5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

tdd46

tdd46

Üye
wlan da arama yaptığımızda şifreli olanlarla olmayanları belirtmiyor ve konuşurken yanan ledi kapatabilir miyiz eski sürümünüzde mesaj geldimi ışık yanıyordu şimdi yanmıyor bunu da halledebilirsek süper olur :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
wlan da arama yaptığımızda şifreli olanlarla olmayanları belirtmiyor ve konuşurken yanan ledi kapatabilir miyiz eski sürümünüzde mesaj geldimi ışık yanıyordu şimdi yanmıyor bunu da halledebilirsek süper olur :)
wlan şifresizleri ve sifrelileri aynı göstermesi n9 icon paketinden sebep.
Led modunu kaldırdım zaten.
Bildirimler ışığı o sürümde hata olabılir hatırlamıyorum tam ama şuan yok.
m

ByKatre

ByKatre

Üye
Hakan Bu Şİfreli Şİfresize Bi El Atsan!

44yunu44

44yunu44

Üye
Abi ise yarar ne varsa kaldırmışsın ya püf orjinal cfw sini nerden bulurum

rekabetci

Üye
kardeş ben sony sketch yazı fontunu uyguluyorum şmdiki cfw ne yazılar degişiyor yanlız alt simge seçenekleri arama tuş simgesi mesajlarda ok işareti gbi şeyler bozuluyor neden acaba ? Nası uygulanack bu fontlar Resource - Fonts buraya atıyorum fontları öyle oluyor

patr_10

patr_10

Üye
güncellemede tam olarak neler gelcek?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ben sony sketch yazı fontunu uyguluyorum şmdiki cfw ne yazılar degişiyor yanlız alt simge seçenekleri arama tuş simgesi mesajlarda ok işareti gbi şeyler bozuluyor neden acaba ? Nası uygulanack bu fontlar Resource - Fonts buraya atıyorum fontları öyle oluyor

her font uymaz güncellemde vericem o fontu o zaman kullanırsın sorunsuz

- - - Eklendi - - -

güncellemede tam olarak neler gelcek?

ana başlıkta yapıcam açıklama

ByKatre

ByKatre

Üye
Benim Soruma Cevap Yok Mu?

ByKatre

ByKatre

Üye
Ben Bir Daha Sordum Altında

cıhan01

Üye
hakan bey telefona kulaklık bağladığımda hoperlorden ses cıkmasını istiyorum ama kaldırmıssın olmuyor onu da düzeltirmisin.
bide hoperlorden ses cıkışı daha iyi daha güclü çıkabilirse onu da ayarlarmısın.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan bey telefona kulaklık bağladığımda hoperlorden ses cıkmasını istiyorum ama kaldırmıssın olmuyor onu da düzeltirmisin.
bide hoperlorden ses cıkışı daha iyi daha güclü çıkabilirse onu da ayarlarmısın.

tlfna kulaklık bağladığın zaman nasıl dışarı ses vericek? O bi tek konuşurken ve radyoda olur onun dışında olmaz ki

Greenberet61

Üye
ilk önce ogm acp go deyince box driver not installed diye hata veriyor ok deyince aynı devam ediyor sonra her şeyi yapıp flash deyince uyarı geliyor devam deyince altta init usb communication sonra press power on now searching phone diyor takıp teli açtığım halde tel bulunamadı diyor bir de teli takıp açtığımda pcnin sol alt köşesinde aygıt yazılımı yüklenemedi yazıyor

cıhan01

Üye
ben zaten radyo dınlerken sesi hoperlorden acmak istiyorum
radyo dinlerken o seçeneği kapatmışsın

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ilk önce ogm acp go deyince box driver not installed diye hata veriyor ok deyince aynı devam ediyor sonra her şeyi yapıp flash deyince uyarı geliyor devam deyince altta init usb communication sonra press power on now searching phone diyor takıp teli açtığım halde tel bulunamadı diyor bir de teli takıp açtığımda pcnin sol alt köşesinde aygıt yazılımı yüklenemedi yazıyor
telefonu açık halde tanıt sonra kapat flaşhı at... box driver hatası alması sorun olmaz

- - - Eklendi - - -

ben zaten radyo dınlerken sesi hoperlorden acmak istiyorum
radyo dinlerken o seçeneği kapatmışsın

şimdi denedim gayet sorunsuz dışarıya veriyor sesi... ses yükselmesi doananımsaldır bundan başka olmaz... sende hata var... ya hard format atıp hafıza kartını biçimlendir yada güncellemeyi bekle

Üst Alt