5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

swedenfthturkey

Üye
kardeşim cfwni şimdi yükledim 5800ıma harika bişey bu telefon hızdan uçuyo resmen ama bazı yanlarında çalışmalısın örneğin internete girdiğim zaman yazılar silik ve müzik çalardan şarkı açtığımki o ekran balonlu balonlu .. Temaların müthiş bu özellikte en sevdiğim barın iniş çıkışı harika efektler mükemmel kısacası yaptığın şey çok güzel olmuş eline sağlık teşekkürler ve hakkını helal et kendine iyi bak ... Daha nice cfwlere inşaALLAH ..

Knight43

Knight43

Üye
"E=haqanguven;5206044]

" o konuda haklısın ofw gibi olmaz.yalnız şöyle bişey var;ofw de 52.0.007 olsun 60.0.003 olsun video izlerken kendiliğinden reset atıyodu tel.forumu bi gezdim 5800 kullananların çoğunda bu sorun var.çözümüne rastlamadım.ama senin cfw (belle) bu sorun ortadan kalkmış.dün tele transformers - ayın karanlık yüzü.mp4 (640x360 pixel 24fps) attim onu sorunsuz izledim (02.37.58 filmin süresi.) tv kablosuyla bağlayıp.

- - - Eklendi - - -

her ne kadar 5230 ile 5800 dıştan çok benzese de :) yazılım olarak olsun,donanım (chipleri) olsun çok farklı.yani %99.8 açılmayacağından emin olabilirsin telin.sonra deat formatla uğraş dur :([/QUOTE]

teşekkürler bilgilendirmen için. sessiz kalmaman güzel diğer kullanmak isteyenlere açıklık getirmiş oldun video izleme konusunda :)
[/QUOTE]

"asıl ben teşekkür ederim böyle bir cfw yi emek verip yaptığın ve en önemlisi bizimle paylaştığın için.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim cfwni şimdi yükledim 5800ıma harika bişey bu telefon hızdan uçuyo resmen ama bazı yanlarında çalışmalısın örneğin internete girdiğim zaman yazılar silik ve müzik çalardan şarkı açtığımki o ekran balonlu balonlu .. Temaların müthiş bu özellikte en sevdiğim barın iniş çıkışı harika efektler mükemmel kısacası yaptığın şey çok güzel olmuş eline sağlık teşekkürler ve hakkını helal et kendine iyi bak ... Daha nice cfwlere inşaALLAH ..
rica ederim güle güle kullan. varsa helal olsun..
ben anlıyosam sen anlamıyosan bu işten bir birimize yardım edip telefonlarımızı güzel neden kullanmayalım ki..
söylediğin hatalar yazılımda yok.. hele web browser şuan çok iyi eskiden daha fenaydı yorumlara bak istersen daha önceden kullananlardan biri güzel olduğunu söyledi bile..
harrd format atıp haffıza kartını biçimlendirdinmi? yapmadıysan hata alman normaldir kardeşim

- - - Eklendi - - -

"E=haqanguven;5206044]

" o konuda haklısın ofw gibi olmaz.yalnız şöyle bişey var;ofw de 52.0.007 olsun 60.0.003 olsun video izlerken kendiliğinden reset atıyodu tel.forumu bi gezdim 5800 kullananların çoğunda bu sorun var.çözümüne rastlamadım.ama senin cfw (belle) bu sorun ortadan kalkmış.dün tele transformers - ayın karanlık yüzü.mp4 (640x360 pixel 24fps) attim onu sorunsuz izledim (02.37.58 filmin süresi.) tv kablosuyla bağlayıp.

- - - Eklendi - - -

her ne kadar 5230 ile 5800 dıştan çok benzese de :) yazılım olarak olsun,donanım (chipleri) olsun çok farklı.yani %99.8 açılmayacağından emin olabilirsin telin.sonra deat formatla uğraş dur :(

teşekkürler bilgilendirmen için. sessiz kalmaman güzel diğer kullanmak isteyenlere açıklık getirmiş oldun video izleme konusunda :)
[/QUOTE]

"asıl ben teşekkür ederim böyle bir cfw yi emek verip yaptığın ve en önemlisi bizimle paylaştığın için.[/QUOTE]
rica ederim güle güle kullan kardeş

farukbalaban

Üye
teşekkürler mod için. güzel olmuş fakat bir iki problem ile karşılaştım. qt yüklenince- qt ile çalışan uygulama açmaya kalkarken tel baştan başlatıyor.web browserda da tel görünümü aktif değil özelikle google ve maxicepte. buda ram ve hafızayı doldurup browserı kapatıyor. bir fikrin var mı bu konu hakkında?

SLH.55

SLH.55

Üye
Hocam kurdum cfw çok hızlı ve güzel ellerine sağlık tekrardan.
Bir sorum olcak ekranı yani tuş kilidini kilitlemeden biri aradığında belle daki gibi arama bölümü, Tuş kilidi kilitliğince biri aradığında sürüklemeli geliyor ne demek istediğimi sen anlamışındır hocam :oke:

swedenfthturkey

Üye
arkadasım bunun rm-588 i neden yok 5230 için varmı ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arkadasım bunun rm-588 i neden yok 5230 için varmı ?
sadece 5800 ve x6 için çıkarılmıştır...

- - - Eklendi - - -

teşekkürler mod için. güzel olmuş fakat bir iki problem ile karşılaştım. qt yüklenince- qt ile çalışan uygulama açmaya kalkarken tel baştan başlatıyor.web browserda da tel görünümü aktif değil özelikle google ve maxicepte. buda ram ve hafızayı doldurup browserı kapatıyor. bir fikrin var mı bu konu hakkında?
şuan baktım maxicep e mobil sayfa açılıyor... qt dede sorun yok gayet stabil çalışıyor kapanma filan yapmıyor...
sen yazılımdan sonra hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdinmi?

- - - Eklendi - - -

Hocam kurdum cfw çok hızlı ve güzel ellerine sağlık tekrardan.
Bir sorum olcak ekranı yani tuş kilidini kilitlemeden biri aradığında belle daki gibi arama bölümü, Tuş kilidi kilitliğince biri aradığında sürüklemeli geliyor ne demek istediğimi sen anlamışındır hocam :oke:
teşekkürler güle güle kullan...

anladım anladım klitliyken belledeki gibi dokunmatik olmasını istiyorsun... c6 portun tabanında slide olduğu için orası öyle... elimde öyle bir mod ve nasıl yapıcağıma dahil bi bilgi yok kardeşim

swedenfthturkey

Üye
peki yokmu 5230 varsa link atabilirmsin ?

SLH.55

SLH.55

Üye
Anladım Hocam ;)

Thief

Üye
Hocam bu cfw'ye belle shelldeki topbarı ekleyebilirmiyiz gerçekten lazım oluyor flashı felan açması çok hoş.

SLH.55

SLH.55

Üye
Flash için BrightLight öneririm.

SLH.55

SLH.55

Üye
Bazen topbar kendi kendine kapanıyo bişeler oluyor ondan kullanmıyorum düzgün çalışsa bende topbarı öneririm.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocam bu cfw'ye belle shelldeki topbarı ekleyebilirmiyiz gerçekten lazım oluyor flashı felan açması çok hoş.
sstrobe touch u kullabn o daha güzel...
belle topbar SLH.55 in dediği gibi kapanıyor stabil değil o yüzden bende cfwde kullanmıyorum...
çok istek var ama belle topbara karşıyım siz sonradan kurunn

- - - Eklendi - - -

Bazen topbar kendi kendine kapanıyo bişeler oluyor ondan kullanmıyorum düzgün çalışsa bende topbarı öneririm.
:oke:

swedenfthturkey

Üye
kardeş şimdi biz telefonu belle yaptıkya symbian^3 uygulamalarını ve oyunlarını açar mı ? cevap verirsen çok mutlu olurum .......

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş şimdi biz telefonu belle yaptıkya symbian^3 uygulamalarını ve oyunlarını açar mı ? cevap verirsen çok mutlu olurum .......
hayır sadece belle benzetmesi
yine v5 oyun tema ve uygulamarı kullanıcaksın...

Thief

Üye

sstrobe touch u kullabn o daha güzel...
belle topbar SLH.55 in dediği gibi kapanıyor stabil değil o yüzden bende cfwde kullanmıyorum...
çok istek var ama belle topbara karşıyım siz sonradan kurunn

- - - Eklendi - - -

:oke:
Hocam belle shellde kapanmıyor orda sıkıntısız çalışıyor onun gibi bişi olsa yeter.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocam belle shellde kapanmıyor orda sıkıntısız çalışıyor onun gibi bişi olsa yeter.
belle shell qt bi uygulamadır onda qt uygulamasının içine gömüldüğünden kapanma sorunu yok ondan..
konuları bir tutma kardeşim

Üst Alt