dostum yaptgnda cfw de hosuma gtmeyen noktalar oluyor degiştirip tekrar flaşlıyorum aynı anda bi cok kez flaş atıyorum , bundan dolayı telefonun flaşı yanabilirmi ?
- - - Eklendi - - -
cok güzel bi cfw başarılarının devamını bekliyorz
hagan bana o temayi upload edebilirmisin mosaic değişik ikon hani yada öyle ikonlu tema
hemen indirip denicem saolasın
- - - Eklendi - - -
hakan abi çok teşekkürler benim sorunumuda çözmüşsün allah senden razı olsun (herkese tavsiye ederim eğer bir sorun çıkarsa hakan abiye bildirin hemen sorununuzu çözer saolsun benim sorunu çözdü)
hafıza kartı sag üst köşedeki iconunu nasıl kaldırıyosun kardeş ?
onu unuttum ben ya şimdi kontrol ettim tarih hala çıkmıyor..

ürün koduna bakma telefonun rengi olan yazılımı indir flaşhlas.a cfw yi yükledim gayet başarılı olmuş tebrık ederım yalnız eski haline çewirmek olayına biraz takılı kaldım navifirm'den benim cihazın ürün koduna ait V60 yazılımı bulunmuyor Euro2 Turkey Blue 0579270 RM-356 bu yok nasıl kendi sürümümü yükleyebilirim ... Euro2 Turkey Blue 0559373 Bu Ofw yi indirip sonra Nss ile ürün kodunu değişerek mi OFW yi yükleyebilirim bu konuda biraz yardımcı olabilirseniz çok sevinicem ...
telefona Qt, java, silverlight, python uygulamalarını yükledim, ofis programı yükledim bikaç bişey daha yükledim ram blow kurdum ram 54 - 49 mb arasında bu cfw için canavar çok hızlı telefon hala
hehe bi kaç eksik var ama eski tema efekti koymayı unuttum... bide mesajlardan kime yazısı kaldı artık ilerde güncelleme çıkarırsam onlarıda hallederimben bırakcam daha güncelleme çıkarmıcam diyorumm ama olmuyor bişe oluyor çıkartıyorum.. güle güle kullantamam hocam önemli değil yazılım süper yine ama eğer finalden sonra jübile felanda çıkarsa eklersin orda![]()
![]()

hafıza kartını çıkart.. hard format at ve bitane resim at telefon hafızasına bakalım aynı sorun devam edicekmihakan cfw yi yükledim galeride resimler görünmüyor farklı şekilde görünüyor açılmıyor ama dosya yöneticisinden bakınca açılıyor sorun ne olabilir istersen resim yükleyebilirim... ?
şimdi denedim tam ekran ve alfa sayısalı gayet akıcı takılma yok.. sende hata oluşmuştur ondan olmuştur.. yine devam ederse bilgilendir. klavyeleri tekrar atarım güncellemede kalmaz sorunçok teşekkürler emeğine sağlık kardeşim çok beğendim valla hiç bi hatası yok yalnız mesaj yazarken klavyeyi tam ekran klavye yaptım sonra geri alfasayısal olarak bi türlü değiştiremedim sonunda orjinal ayarları yükleyip eskiye döndüm ama mükemmel olmuş çok teşekkür ediyorum..![]()
yazılımda yok ki kaldırdım ben
tercihler genel yazısını nasıl degiştirebilirz ?
- - - Eklendi - - -
ben bı öncekı sürümü modifiye ediyorum o hoşuma gtti onda hafıza kartı ve ledi kaldırmak istiyorum
şuan o hata varmı yokmu ben rastlamadımaynen reis aynı sorun bende de oldu klavyeyi yan çevirince köşede küçük klavye işareti çıkıyodu onunla düzeltiyordum ama o simdi yok. Sorunları paylaşalım ki sorunsuz bi cfw olsun diye yazdım![]()
aynen. bu sorunun çözümü önemli benim için. çok müzik dinliyorum. dzmusickey büyük kolaylık sağlıyorduhakan abi benim bir sorunum daha var ben dz musickeysoft kullanıyorum ama tuşlar kilitliyken yeşil tuş ve kırmızı tuş işlemiyor düzeltme dosyası varsa verirmisin bide nereye atacağımıda söylersin atarım şimdiden teşekkürler