adımıdamı görmedin yavpardon dostum ben hakana yazıyorum sandımolur sana da atarım

vermezallah iyiliğini versin kardeş kurdum yükledim hepsi tamam çalışıo mükemmel (system32 içine attımız dosyalar pc ye zarar verirmi
ayarlar sensör ayarlarından ekran döndürmeyi aktifleştirdostum yan çevirince ekran dönmüyor birde buna önerebilecegin çalıştığından emin olduğun GPS programı varmı acaba
bu program değil yazılımdır.. herşeyin silinir...gördüm şimdiya bu arada bu program tüm rehberi silmiş hacım
![]()
pc deyim ben unutmuşum seni ya 5800 la uğraş c7 le uğraş kafa kalmadı bakıyorum şimdi
telefon açıldıktan sonra telefona hard format at. Hafıza kartınıda biçimlendir. Program hakkında da ben telefonda pek program kullanmam o yüzden önerebileceğim bir program yok
- - - Eklendi - - -
dünden beri pc ye daha geçmedin mi?
![]()
bırak artık birini yav
pc deyim ben unutmuşum seni ya 5800 la uğraş c7 le uğraş kafa kalmadı bakıyorum şimdi
Tamam bekliyorumeskisini kullanabilirsin yine yükle çalışır...evet üstad silinmiş valla milletten numara dilecez artıkhakan belle ye uygun bi navigasyon varmı bildiğin
attım
bırak artık birini yavTamam bekliyorum

cevap veriyoruz yorumlarda vermişimdir belki sen okumuyorsundur...no ını files found hatası veriyo bnde sorun nedir lütfen yardımcı olun... şimdiden teşekkürler...
- - - Eklendi - - -
biri cevap versin artık ya kaç gündür uğraşıyorum sürekli aynı hatayı veriyo arkadaşlar lütfen biri cevap versin...
sensör çalışmıyor diyecektim de düzelttim tamam![]()

HATA!..Kamera 2 Mp...Ayarlardada maximum 2 mp olarak gözüküyor...
kardeş eline sağlıkta kamera 2 mp olmuş tamam güzel çekio iyileşmiş ama çözünürlük düşük ben baskı alıyorum çözüm yokmu![]()
ben eskisini kurdum o daha iii geldi![]()

wap ile mi wifimi?internet e giremiyorum hep hata verio
buyur rofs2 e at tamamdır...eywallah kardeşim![]()