5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
bana yardım edecek yokmu arkadslar ya baya bi widget indirdim normal kurmaya calstım kurulmadı. x plore kullark c ye attım telfonu kapatıp actım ama hiç bisey degişmedi
açıklama yaptım yukarda oku

abcd2009

abcd2009

Üye
hocam eline sağlık ama şu t9 a da bi çözüm bulamaz mıyız, hiç bir kelimeyi tanımıyor ?

ByKatre

ByKatre

Üye
Bana da at hakan kendim uğraşıyorum mert in t9 unu da kullandım hoşuma gitmedi bi de sen atar misin

ByKatre

ByKatre

Üye
Senin t9 u atsan ?

ByKatre

ByKatre

Üye
Tamam hakan yine de sagol :oke:

patr_10

patr_10

Üye
hakan abi belledeki gibi bluetooth wifi butonları olabilir mi?

ykpknl

ykpknl

Üye
hakan doknmatik sesleri değiştirecen mi ?

dgrszz

dgrszz

Üye

bnm tr çevirdiğimi kullanıyosan. onu sorunsuz yapanda benim. Bi çevir türkçeye bakalım sorunlardan başını kaldırabiliyomusun. Zevklerle renkler tartışılmaz tabikide. Ama sana katılmıyorum.

- - - Eklendi - - -

font değiştirmek kolay. Halledicem. Herkes dilediği fontu kullanır

- - - Eklendi - - -

belle topbarı eklemeyi düşünmùyorum. Hiç stabil değil ben sorunsuz cfw peşindeyim. Cfw yi birazda siz kendinize göre düzenleyin kardeşim.

elıne saglık kardesım neden kızdın bırsey demedık

Lancerr

Lancerr

Üye
hakan yeni güncelleme de 2. Ev ekranına başka resim 1.ev ekranına başka resim koyma gibi bi şansın varmı ? Şimdiden teşekkürler :) yada biz öyle yapabilirmiyiz

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
Eskiden telefon 1.30 saatte şarj oluyordu şimdi 10 saat oluyo hala devam ediyo bu nasil iş

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan yeni güncelleme de 2. Ev ekranına başka resim 1.ev ekranına başka resim koyma gibi bi şansın varmı ? Şimdiden teşekkürler :) yada biz öyle yapabilirmiyiz

2. Ev ekranı yok. Seçeneklere tıkla içerigi gizle görüceksin. Seçtiğinde ekrandaki widgetler gizlenir. Tabi bize 2. Ew ekranı olarak görünsede 2. Ev ekranı yoktur. Ve dediğin olmaz

- - - Eklendi - - -

Eskiden telefon 1.30 saatte şarj oluyordu şimdi 10 saat oluyo hala devam ediyo bu nasil iş

yazılımda öyle hata yok. Hard format at. Yine aynıysa ofw ye yada başka cfw ye geçip tekrar dene

strokee

Üye
hakan kardeş calışmaların da başarılar emeğine saglık tekrar kolay gelsin bir sorum var pack güncelleme ne alemde erken verme ihtimalin yokmu acaba sabırsızlıkla bekliyorum yaa bende senin verdiğine bir kac bişe yaptım kullanıyom ve teli satacaktım vazgectim birde şöyle bir sorum olacak sony experia p cep telefonu nasıl tavsiye edermisin sen bilgine saygım var sagol şimdiden

tdd46

tdd46

Üye
hocam çok teşekkürler

- - - Eklendi - - -

hocam t9 için predic dosyasını yolladınız sağolun t9 önbelleği hafıza kartı yazmışsınız ben hafıza kartındaki predic klasörünü sildiğim halde t9 da kelimeler çıkıyor bu normal mi verdiğiniz predic dosyasınıda pc den direk hafıza kartına attım doğru olanı böyle mi ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeş calışmaların da başarılar emeğine saglık tekrar kolay gelsin bir sorum var pack güncelleme ne alemde erken verme ihtimalin yokmu acaba sabırsızlıkla bekliyorum yaa bende senin verdiğine bir kac bişe yaptım kullanıyom ve teli satacaktım vazgectim birde şöyle bir sorum olacak sony experia p cep telefonu nasıl tavsiye edermisin sen bilgine saygım var sagol şimdiden
teşekkürler yorumun ve ilgin için...
erken çıkarmam 01.09.2012 de kesin çıkıcaktır...
sony experia şuan güzel ama flaşh player mobilden desteğini çekiceğini açıkladı
eee anroidli tlfnlar neden alınıyor internet ve oyun için... flaşh player desteğini çekince ne özelliği kalıcak bi tek oyunmu?
oyunda bi yere kadardır...
bak kendin diyorsun satıcaktım yazılımı yükledim satmaktan vazgeçtim...
bende s2 var oyun ve internet dışında başka bişeyde kullanmıyorum...
c7 ve 5800 a yazılım yapmak daha güzel çünkü nokia açık kaynak değil hele yapmak istediğini başarınca dahada zevk alıyorrsun..
tabi bu benim görüşüm...
sen sony experia da sana uyan özellikleri bulduysan fiyatı sanada uyuyosa tabikide al...

- - - Eklendi - - -

hocam çok teşekkürler

- - - Eklendi - - -

hocam t9 için predic dosyasını yolladınız sağolun t9 önbelleği hafıza kartı yazmışsınız ben hafıza kartındaki predic klasörünü sildiğim halde t9 da kelimeler çıkıyor bu normal mi verdiğiniz predic dosyasınıda pc den direk hafıza kartına attım doğru olanı böyle mi ?
e/ predich adında klasör oluşuyor zaten.. yalnız yazılımla gelen predich klasörünün içindekileri silip linkten verdiğim dosyaları içine atıcaksınız.. üzerine yazarsanız olmaz...

Üst Alt