Görsellik ve sadelik bir arada Sağlam :)
haqanguven Üye Konu Sahibi koray670' Alıntı: Görsellik ve sadelik bir arada Sağlam Genişletmek için tıkla ... güle güle kullan
haqanguven Üye Konu Sahibi darkmehmet' Alıntı: 1 eylül deki firmware ye yeni belle güncellemesi eklenecek mi Genişletmek için tıkla ... S^3 le bir tutma v5 i...
darkmehmet' Alıntı: 1 eylül deki firmware ye yeni belle güncellemesi eklenecek mi Genişletmek için tıkla ... S^3 le bir tutma v5 i...
kemaluludogan Üye ugrasıyorum bir turlu olmuyor systm32 dosyası nerde ve ını yı ısaretlıyorum telefon modellerı cıkıyor sadece yardım edebılırmısınız acil. ?
ugrasıyorum bir turlu olmuyor systm32 dosyası nerde ve ını yı ısaretlıyorum telefon modellerı cıkıyor sadece yardım edebılırmısınız acil. ?
haqanguven Üye Konu Sahibi kemaluludogan' Alıntı: ugrasıyorum bir turlu olmuyor systm32 dosyası nerde ve ını yı ısaretlıyorum telefon modellerı cıkıyor sadece yardım edebılırmısınız acil. ? Genişletmek için tıkla ... windows'un içinde system32 klasörü...
kemaluludogan' Alıntı: ugrasıyorum bir turlu olmuyor systm32 dosyası nerde ve ını yı ısaretlıyorum telefon modellerı cıkıyor sadece yardım edebılırmısınız acil. ? Genişletmek için tıkla ... windows'un içinde system32 klasörü...
kaduri89 Üye 5800a yükledim tek sorun var 3.2mp kamera 2mp olarak gözüküyo ve 1600*1200 çekiyo resimleri.bu nasıl düzeltilebilir
5800a yükledim tek sorun var 3.2mp kamera 2mp olarak gözüküyo ve 1600*1200 çekiyo resimleri.bu nasıl düzeltilebilir
haqanguven Üye Konu Sahibi kaduri89' Alıntı: 5800a yükledim tek sorun var 3.2mp kamera 2mp olarak gözüküyo ve 1600*1200 çekiyo resimleri.bu nasıl düzeltilebilir Genişletmek için tıkla ... güncellemeyi bekle kaldırdım kamera kalitesini orjinal halinde bıraktım
kaduri89' Alıntı: 5800a yükledim tek sorun var 3.2mp kamera 2mp olarak gözüküyo ve 1600*1200 çekiyo resimleri.bu nasıl düzeltilebilir Genişletmek için tıkla ... güncellemeyi bekle kaldırdım kamera kalitesini orjinal halinde bıraktım
haqanguven Üye Konu Sahibi cıhan01' Alıntı: hakan bey RADYONUN DONMA SORUNUNU DÜZELTEBİLİRMİSİN gerekirse RDS yi kaldır Genişletmek için tıkla ... radyo her zaman donmuyor arada donuyor we ofwdede donuyordu. Rds yi kaldırırsam çoğu radyoyu bulmayıp 3 veya 4 tane bulucaktır.
cıhan01' Alıntı: hakan bey RADYONUN DONMA SORUNUNU DÜZELTEBİLİRMİSİN gerekirse RDS yi kaldır Genişletmek için tıkla ... radyo her zaman donmuyor arada donuyor we ofwdede donuyordu. Rds yi kaldırırsam çoğu radyoyu bulmayıp 3 veya 4 tane bulucaktır.
Greenberet61 Üye tamam nerde hata yaptığımı buldm yükledm yine de teşekkür ederm bir de sorum olacaktı neden haritalar güncelleştirmesi yükleyemiyorum
tamam nerde hata yaptığımı buldm yükledm yine de teşekkür ederm bir de sorum olacaktı neden haritalar güncelleştirmesi yükleyemiyorum
haqanguven Üye Konu Sahibi Greenberet61' Alıntı: tamam nerde hata yaptığımı buldm yükledm yine de teşekkür ederm bir de sorum olacaktı neden haritalar güncelleştirmesi yükleyemiyorum Genişletmek için tıkla ... çünkü haritaların son sürümü cfw ye gômülü - - - Eklendi - - - bycatre' Alıntı: Sorması Ayıp Ama RDS Ne Demek? Genişletmek için tıkla ... Radyo Data Sİstemİ
Greenberet61' Alıntı: tamam nerde hata yaptığımı buldm yükledm yine de teşekkür ederm bir de sorum olacaktı neden haritalar güncelleştirmesi yükleyemiyorum Genişletmek için tıkla ... çünkü haritaların son sürümü cfw ye gômülü - - - Eklendi - - - bycatre' Alıntı: Sorması Ayıp Ama RDS Ne Demek? Genişletmek için tıkla ... Radyo Data Sİstemİ
haqanguven Üye Konu Sahibi bycatre' Alıntı: Olmazsa Nereden Alıyor Sinyali? Genişletmek için tıkla ... sinyali ondan almıyor. Mesela trt fm in ismini otomatik almaya yarıyor
bycatre' Alıntı: Olmazsa Nereden Alıyor Sinyali? Genişletmek için tıkla ... sinyali ondan almıyor. Mesela trt fm in ismini otomatik almaya yarıyor
ByKatre Üye haqanguven' Alıntı: sinyali ondan almıyor. Mesela trt fm in ismini otomatik almaya yarıyor Genişletmek için tıkla ... Hmmm Tamam Sağol
haqanguven' Alıntı: sinyali ondan almıyor. Mesela trt fm in ismini otomatik almaya yarıyor Genişletmek için tıkla ... Hmmm Tamam Sağol
codblackops2 Üye Eğer bir gün cesaretimi toplayıp telefona cfw atarsam bu cfwyi kullanacağım teşekkürler
haqanguven Üye Konu Sahibi codblackops2' Alıntı: Eğer bir gün cesaretimi toplayıp telefona cfw atarsam bu cfwyi kullanacağım teşekkürler Genişletmek için tıkla ... rica ederim... haberim olmaz belki şimdiden güle güle kullan
codblackops2' Alıntı: Eğer bir gün cesaretimi toplayıp telefona cfw atarsam bu cfwyi kullanacağım teşekkürler Genişletmek için tıkla ... rica ederim... haberim olmaz belki şimdiden güle güle kullan
haqanguven Üye Konu Sahibi Greenberet61' Alıntı: bir sorum daha var buna tema yükleyebilir miyim Genişletmek için tıkla ... istediğiniz uygulamaları, temaları sertifika hatası almadan yükleyebilirsin... v5 uygulamar, oyunlar, temaları destekler...
Greenberet61' Alıntı: bir sorum daha var buna tema yükleyebilir miyim Genişletmek için tıkla ... istediğiniz uygulamaları, temaları sertifika hatası almadan yükleyebilirsin... v5 uygulamar, oyunlar, temaları destekler...