5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

patr_10

patr_10

Üye
hakan abi yorumları okudumda şu tuş kilidinin dönme sorunu yine var galiba o yüzden yüklemedim bu sürümü yükledikten sonra düzeltebilir miyim?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan abi yorumları okudumda şu tuş kilidinin dönme sorunu yine var galiba o yüzden yüklemedim bu sürümü yükledikten sonra düzeltebilir miyim?
o sorun değilki...
ben denemede kullanıyordum kaldırmayı unuttum...
daha sonra modu atarım rofs2 atman yeterli olur

ByKatre

ByKatre

Üye
Tamam Hakan Simdi Çözdüm Olayı Önceden Olmuyordu

rekabetci

Üye
hepsini yaptım merak etme , yan klavyede klavye degiştirme simgesi yok onu diyorum kardeş , tekrar düzeltmek içinsensörü açıp kapatıp tekrar düzeltmek gerekiyor oda sıkıntı bilen var bilmeden var

- - - Eklendi - - -

hepsini yaptım merak etme , yan klavyede klavye degiştirme simgesi yok onu diyorum kardeş , tekrar düzeltmek içinsensörü açıp kapatıp tekrar düzeltmek gerekiyor oda sıkıntı bilen var bilmeden var

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

anladımda modlar bölümünde başka klawyeler var rofs2 atman yeterli olur.

matto276

Üye
Sırf sana teşekkür edebilmek + birde ufacık bir soru sorabilmek için üye oldum. Öncelikle; ellerine, kollarına, emeğine, yüreğine sağlık hocam.
Forum da gezindim ama rastlayamadım.. Acaba 26.06.2012 sürümünde birden fazla home screen sistemi var mı? Telefonu baya kurcaladım ama yine karşılaşmadım. Pack'e eklemediniz mi acaba?
Bir de forumda sizde demişsiniz NaviTopBar eklentisi var diye.. Ama telefonumda TopBar göremedim. Beni bu konularda bilgilendirir misiniz?
Tekrar teşekkür ederim hem yazılım için hem de şimdiye kadar ki emekleriniz için...

patr_10

patr_10

Üye
o sorun değilki...
tamam hakan abi sağol

- - - Eklendi - - -

o sorun değilki...
l
hakan abi güncellemeyi yükledim çok güzel olmuş eline sağlık özellikle tema efektleri süper

swedenfthturkey

Üye
neredu bu system 32 yaw

ByKatre

ByKatre

Üye
C:/Windows ta

swedenfthturkey

Üye
kardeşim canciğerim ben bu cfw işini bilgisayarımdan yapamıyorum sen bana bu işi iyi bi şekilde anlatırmısn ... jaf işini beceremedim sen bunu görüntülü bi şekilde [email protected] a gönderir misin ayrıntılı bi şekilde. bende hem 5230 var hemde 5800 var ikisinide cfw yapmak istiyorum . ama 5800 daha önemli nasıl yapabilirm.

- - - Eklendi - - -

neden ını yaptıkdan sonra rm-588 yok neden ? yaw

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim canciğerim ben bu cfw işini bilgisayarımdan yapamıyorum sen bana bu işi iyi bi şekilde anlatırmısn ... jaf işini beceremedim sen bunu görüntülü bi şekilde [email protected] a gönderir misin ayrıntılı bi şekilde. bende hem 5230 var hemde 5800 var ikisinide cfw yapmak istiyorum . ama 5800 daha önemli nasıl yapabilirm.

- - - Eklendi - - -

neden ını yaptıkdan sonra rm-588 yok neden ? yaw

559 olmasın o. X6 için ekte dosya paylaştım onu jaf ın içine attın mı? Yapamıyosan team viewer üzerinden ben yapayım

- - - Eklendi - - -

tamam hakan abi sağol

- - - Eklendi - - -

hakan abi güncellemeyi yükledim çok güzel olmuş eline sağlık özellikle tema efektleri süper

saolasın güle güle kullan kardesim

- - - Eklendi - - -

Sırf sana teşekkür edebilmek + birde ufacık bir soru sorabilmek için üye oldum. Öncelikle; ellerine, kollarına, emeğine, yüreğine sağlık hocam.
Forum da gezindim ama rastlayamadım.. Acaba 26.06.2012 sürümünde birden fazla home screen sistemi var mı? Telefonu baya kurcaladım ama yine karşılaşmadım. Pack'e eklemediniz mi acaba?
Bir de forumda sizde demişsiniz NaviTopBar eklentisi var diye.. Ama telefonumda TopBar göremedim. Beni bu konularda bilgilendirir misiniz?
Tekrar teşekkür ederim hem yazılım için hem de şimdiye kadar ki emekleriniz için...

teşekkür ederim.
Belle topbar var demedim. Bi kaç kişi belle bar varmı dedi bende var her zaman vardı dedim ama anlaşmazlık oldu onlar belle topbarı anlatmak istediler. Yazılımda topbar yok cünkü sağlıklı çalışmıyor o yüzden kullanmadım.
Pack eklendi son güncel hali ana sayfada linklerde.

adar0666

Üye
arkadaslar bellenin yeni güncelemsi eklendimi 01.09.2012 de gelcek deniyodu ama ben bulamadım yapanlar varmı link alabilrimiyim. birde normal sürümden daha fazla sarj harcıyo belle buna bi çözüm varmı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar bellenin yeni güncelemsi eklendimi 01.09.2012 de gelcek deniyodu ama ben bulamadım yapanlar varmı link alabilrimiyim. birde normal sürümden daha fazla sarj harcıyo belle buna bi çözüm varmı

ana sayfada güncel linkler eklendi. Bu görsellik ve hıza şarj normal. Ofw gbi olmaz şarj

adar0666

Üye
anladım ben uzun saatler dısarıda kalmak zorunda oldugum ve sarj yamak icin fırsatım olmadıgı için sarj olayı çok önemli benm için sizin sayenizde telfonu cok degisik hale getirmistim cokta begenmisdim ama sarj yüzünden
üzelerek eski sürüme dönmeyi denemem lazım. nasıl eski haline dönebilirim acaba

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
anladım ben uzun saatler dısarıda kalmak zorunda oldugum ve sarj yamak icin fırsatım olmadıgı için sarj olayı çok önemli benm için sizin sayenizde telfonu cok degisik hale getirmistim cokta begenmisdim ama sarj yüzünden
üzelerek eski sürüme dönmeyi denemem lazım. nasıl eski haline dönebilirim acaba

anladım. Navifrm uygulamasından orjinal yazılımı indir bunu attığın gibi onuda at tamamdır

adar0666

Üye

anladım. Navifrm uygulamasından orjinal yazılımı indir bunu attığın gibi onuda at tamamdır

tam olarak anladım nerden yükleme yapcam resimli anlatım yapılmıs bi konu varmı acaba link verebilrimisiniz
bu linkte anlatımı yapılmıs sizinde kasdettiginiz sey bu mu emin olmadan yapmak istemiyorum risk li faln deniliyor da http://www.maxicep.com/modifikasyon...-phone-flash-atma-resimli-anlatim-552521.html burda anlatılanı yaparsam eski haline demrmi

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

Üst Alt