR V.5 açtıgımda senın verdıgın ekran cıkmıyor farklı bır ekran cıkıyor ne yapmam lazım ustalardan bende yardım beklıyorum
- - - Eklendi - - -
12.30 1.30 arası teamle yardım edebılecek olan varmı acABA
walla allah razı olsun derım
wer id ve şifreyi yapayım
walla allah razı olsun derım
bu cıkıyor bende
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hocam benim işi ne zaman hallederisn
yok hocam
valla düzenlerim olurmu bilmem türkçe font bul öyle düzenliyeyim...tamam gelmiş sadece şekillerde sıkıntı var gerisinde sıkıntı yok