haqanguven
Üye
otomatik dönüyor napıcaksınız simgeyiYan Klavyede Klavye Değiştirme Simgesi Yok Sıkıntı Oluyor
otomatik dönüyor napıcaksınız simgeyiYan Klavyede Klavye Değiştirme Simgesi Yok Sıkıntı Oluyor
o sorun değilki...hakan abi yorumları okudumda şu tuş kilidinin dönme sorunu yine var galiba o yüzden yüklemedim bu sürümü yükledikten sonra düzeltebilir miyim?
hepsini yaptım merak etme , yan klavyede klavye degiştirme simgesi yok onu diyorum kardeş , tekrar düzeltmek içinsensörü açıp kapatıp tekrar düzeltmek gerekiyor oda sıkıntı bilen var bilmeden var
- - - Eklendi - - -
hepsini yaptım merak etme , yan klavyede klavye degiştirme simgesi yok onu diyorum kardeş , tekrar düzeltmek içinsensörü açıp kapatıp tekrar düzeltmek gerekiyor oda sıkıntı bilen var bilmeden var
tamam hakan abi sağolo sorun değilki...
ben denemede kullanıyordum kaldırmayı unuttum...
daha sonra modu atarım rofs2 atman yeterli olur
hakan abi güncellemeyi yükledim çok güzel olmuş eline sağlık özellikle tema efektleri süpero sorun değilki...
ben denemede kullanıyordum kaldırmayı unuttum...
daha sonra modu atarım rofs2 atman yeterli olurl
kardeşim canciğerim ben bu cfw işini bilgisayarımdan yapamıyorum sen bana bu işi iyi bi şekilde anlatırmısn ... jaf işini beceremedim sen bunu görüntülü bi şekilde [email protected] a gönderir misin ayrıntılı bi şekilde. bende hem 5230 var hemde 5800 var ikisinide cfw yapmak istiyorum . ama 5800 daha önemli nasıl yapabilirm.
- - - Eklendi - - -
neden ını yaptıkdan sonra rm-588 yok neden ? yaw
tamam hakan abi sağol
- - - Eklendi - - -
hakan abi güncellemeyi yükledim çok güzel olmuş eline sağlık özellikle tema efektleri süper
Sırf sana teşekkür edebilmek + birde ufacık bir soru sorabilmek için üye oldum. Öncelikle; ellerine, kollarına, emeğine, yüreğine sağlık hocam.
Forum da gezindim ama rastlayamadım.. Acaba 26.06.2012 sürümünde birden fazla home screen sistemi var mı? Telefonu baya kurcaladım ama yine karşılaşmadım. Pack'e eklemediniz mi acaba?
Bir de forumda sizde demişsiniz NaviTopBar eklentisi var diye.. Ama telefonumda TopBar göremedim. Beni bu konularda bilgilendirir misiniz?
Tekrar teşekkür ederim hem yazılım için hem de şimdiye kadar ki emekleriniz için...
arkadaslar bellenin yeni güncelemsi eklendimi 01.09.2012 de gelcek deniyodu ama ben bulamadım yapanlar varmı link alabilrimiyim. birde normal sürümden daha fazla sarj harcıyo belle buna bi çözüm varmı
anladım ben uzun saatler dısarıda kalmak zorunda oldugum ve sarj yamak icin fırsatım olmadıgı için sarj olayı çok önemli benm için sizin sayenizde telfonu cok degisik hale getirmistim cokta begenmisdim ama sarj yüzünden
üzelerek eski sürüme dönmeyi denemem lazım. nasıl eski haline dönebilirim acaba
anladım. Navifrm uygulamasından orjinal yazılımı indir bunu attığın gibi onuda at tamamdır
tam olarak anladım nerden yükleme yapcam resimli anlatım yapılmıs bi konu varmı acaba link verebilrimisiniz
bu linkte anlatımı yapılmıs sizinde kasdettiginiz sey bu mu emin olmadan yapmak istemiyorum risk li faln deniliyor da http://www.maxicep.com/modifikasyon...-phone-flash-atma-resimli-anlatim-552521.html burda anlatılanı yaparsam eski haline demrmi

imzamdaki konu işini görecektir![]()
tam olarak anladım nerden yükleme yapcam resimli anlatım yapılmıs bi konu varmı acaba link verebilrimisiniz
bu linkte anlatımı yapılmıs sizinde kasdettiginiz sey bu mu emin olmadan yapmak istemiyorum risk li faln deniliyor da http://www.maxicep.com/modifikasyon...-phone-flash-atma-resimli-anlatim-552521.html burda anlatılanı yaparsam eski haline demrmi