Süleyman
Üye
çok teşekkür ederim
rica ederim

çok teşekkür ederim

team wiewer üzerinden yaparsan sevinirim anlayamadım çünkü bu işi
teşekkür ederim.
Belle topbar var demedim. Bi kaç kişi belle bar varmı dedi bende var her zaman vardı dedim ama anlaşmazlık oldu onlar belle topbarı anlatmak istediler. Yazılımda topbar yok cünkü sağlıklı çalışmıyor o yüzden kullanmadım.
Pack eklendi son güncel hali ana sayfada linklerde.
Tekrar ve tekrar çok çok teşekkür ederim. Bu arada kim ne derse desin emeğinizin değerini bilen bizler her daim yanınızda oluruz.. İyi çalışmalar.
yaa hakan kardeş ben tele jbak taskman kurdum.menü tuşuna basınca menüye girmiyo.bidefa daha basınca bu sefer 3 defa daha basılıyo yani hem jbak taskman hem sistem taskman açılıyo.n97 mini port cfw de de oldu senin belle dede oluyo.ofw varken olmuyodu v.60.0.03 ofw.neden acaba bi fikrin var mı?
Edit:bu arada hiç girmiyo değil arada düzgün çalışıyo.
haritalarda giriş bölümüne girmek istediğimde sistem hatası diyor. Benim çok kullandığım birşey. Twitterda facebookta nerde olduğumuzu bildirmek için orası gerekli. Bu problemin çözümü var mı hakan kardeşim
jbtaskman ofw le uyumlu c6 portuyla uyumlu değildir ondan oluyordur
tamamlanmıyor ki o güncelleme
neyse hallettim.jbak taskman ayarlarından menü tuşunu iptal ettim.sen sağ seçim tuşu ekranına menu koymuşsun.onu kullanıyorum.haa aklıma gelmişken tuşlar ve ekran kitliyken ekran dönmeye devam ediyo sensörle.müthiş şarj yiyo.yeni güncelleme gelcekse bi el atsan.
harita son sürüm onda sıkıntı yok, sadece giriş kısmına girmeye çalışınca sistem hatası diyor. Vardır bi çözümü mutlaka
Ellerine sağlık hocam...
hayır atma.. pm kutuna bak gerekli açıklamaları yaptımselamınaleyküm size bi sorum olacak ... Bende nokia 5230 var jaflarken ınıya tıkladıktan sonra telefon modelleri geliyorya onda 5800ı işaretleyince herşey olumlu bi şekilde devam ediyor flashlıyım mı bu durumda ?
selamınaleyküm size bi sorum olacak ... Bende nokia 5230 var jaflarken ınıya tıkladıktan sonra telefon modelleri geliyorya onda 5800ı işaretleyince herşey olumlu bi şekilde devam ediyor flashlıyım mı bu durumda ?
yazılım olarak olsun,donanım (chipleri) olsun çok farklı.yani %99.8 açılmayacağından emin olabilirsin telin.sonra deat formatla uğraş dur 
"E=haqanguven;5203953]
sadece yer indirmeyi dene haritaların son sürümü var zaten yazılımda
- - - Eklendi - - -
pack çıkarmayı daha düşünmüyorum. Şuan çok kurcalıyosun ve 3 4 doldur boşaltan sonra şarj oturur o yüzdn çok gdyor gelyo sana. Ee tabi ofw gbi olmaz şarjı. Bu görsellik ve hıza sarjn o kadar gitmesı normal
yazılım olarak olsun,donanım (chipleri) olsun çok farklı.yani %99.8 açılmayacağından emin olabilirsin telin.sonra deat formatla uğraş dur
[/QUOTE]