5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

ByKatre

ByKatre

Üye
Arşivi Sabırsızlıkla Bekliyorum:oke:

ByKatre

ByKatre

Üye
Tamam :oke:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme Linkleri Eklenmiştir...

Julı

Üye
5800 & X6^Symbian Belle

VARSAYILAN GÖRÜNÜM

DİKEY VE YATAY GÖRÜNÜM

Abi sağ üstteki işaret ne acaba yine hafıza kartını mı gösteriyor

Süleyman

Süleyman

Üye
Abi sağ üstteki işaret ne acaba yine hafıza kartını mı gösteriyor
hayır o batarya simgesi. Yan çevrilmiş sadece

- - - Eklendi - - -

Hakan font olarak nokia pure yi kullanmışsın heralde :)

- - - Eklendi - - -

bu arada hayırlı olsun :)

ByKatre

ByKatre

Üye
Hayırlı Olsun

Atacan-

Atacan-

Üye
Güzel Sevdim ben eline sağlık..
Kendime Göre uyarlayıp kullanacağım.
Eline sağlık Aksi durumda bildiririm :D

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

hayır o batarya simgesi. Yan çevrilmiş sadece

- - - Eklendi - - -

Hakan font olarak nokia pure yi kullanmışsın heralde :)

- - - Eklendi - - -

bu arada hayırlı olsun :)

değiştirmedim ama bi kaç font daha düzenledim. Extra olarak vericem. İsteyen dilediğini kullansın diye

- - - Eklendi - - -

Hakan Abi o zaman neden yan çevrilmiş? :)

böyle daha güzel olmamışmı :) hem yeni nesil cihazlarda hep yan :)

- - - Eklendi - - -

saolasın

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Ellerine sağlık :)

Mnemic

Üye
öncelikle emeğin için teşşekkür ederim, dostum bence forumdaki stabilte ve görsellik açısından en sağlam cfw ler senden çıkıyor.
Bu güncellemeyi bekliyordum geldi kurdum süper hızlı şık gayet memnun kaldım ama ufak bir sorun var yardımcı olursan memnun olurum.

Temalardan bana en uygun olan Green Leaf bunu kullanıyorum ama masa üstü resmi bana çok canlı geliyor daha soft bir masa üstü eklemek istiyorum fakat eklediğimde telefonun ekranının en alt köşesindeki, menü rehber ikonlarının olduğu şeffaf bölüm yeşilimsi renkte kalıyor, yani eklediğim resmin tonlarını almıyor kendi default duvarkağıdının tonlarında yeşilimsi kalıyor.

Ne yapabilirim yardımcı olursan sevimnirim şimdiden sağol.

• Beğen
Tepkiler: Julı
haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle emeğin için teşşekkür ederim, dostum bence forumdaki stabilte ve görsellik açısından en sağlam cfw ler senden çıkıyor.
Bu güncellemeyi bekliyordum geldi kurdum süper hızlı şık gayet memnun kaldım ama ufak bir sorun var yardımcı olursan memnun olurum.

Temalardan bana en uygun olan Green Leaf bunu kullanıyorum ama masa üstü resmi bana çok canlı geliyor daha soft bir masa üstü eklemek istiyorum fakat eklediğimde telefonun ekranının en alt köşesindeki, menü rehber ikonlarının olduğu şeffaf bölüm yeşilimsi renkte kalıyor, yani eklediğim resmin tonlarını almıyor kendi default duvarkağıdının tonlarında yeşilimsi kalıyor.

Ne yapabilirim yardımcı olursan sevimnirim şimdiden sağol.

teşekkürler yorumun için. Duvar kağıdı tam oturmaz ekrana. Yanlış hatırlamıyorsam tam oturması için uygulama vardı onu kurup ondan ayarlıyodun. Kesin konuşmuyorum ama öyle olması gerek bi araştır istersen

Mnemic

Üye
Binbaşı değil orgeneral olman lazım sağol ilgilendiğin için :) başarılarının devam etmesi dileğiyle :alkis

kiralik186

kiralik186

Üye
gördüğüm en iyi cfw teşekkürler paylaşım için ama c5 tuş kilidini beğenmiyorum onu değiştirebilir miyim?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
gördüğüm en iyi cfw teşekkürler paylaşım için ama c5 tuş kilidini beğenmiyorum onu değiştirebilir miyim?

modlar bölümünde sürüklemeli tuş klidi modu var onu rofs2 nin içine atman yeterli. Rica ederim güle güle kullan

• Beğen
Tepkiler: kiralik186

Üst Alt