hafıza kartına atıcaksınhakan bi sorunum var benim önceden Predic dosyam vardı CFW değiştirince onuda birlikte değiştirirdim.yalnız buna attığımda kelimelerimi görmedi hiçbirini .s çözümü var mı ?
aynen. bu sorunun çözümü önemli benim için. çok müzik dinliyorum. dzmusickey büyük kolaylık sağlıyordu
usb drivarı system32 içine kopyaladınmıtel.modeli seçiminde RM-356 çıkmıyor hakan
hafıza kartı takılı olmasın yazılımı tekrar at.. daha sonra bi resim at dene... senden kaynaklanan bişehakan dediğini yaptım ama resimler yine ayı şekilde sadece farklı bi şekil çıkıyor galeride
msn veriyorum ekle ordan halledelim [email protected]evet hepsini kopyaladım
başka cfw de kullanabiliyomusunuz... belki c6 portuyla uyumlu değildir...aynen. bu sorunun çözümü önemli benim için. çok müzik dinliyorum. dzmusickey büyük kolaylık sağlıyordu
önemli değil v60 olmaması. yazılımı yükleyince olucak zatentamam dostum şimdi çıktı kapatıp açınca,5800 xm kullanıyorum ama galiba v60 olmayabilir
farketmez yazılımda hata yok hata ile karşılarşırsan eski sistemin yeni sistemi karıştırırdığından olur oda hafıza kartını biçimlendirmedin diye olur...tamam dostum şimdi çıktı kapatıp açınca,5800 xm kullanıyorum ama galiba v60 olmayabilir
- - - Eklendi - - -
şimdi işleme başlayacam ama hafıza kartını formatlamadım,flashtan sonra formatlasam olurmu,ve içinde sygic 10 navigasyon var o çalışmaya devam edermi,kusura bakma başını agrıttım biraz![]()
normalde c6 portuyla uyumlu değil. piyasada uyumlu olan bi sürümü var. onu kullanıyordum uzun zamandır ama bu cfw de çalışmıyor. sadece play pause (menü tuşu) çalışyor.
başka cfw de kullanabiliyomusunuz... belki c6 portuyla uyumlu değildir...
Searching for default location of ini...
Checking path: \Products\RM-356\
Searching for JAF saved location of ini...
Checking path: C:\Program Files\Nokia\Phoenix\Products\RM-356\
No ini files found...
FILES SET FOR FLASHING:
MCU Flash file: NONE
PPM Flash file: NONE
CNT Flash file: NONE
APE Variant file: NONE
Backing up CRT...
Detected P-: 90009699
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
Reading IMEI...
Failed! Aborting!
Failed to backup CRT...
Detected P-: 90009699
P- nokia module version 01.02
Init usb communication...
Can't detect flashing server!
Böyle bir hata veriyor dostum
normalde c6 portuyla uyumlu değil. piyasada uyumlu olan bi sürümü var. onu kullanıyordum uzun zamandır ama bu cfw de çalışmıyor. sadece play pause (menü tuşu) çalışyor.
)
ekranda yatay nokia yazıyor şuanda telefonu usb den çıkarayımmı ??usb den çıkar. Bataryayı çıkar tak. Sonra telefonu aç. Yazılım yüklenmiş olacak.Searching for phone...Found
Error reading phone init data...
son durum
- - - Eklendi - - -
dostum başardım galiba yüklüyor)
- - - Eklendi - - -
fakat windows yükleme başarılı olmadı dediekranda yatay nokia yazıyor şuanda telefonu usb den çıkarayımmı ??
- - - Eklendi - - -
local mod
NOKİA bu şekilde yazı var sadece
usb den çıkar. Bataryayı çıkar tak. Sonra telefonu aç. Yazılım yüklenmiş olacak.

herşey silinir...aynen öyle yaptım çalışyor dostum çok saolama eski uygulamaları silmiş galiba
telefon açıldıktan sonra telefona hard format at. Hafıza kartınıda biçimlendir. Program hakkında da ben telefonda pek program kullanmam o yüzden önerebileceğim bir program yokdostum yan çevirince ekran dönmüyor birde buna önerebilecegin çalıştığından emin olduğun GPS programı varmı acaba
dünden beri pc ye daha geçmedin mi? 
bana da atabilirsin sorun yok ama yazılım sahibine atsan daha güzel olur bence. Yazılımsal bir sorun olduğunda ben yardım edemem. Çünkü bu fw yi kullanmıyorumtamam üstad çok saol görüşmek üzere herhangi bir sorun olursa sana pm atarım