1 hafta içinde yayınlarımArşivi Sabırsızlıkla Bekliyorum![]()
5800 & X6^Symbian Belle
VARSAYILAN GÖRÜNÜM
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
DİKEY VE YATAY GÖRÜNÜM
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hayır o batarya simgesi. Yan çevrilmiş sadeceAbi sağ üstteki işaret ne acaba yine hafıza kartını mı gösteriyor

hayır o batarya simgesi. Yan çevrilmiş sadece
- - - Eklendi - - -
Hakan font olarak nokia pure yi kullanmışsın heralde
- - - Eklendi - - -
bu arada hayırlı olsun![]()

göz zevkiHakan Abi o zaman neden yan çevrilmiş?![]()
Kendisi öyle iştemiş 
hayır o batarya simgesi. Yan çevrilmiş sadece
- - - Eklendi - - -
Hakan font olarak nokia pure yi kullanmışsın heralde
- - - Eklendi - - -
bu arada hayırlı olsun![]()
Hakan Abi o zaman neden yan çevrilmiş?![]()
hem yeni nesil cihazlarda hep yan 
Hayırlı Olsun
Güzel Sevdim ben eline sağlık..
Kendime Göre uyarlayıp kullanacağım.
Eline sağlık Aksi durumda bildiririm![]()
Ellerine sağlık![]()
öncelikle emeğin için teşşekkür ederim, dostum bence forumdaki stabilte ve görsellik açısından en sağlam cfw ler senden çıkıyor.
Bu güncellemeyi bekliyordum geldi kurdum süper hızlı şık gayet memnun kaldım ama ufak bir sorun var yardımcı olursan memnun olurum.
Temalardan bana en uygun olan Green Leaf bunu kullanıyorum ama masa üstü resmi bana çok canlı geliyor daha soft bir masa üstü eklemek istiyorum fakat eklediğimde telefonun ekranının en alt köşesindeki, menü rehber ikonlarının olduğu şeffaf bölüm yeşilimsi renkte kalıyor, yani eklediğim resmin tonlarını almıyor kendi default duvarkağıdının tonlarında yeşilimsi kalıyor.
Ne yapabilirim yardımcı olursan sevimnirim şimdiden sağol.
değiştirmedim ama bi kaç font daha düzenledim. Extra olarak vericem. İsteyen dilediğini kullansın diye

Binbaşı değil orgeneral olman lazım sağol ilgilendiğin içinbaşarılarının devam etmesi dileğiyle
![]()
gördüğüm en iyi cfw teşekkürler paylaşım için ama c5 tuş kilidini beğenmiyorum onu değiştirebilir miyim?