5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

TheOldBros

TheOldBros

Üye
ben alismisim sag tusun keylock olmasina bunda sag tus menu ya kapatmaya calinca menuye giriyor benim sorum keylock programini sag tus olarak uygulayinca nasil desem kilit simgesi yapabilme imkanimiz varmi diger sitede bir ara rehberi sag tus ve rehber simgeli yapmislardi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ben alismisim sag tusun keylock olmasina bunda sag tus menu ya kapatmaya calinca menuye giriyor benim sorum keylock programini sag tus olarak uygulayinca nasil desem kilit simgesi yapabilme imkanimiz varmi diger sitede bir ara rehberi sag tus ve rehber simgeli yapmislardi
keylocg uygulasını kur
bekleme ekranında seeçeneklere tıkla içeriği düzenlede tekrar seçenekler sağ seçim tuşuna tıkla istediğin uygulamayı atayabilirsin

TheOldBros

TheOldBros

Üye

keylocg uygulasını kur
bekleme ekranında seeçeneklere tıkla içeriği düzenlede tekrar seçenekler sağ seçim tuşuna tıkla istediğin uygulamayı atayabilirsin
ben onu demedim sag tusta menu ikonu varya basinca menuye gidiyor ben sag tusta kilit ikonu olmasini istiyorum ona basinc keylock programi acilcak ve tuslar kilitlenecek rehber ikonu eklemissin ya fw ye bunuda yapabilirmisin

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ben onu demedim sag tusta menu ikonu varya basinca menuye gidiyor ben sag tusta kilit ikonu olmasini istiyorum ona basinc keylock programi acilcak ve tuslar kilitlenecek rehber ikonu eklemissin ya fw ye bunuda yapabilirmisin

ee benim anlattığımda o sag tusa keylocku atıycan.

TheOldBros

TheOldBros

Üye

ee benim anlattığımda o sag tusa keylocku atıycan.
ee bende diomki sag tusta keylock yazmasin kilit ikonu ciksin yada sen o modu ekledinde bendeki keylock farkli ondanmi yazi cikiyor senn kullandigin keylockun linkini verirmisin o zaman

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ee bende diomki sag tusta keylock yazmasin kilit ikonu ciksin yada sen o modu ekledinde bendeki keylock farkli ondanmi yazi cikiyor senn kullandigin keylockun linkini verirmisin o zaman

tamam şimdi anladım. Fontu düzenlemen lazım kardeşim

ByKatre

ByKatre

Üye
Fontun Neresini Düzenleyecegiz

ByKatre

ByKatre

Üye
Sevdamızı Yok Ettin Kötü Kalpli Gargamel :ehe

TheOldBros

TheOldBros

Üye

font düzenlemekten o kadar anlamam ben anlayana sorun. Ama menü ve rehber iconları fonta gömülü tabi sadece onla olmuyor. Uygulamanında hex değerleriyle alakalı uzun iş yani

- - - Eklendi - - -

vaz geçin bu sevdadan :D

bu işi yapmamız lazım yaw el alışkanlıgı kiliti kapattım sanıyonm bi bakıyom bir sürü uygulama açmışım

TheOldBros

TheOldBros

Üye
ben derdimi anlatamadımki aga benim sorunum el alışkanlığı menü tuşuna basıyorum ikidebir kapatmaya çalışınca
ben şeydüşünüyorum bu keylockun ismini alakasınz bir karakter yapsam örn "é" bunu da fontta editliyip kilit simgesi yapsam olurmu

ByKatre

ByKatre

Üye
ben derdimi anlatamadımki aga benim sorunum el alışkanlığı menü tuşuna basıyorum ikidebir kapatmaya çalışınca
ben şeydüşünüyorum bu keylockun ismini alakasınz bir karakter yapsam örn "é" bunu da fontta editliyip kilit simgesi yapsam olurmu

Olur Güzel Taktik Kolay Bende Yapacagim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

denemedim denemek lazım.

TheOldBros

TheOldBros

Üye

Olur Güzel Taktik Kolay Bende Yapacagim

olur sen bi yap bende senden otlanirim
ya aslinda d.mobile da buluruzda site hem yabanci hemde kategoriler karma karisik sitede 0 gorsellik var ama cok iyi seyler yapiyo adamlar

burak2105

Üye
Bunun için farklı temalar deneyebilirmiyiz acaba kabul eder mi ? veya sizde varmı ben aradımda bulamadım . yoksa telde olan temalar mı tek başka kullanamıyomuyuz?

ışık_22

ışık_22

Üye
slm yaklaşık üç gündür kullanıyorum bu fw yi bu zamana kadar kullandığım fw lerin içinde birinci diyebilim emeği geçenin ellerine sağlık yalnız bir sorum olacak jafta flasladık tan sonra telefon local modede kaldı bende bataryayı söküp taktım gayet iyi tşk ederm
:tşk:

Üst Alt