5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

Xanymore

Xanymore

Üye
Hakan sana tavsiye veriyim eğer pack güncellersen tck belle final özel sürüm deki gibi bi ana ekran yapabilirsin hem o bozuk nomal sürümle aynı tck da :)

Atacan-

Atacan-

Üye
@hakan önceki hafıza 83 le açılıyordu.
Şimdi 81 le C hafızası.Bundan bahsediyor.
Bellek e ye alındı derken.Tüm uygulamalar içinmi geçerli,yoksa sadece browser dan mı bahaediyorsun?

- - - Eklendi - - -

Ayrıca orjinalde ok içe doğru olabilir ama uyumsuzluğundan Bahsetmiştim.Neyse ben kendime göre uyarladım no problem :)

Xanymore

Xanymore

Üye
Bu arada saol güzel olmuş :)

codblackops2

codblackops2

Üye
tekrar mı yükleyeceğim :ah
öncekine göre farkediyormu şimdi tekrar o kadar dosyayı pcye taşı da hafızı kartını biçimlendirde telefona format felan :D
öncekiyle arasıda çok fark var mı değermi yani tekrar uğraşmama :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan sana tavsiye veriyim eğer pack güncellersen tck belle final özel sürüm deki gibi bi ana ekran yapabilirsin hem o bozuk nomal sürümle aynı tck da :)

tck ya neden benzeteyim? Ne farkı olucak ondan? Ben hem performans hemde görseli düşünüyorum. Bendende sana bi öneri. Hangi cfw yi beğeniyosan onu kullan kardesim yanlış anlama kızmıyorum.

- - - Eklendi - - -

tekrar mı yükleyeceğim :ah
öncekine göre farkediyormu şimdi tekrar o kadar dosyayı pcye taşı da hafızı kartını biçimlendirde telefona format felan :D
öncekiyle arasıda çok fark var mı değermi yani tekrar uğraşmama :)

ana başlıkta açıklama yaptım

- - - Eklendi - - -

@hakan önceki hafıza 83 le açılıyordu.
Şimdi 81 le C hafızası.Bundan bahsediyor.
Bellek e ye alındı derken.Tüm uygulamalar içinmi geçerli,yoksa sadece browser dan mı bahaediyorsun?

- - - Eklendi - - -

Ayrıca orjinalde ok içe doğru olabilir ama uyumsuzluğundan Bahsetmiştim.Neyse ben kendime göre uyarladım no problem :)

83 olması imkansız. Ben o kadar boşalttım 81.5 şuan.

- - - Eklendi - - -

sensör açık olmadıkdan sonra ne yapıyım dokunmatik telefonu sensörün açık olması bana göre daha iyi

kullamdgn zaman expres tuşundan kapa kullancn zaman aç

codblackops2

codblackops2

Üye
ana başlık derken :allalla:
yani öncekine gör fark ediyorsa yükleyelim :hmmm

ByKatre

ByKatre

Üye
Tema Efektini Bence Değiştir Menüye Girerken Acayip Yavaş

codblackops2

codblackops2

Üye
belle fp2 yazıyor :hmmm

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Tema Efektini Bence Değiştir Menüye Girerken Acayip Yavaş

birazda kendinize göre düzenleyin.

- - - Eklendi - - -

ana başlık derken :allalla:
yani öncekine gör fark ediyorsa yükleyelim :hmmm

1. Sayfada güncellemede yapılan modları yazdım uyuyosa yükle uymuyosa bidaha uygulamaları tekrardan kurmayla ugraşmazsın kardeşim.

- - - Eklendi - - -

belle fp2 yazıyor :hmmm

finaldan sonra çıkan 2 pack anlamına geliyor

codblackops2

codblackops2

Üye
peki teşekkürler :)

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
üff süper gerçekten!! 4x4 menüye bayıldım. yeni bi telefonum oldu artık :D çok teşekkürler

Atacan-

Atacan-

Üye
Nasıl 83 imkansız yalancımıyım ben.Senin 26 tarihli yazılımında 83 tü ilk açılıştan bahsediyorum...!!1
Bin24 ellenmemiş yazılımı 84 le açılıyor.!!!!
Hayret ya yalancıda çıktık.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl 83 imkansız yalancımıyım ben.Senin 26 tarihli yazılımında 83 tü ilk açılıştan bahsediyorum...!!1
Bin24 ellenmemiş yazılımı 84 le açılıyor.!!!!
Hayret ya yalancıda çıktık.

atacan neyin kafasını yaşıyon. Ben sana yalancımı dedim? Madem o kadar boş hafıza alıyon o sürümü kullan. Ben bu pack ı yayınladım diye kullanmak zorunda değilsin!

- - - Eklendi - - -

üff süper gerçekten!! 4x4 menüye bayıldım. yeni bi telefonum oldu artık :D çok teşekkürler

rica ederim güle güle kullan kardeşim

- - - Eklendi - - -

peki teşekkürler :)

rica ederim

ibrahimya

Üye
abi ben ilk packi kullandım gayet başarılı bi şekilde flaşlamıştım ama jafı kaldırmıştım bu sefer install ettim jafı hata veriyo hep uyumlulukları da yaptım ama??

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ya MeidaBar açılmıyor desem?? :/

Üst Alt