hakan yeni eklentiye otomatik setup programını da ekleyebilir misin kardeşim
hakan abi link atabilir misin??
peki kardeşim sağolasin yinede
hakan abi kusura bakma yordum ama bulamadım!
hakan abi kusura bakma yordum ama bulamadım!
sonradan kurulcak bişe yok ki otomatik kursun. Tamam siz uygulamaları içine atıp kendi kurmasını istiyorsunuz ama isteyen war istemeyen war. Sonradan eklenir ama kaldırmashp bilmeyenler için zor olur o yüzden yazılımı birazda kendinize göre düzenleyin.
peki hakan abi bunu normal sis dosyası kurar gbi kurcaz mı?Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kardeş nasıl düzenleyelim?
desk clock uygulamasını kurpeki hakan abi bunu normal sis dosyası kurar gbi kurcaz mı?
- - - Eklendi - - -
tamam oldu hakan abi çok sağol
- - - Eklendi - - -
ama saati upload etmemişsn
rica ederim güle güle kullankardeşim ellerine sağlık. telefonundan sıkılanlara felan çok iyi gelen birşey. geridönüşü de nokia ovi suite ile oluyor. telefonu bağlayıp son güncellemeyi tekrarla diyorsun. ellerine emeğine sağlık
T9 kelime haznesini nasıl artıracaz hiçbirşey tanımıyor ?
ya niye ben yapamadm her şey okey teli takıp açınca olmuyor hata yazıyor
klavyede belle nin klavyesi olsa güzel güzelolur
bellenin klavyesine bakın çok güzel
symbian belle ye geçtim nette bakınırken belle için yapılan ev ekranı temalarını indirdim ama bunları nasıl yükleyebiliriz bilen varmı arkadslar. yada widget nasıl yüklicez
symbian belle ye geçtim nette bakınırken belle için yapılan ev ekranı temalarını indirdim ama bunları nasıl yükleyebiliriz bilen varmı arkadslar. yada widget nasıl yüklicez