5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
olur sen bi yap bende senden otlanirim
ya aslinda d.mobile da buluruzda site hem yabanci hemde kategoriler karma karisik sitede 0 gorsellik var ama cok iyi seyler yapiyo adamlar
chorme ile tr ye çevir sayfayı :)

- - - Eklendi - - -

Bunun için farklı temalar deneyebilirmiyiz acaba kabul eder mi ? veya sizde varmı ben aradımda bulamadım . yoksa telde olan temalar mı tek başka kullanamıyomuyuz?
v5 bölümündeki temların hepsini kullanabilirsin...

- - - Eklendi - - -

slm yaklaşık üç gündür kullanıyorum bu fw yi bu zamana kadar kullandığım fw lerin içinde birinci diyebilim emeği geçenin ellerine sağlık yalnız bir sorum olacak jafta flasladık tan sonra telefon local modede kaldı bende bataryayı söküp taktım gayet iyi tşk ederm
:tşk:
local modede kalması sorun olmaz o pc ile alakalı tlfnla değil...
teşekkürler güle güle kullan kardeşim

• Beğen
Tepkiler: ışık_22

gencfbliyiz1907

Üye
Ne diyim kardeşim süper oldu emeğine sağlık

Puni44

Puni44

Üye
hakan kardeş en begendiğim ve dikkat çekici iphone daki gibi mesajlar sohbet halindeki gibi yapmışsın.tşk

Xanymore

Xanymore

Üye
Hakan kardeş senin bu cfw nokia c6 da olurmu ?

Xanymore

Xanymore

Üye
Yok c6 düz klavyeli varya :D

Xanymore

Xanymore

Üye
Kardeş sence nokia 5800 XM mi daha iyi yoksa nokia c6-00 mı sadece tavsiyeni istiyorum bi akrabayla takasa gircem ona göre :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş sence nokia 5800 XM mi daha iyi yoksa nokia c6-00 mı sadece tavsiyeni istiyorum bi akrabayla takasa gircem ona göre :D

bence bana sorma özellikleri sitelerde var karşılaştır. Ben sebep olmak istemem değişmene

Xanymore

Xanymore

Üye
Yok kardeş ben senin fikrini istiyorum benim için hepinizin fikri önemli :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yok kardeş ben senin fikrini istiyorum benim için hepinizin fikri önemli :oke:

tamam ben pc geçince bi bakayım c6 da neler var. Hiç bakmadım ne özelliği var diye ona göre söylerim. Ama şunu söyliyeyim 5800 ın sesi hiç bir tlfnda yok şuan müthiş ses kalitesi var oda express müzik olmasından kaynaklı

Xanymore

Xanymore

Üye
Kardeş inanırmısın bende öyle düşünüyorum ama senin tavsiyene göre alcam ben sadece oyun için alıyorum telefon hangisinin oyunları daha iyiyse onu alırım oyunlarda rm farkı varmıdır

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş inanırmısın bende öyle düşünüyorum ama senin tavsiyene göre alcam ben sadece oyun için alıyorum telefon hangisinin oyunları daha iyiyse onu alırım oyunlarda rm farkı varmıdır

nokianın hangi tlfnunda doğru düzgün oyun warki oyun için android walla. S2 i sadece oyun için kullanıyorum

ByKatre

ByKatre

Üye
Oyunlarda Rm Farkı Yok Kardeş

Xanymore

Xanymore

Üye
N8 in çok güzel oyunlarını gördüm. Hakan kardeş senden cevap bekliyorum

ByKatre

ByKatre

Üye
S3 Olmasın O :kıskıs: