5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

seferkaratas

seferkaratas

Üye
Pardon Ben OGM JAF PKEY EMULATOR V.5 Açılan Pencerede Uyumluluk Başlığına Tıklayıp Uyumluluk Modu Kutucuğunu İşaretleyip Windows XP Sp3 Seçip Tamam Diyoruz... Bölümünde takıldım bende windows xp sp3 yok. Not found hatası alıyorum ayrıca sanırım bu yüzden

- - - Eklendi - - -

Hallettim Çok Teşekkürler...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Pardon Ben OGM JAF PKEY EMULATOR V.5 Açılan Pencerede Uyumluluk Başlığına Tıklayıp Uyumluluk Modu Kutucuğunu İşaretleyip Windows XP Sp3 Seçip Tamam Diyoruz... Bölümünde takıldım bende windows xp sp3 yok. Not found hatası alıyorum ayrıca sanırım bu yüzden

- - - Eklendi - - -

Hallettim Çok Teşekkürler...

:) hehe güle güle kullan kardeş

ca_sus

Üye
s.a hocam bana choco cooky yazı tipi lazım çok hoşuma gidiyor bulamadım samsunglarda var bu yazı tipi benim tele uyarlayabilirmiyiz yardımcı olurmusun çok makbule geçer

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
s.a hocam bana choco cooky yazı tipi lazım çok hoşuma gidiyor bulamadım samsunglarda var bu yazı tipi benim tele uyarlayabilirmiyiz yardımcı olurmusun çok makbule geçer

elimde yok o yazı tipi

ca_sus

Üye
hocam bende var buldum sana atayım ama nasıl yapacam birsde yazı isimlerini değiştirerek yaptım ama menü felan hep onlar değişti yardımcı olursan sevinirim çince gibi oldu yazılarda birşey yok sadece şekiller felan profildeki şekil vs.

- - - Eklendi - - -

menü tuşu

- - - Eklendi - - -

:)
..

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam bende var buldum sana atayım ama nasıl yapacam birsde yazı isimlerini değiştirerek yaptım ama menü felan hep onlar değişti yardımcı olursan sevinirim çince gibi oldu yazılarda birşey yok sadece şekiller felan profildeki şekil vs.

- - - Eklendi - - -

menü tuşu

- - - Eklendi - - -

:)
..
belle iconlar yok diye öyle oldu at düzenliyeyim...

ca_sus

Üye
hocam nasıl atacam k. bakma biraz bu işlerde cahilim winrar olarak var

- - - Eklendi - - -

tamam ho
cam bu işte

- - - Eklendi - - -

3. sırada zip olarak

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hocam nasıl atacam k. bakma biraz bu işlerde cahilim winrar olarak var

- - - Eklendi - - -

tamam ho
cam bu işte

- - - Eklendi - - -

3. sırada zip olarak
tamam yapınca atarım

ca_sus

Üye
eyvallah hocam bekliyorum sabırsızlıkla

mirzasinan

mirzasinan

Üye
yapmaya calıştım sistem çöktu hıc acılmıyor telefon birde OGM JAF PKEY EMULATOR V.5 açtıgımda senın verdıgın ekran cıkmıyor farklı bır ekran cıkıyor ne yapmam lazım ustalardan bende yardım beklıyorum

- - - Eklendi - - -

yapmaya calıştım sistem çöktu hıc acılmıyor telefon birde OGM JAF PKEY EMULATOR V.5 açtıgımda senın verdıgın ekran cıkmıyor farklı bır ekran cıkıyor ne yapmam lazım ustalardan bende yardım beklıyorum
12.30 1.30 arası teamle yardım edebılecek olan varmı acABA

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

12.30 1.30 arası teamle yardım edebılecek olan varmı acABA
wer id ve şifreyi yapayım

ca_sus

Üye
hocam benim işi ne zaman hallederisn

ca_sus

Üye
yok hocam

ca_sus

Üye
tamam gelmiş sadece şekillerde sıkıntı var gerisinde sıkıntı yok