wlan şifresizleri ve sifrelileri aynı göstermesi n9 icon paketinden sebep.wlan da arama yaptığımızda şifreli olanlarla olmayanları belirtmiyor ve konuşurken yanan ledi kapatabilir miyiz eski sürümünüzde mesaj geldimi ışık yanıyordu şimdi yanmıyor bunu da halledebilirsek süper olur![]()
icon paketini değiştirin sorun çözülür...hakan bu şifreli şifresize bi el atsan!
icon paketini değiştirin sorun çözülür...
Abi ise yarar ne varsa kaldırmışsın ya püf orjinal cfw sini nerden bulurum
Abi ise yarar ne varsa kaldırmışsın ya püf orjinal cfw sini nerden bulurum
kardeş ben sony sketch yazı fontunu uyguluyorum şmdiki cfw ne yazılar degişiyor yanlız alt simge seçenekleri arama tuş simgesi mesajlarda ok işareti gbi şeyler bozuluyor neden acaba ? Nası uygulanack bu fontlar Resource - Fonts buraya atıyorum fontları öyle oluyor
güncellemede tam olarak neler gelcek?
Benim Soruma Cevap Yok Mu?
Ben Bir Daha Sordum Altında
bilsem yapardım. Bulamadım o dosyayı.. Bunu sana yazdım yunusu alntı yapmışım
hakan bey telefona kulaklık bağladığımda hoperlorden ses cıkmasını istiyorum ama kaldırmıssın olmuyor onu da düzeltirmisin.
bide hoperlorden ses cıkışı daha iyi daha güclü çıkabilirse onu da ayarlarmısın.
telefonu açık halde tanıt sonra kapat flaşhı at... box driver hatası alması sorun olmazilk önce ogm acp go deyince box driver not installed diye hata veriyor ok deyince aynı devam ediyor sonra her şeyi yapıp flash deyince uyarı geliyor devam deyince altta init usb communication sonra press power on now searching phone diyor takıp teli açtığım halde tel bulunamadı diyor bir de teli takıp açtığımda pcnin sol alt köşesinde aygıt yazılımı yüklenemedi yazıyor
şimdi denedim gayet sorunsuz dışarıya veriyor sesi... ses yükselmesi doananımsaldır bundan başka olmaz... sende hata var... ya hard format atıp hafıza kartını biçimlendir yada güncellemeyi bekleben zaten radyo dınlerken sesi hoperlorden acmak istiyorum
radyo dinlerken o seçeneği kapatmışsın
bide hoperlorden ses cıkışı daha iyi daha güclü çıkabilirse onu da ayarlarmısın.