5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

swedenfthturkey

Üye
team wiewer üzerinden yaparsan sevinirim anlayamadım çünkü bu işi

matto276

Üye

teşekkür ederim.
Belle topbar var demedim. Bi kaç kişi belle bar varmı dedi bende var her zaman vardı dedim ama anlaşmazlık oldu onlar belle topbarı anlatmak istediler. Yazılımda topbar yok cünkü sağlıklı çalışmıyor o yüzden kullanmadım.
Pack eklendi son güncel hali ana sayfada linklerde.

Tekrar ve tekrar çok çok teşekkür ederim. Bu arada kim ne derse desin emeğinizin değerini bilen bizler her daim yanınızda oluruz.. İyi çalışmalar.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Tekrar ve tekrar çok çok teşekkür ederim. Bu arada kim ne derse desin emeğinizin değerini bilen bizler her daim yanınızda oluruz.. İyi çalışmalar.

sende çok saolasın. Rica ederim

Knight43

Knight43

Üye
yaa hakan kardeş ben tele jbak taskman kurdum.menü tuşuna basınca menüye girmiyo.bidefa daha basınca bu sefer 3 defa daha basılıyo yani hem jbak taskman hem sistem taskman açılıyo.n97 mini port cfw de de oldu senin belle dede oluyo.ofw varken olmuyodu v.60.0.03 ofw.neden acaba bi fikrin var mı?
Edit:bu arada hiç girmiyo değil arada düzgün çalışıyo.

ByKatre

ByKatre

Üye
Donanımsal Olması Lazım OFW At Bi Daha Dene

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yaa hakan kardeş ben tele jbak taskman kurdum.menü tuşuna basınca menüye girmiyo.bidefa daha basınca bu sefer 3 defa daha basılıyo yani hem jbak taskman hem sistem taskman açılıyo.n97 mini port cfw de de oldu senin belle dede oluyo.ofw varken olmuyodu v.60.0.03 ofw.neden acaba bi fikrin var mı?
Edit:bu arada hiç girmiyo değil arada düzgün çalışıyo.

jbtaskman ofw le uyumlu c6 portuyla uyumlu değildir ondan oluyordur

mehmetsunar

Üye
haritalarda giriş bölümüne girmek istediğimde sistem hatası diyor. Benim çok kullandığım birşey. Twitterda facebookta nerde olduğumuzu bildirmek için orası gerekli. Bu problemin çözümü var mı hakan kardeşim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
haritalarda giriş bölümüne girmek istediğimde sistem hatası diyor. Benim çok kullandığım birşey. Twitterda facebookta nerde olduğumuzu bildirmek için orası gerekli. Bu problemin çözümü var mı hakan kardeşim

nokia suiti ile tlfna bağlan suite üzerinden haritaları güncelle

mehmetsunar

Üye
tamamlanmıyor ki o güncelleme

Knight43

Knight43

Üye

jbtaskman ofw le uyumlu c6 portuyla uyumlu değildir ondan oluyordur

neyse hallettim.jbak taskman ayarlarından menü tuşunu iptal ettim.sen sağ seçim tuşu ekranına menu koymuşsun.onu kullanıyorum.haa aklıma gelmişken tuşlar ve ekran kitliyken ekran dönmeye devam ediyo sensörle.müthiş şarj yiyo.yeni güncelleme gelcekse bi el atsan.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tamamlanmıyor ki o güncelleme

sadece yer indirmeyi dene haritaların son sürümü var zaten yazılımda

- - - Eklendi - - -

neyse hallettim.jbak taskman ayarlarından menü tuşunu iptal ettim.sen sağ seçim tuşu ekranına menu koymuşsun.onu kullanıyorum.haa aklıma gelmişken tuşlar ve ekran kitliyken ekran dönmeye devam ediyo sensörle.müthiş şarj yiyo.yeni güncelleme gelcekse bi el atsan.

pack çıkarmayı daha düşünmüyorum. Şuan çok kurcalıyosun ve 3 4 doldur boşaltan sonra şarj oturur o yüzdn çok gdyor gelyo sana. Ee tabi ofw gbi olmaz şarjı. Bu görsellik ve hıza sarjn o kadar gitmesı normal

mehmetsunar

Üye
harita son sürüm onda sıkıntı yok, sadece giriş kısmına girmeye çalışınca sistem hatası diyor. Vardır bi çözümü mutlaka

SLH.55

SLH.55

Üye
Ellerine sağlık hocam...

swedenfthturkey

Üye
selamınaleyküm size bi sorum olacak ... Bende nokia 5230 var jaflarken ınıya tıkladıktan sonra telefon modelleri geliyorya onda 5800ı işaretleyince herşey olumlu bi şekilde devam ediyor flashlıyım mı bu durumda ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
selamınaleyküm size bi sorum olacak ... Bende nokia 5230 var jaflarken ınıya tıkladıktan sonra telefon modelleri geliyorya onda 5800ı işaretleyince herşey olumlu bi şekilde devam ediyor flashlıyım mı bu durumda ?
hayır atma.. pm kutuna bak gerekli açıklamaları yaptım

Knight43

Knight43

Üye
"E=haqanguven;5203953]

- - - Eklendi - - -

pack çıkarmayı daha düşünmüyorum. Şuan çok kurcalıyosun ve 3 4 doldur boşaltan sonra şarj oturur o yüzdn çok gdyor gelyo sana. Ee tabi ofw gbi olmaz şarjı. Bu görsellik ve hıza sarjn o kadar gitmesı normal
[/QUOTE]

" o konuda haklısın ofw gibi olmaz.yalnız şöyle bişey var;ofw de 52.0.007 olsun 60.0.003 olsun video izlerken kendiliğinden reset atıyodu tel.forumu bi gezdim 5800 kullananların çoğunda bu sorun var.çözümüne rastlamadım.ama senin cfw (belle) bu sorun ortadan kalkmış.dün tele transformers - ayın karanlık yüzü.mp4 (640x360 pixel 24fps) attim onu sorunsuz izledim (02.37.58 filmin süresi.) tv kablosuyla bağlayıp.

- - - Eklendi - - -

her ne kadar 5230 ile 5800 dıştan çok benzese de :) yazılım olarak olsun,donanım (chipleri) olsun çok farklı.yani %99.8 açılmayacağından emin olabilirsin telin.sonra deat formatla uğraş dur :(

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
"E=haqanguven;5203953]

- - - Eklendi - - -

" o konuda haklısın ofw gibi olmaz.yalnız şöyle bişey var;ofw de 52.0.007 olsun 60.0.003 olsun video izlerken kendiliğinden reset atıyodu tel.forumu bi gezdim 5800 kullananların çoğunda bu sorun var.çözümüne rastlamadım.ama senin cfw (belle) bu sorun ortadan kalkmış.dün tele transformers - ayın karanlık yüzü.mp4 (640x360 pixel 24fps) attim onu sorunsuz izledim (02.37.58 filmin süresi.) tv kablosuyla bağlayıp.

- - - Eklendi - - -

her ne kadar 5230 ile 5800 dıştan çok benzese de :) yazılım olarak olsun,donanım (chipleri) olsun çok farklı.yani %99.8 açılmayacağından emin olabilirsin telin.sonra deat formatla uğraş dur :([/QUOTE]

teşekkürler bilgilendirmen için. sessiz kalmaman güzel diğer kullanmak isteyenlere açıklık getirmiş oldun video izleme konusunda :)

Üst Alt