sanırım bir önceki versiyonda stabil çalışmadığı için belle bar yoktu bunda var, diğer şeyler aynı gibi ve bu sürüm final midir hakan kardeş üstüne başka bir sürüm daha çıkma ihtimali var mı
yazılımda gömülü deniye yukardan assılıyom assılıyom inmiyo?????
![]()

rica ederim. sende saolasın ilgin için.. güle güle kullanben topbarla karıştırmışım evet pardon hakan istediğim cevapları aldım teşekkür ederim ilgin için son versiyonu yüklemenin zamanı geldi artık, sadece ekran capslerindeki tarihler hazirandan olduğu için acaba yanlış konuda mıyım diye düşündüm ama farkettim şimdi belle finali yükleyip görüşlerimi yazarım en kısa zamanda tekrardan teşekkürler
belle barmı yokmu? Her sürümde vardı. Belle topbarla karıştıyon herhalde topbar hala yok ki. Daha çıkartmam görselde değisiklik yapcak bişe kalmadı, performans sonlarda. Onun için daha çıkmaz pack
- - - Eklendi - - -
o belle topbar. Hala yok ki sadece bataryayı yan çevirdim![]()

Hakan Çok Güzel Yazılım Çok Stabil Bu Arada Senin Şarj Ne Kadar Gidiyor![]()
Hakan abi eyvallah ya valla kıralsın hiç üşenmeden team viewerdan flaş attın benim telefona daha ne diyim ellerine ve emeğine sağlıkeski linkler kalkar yerini yeni linkler alır![]()
sağolasın
)rica ederim güle güle kullan kardeşimHakan abi eyvallah ya valla kıralsın hiç üşenmeden team viewerdan flaş attın benim telefona daha ne diyim ellerine ve emeğine sağlıksağolasın
)

tek kelime ile süper ötesi olmuş çok beğendim allah ıçınartı ınternette sörf yaparken 3 çizgi çıkıyodu bazı kelimelerde oda kalkmış eline sağlık
![]()

Bir Bug Belirteyim Sağ Seçim Tuşunu Değiştirirken Menü Ve Rehberde Simge Geliyor Bu Sorun Değil Ama Belle Top Bar Da Menüye Girince Simge Çıkıyor Yukarıda Diğer Yerlerde Yok Hoş Durmuyor Bu TCK da Yok Düzeltirsen Sevinirim Ktask Kullanıyorum O Simgeler Hiç Hoş Durmuyor
belle topbara karşıyım zaten o yüzden pek sorun değil bu. Zaten güncelleme daha çıkmıycakGüncelleme Değilde Yama Olarak Paylaşısan Sevinirim Bende Top Bar Kullanmıyorum Ama Ktask tada Sorun Yaratıyor Ktask Çok Süper Program
eyvallahNeyse Canın Sağolsun Hakan