5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

strokee

Üye
hakan kardeş müuteşem yapıyon eline saglık ama senle anlamşamadımız konu icon konusu yaa şunlarda deişik bir icon kullansan uygulama yada web yada vb klasörler sarı olması hoş durmuyo yaa bunlara nasıl bir çözüm bulalım bunun dışında muhteşem bende gördüğüm hatalaarı söylüyorum bir yanan çözüyorum ki daha güzel bir ürün elde edelim ve kullanalım degilmi paylaşa paylaşa sorunlar çözülecek yani

Progressivity

Progressivity

Üye
4x4 menü bir harika, çok fazla program yüklemedim henüz ama telefon şuan gerçekten çok hızlı, kamera moduna bayıldım çok hızlı ve daha iyi çekim yapıyor, gerçekten tereddüt etmeden yüklenilebilecek bir cfw arkadaşlar programın ara yüzü değişince insanın daha bi kullanası geliyor

- - - Eklendi - - -

sadece favori kartvizitlerim ekranda resimleriyle çıkmıyor bi onu yapamadım

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeş müuteşem yapıyon eline saglık ama senle anlamşamadımız konu icon konusu yaa şunlarda deişik bir icon kullansan uygulama yada web yada vb klasörler sarı olması hoş durmuyo yaa bunlara nasıl bir çözüm bulalım bunun dışında muhteşem bende gördüğüm hatalaarı söylüyorum bir yanan çözüyorum ki daha güzel bir ürün elde edelim ve kullanalım degilmi paylaşa paylaşa sorunlar çözülecek yani

teşekkürler. Modlar bölümünde icon paketleri war onları kullanabilirsin.

- - - Eklendi - - -

4x4 menü bir harika, çok fazla program yüklemedim henüz ama telefon şuan gerçekten çok hızlı, kamera moduna bayıldım çok hızlı ve daha iyi çekim yapıyor, gerçekten tereddüt etmeden yüklenilebilecek bir cfw arkadaşlar programın ara yüzü değişince insanın daha bi kullanası geliyor

- - - Eklendi - - -

sadece favori kartvizitlerim ekranda resimleriyle çıkmıyor bi onu yapamadım

teşekkürler güzel yorumun için. Rehber hafızasını tlf hafızası seç. Yeni kartvizit oluştur düzenle kendine göre resim filan koy. Sonra bekleme ekranından kartvizit widgetine tıkla oluşturduğun kartviziti seç tamamdır

Progressivity

Progressivity

Üye
yeni oluşturunca nasıl oluyor bilmiyorum ama hakan kardeşim bende 4 favori kartvizit var ztn rehberin yedeğini almıştım nokia suite'ten senkronize ettim rehber geri geldi tabi hatta favori kart vizit fotoları da geri geldi ama widgetta seçince görünmüyor dur bakalım buluruz onunda nedenini

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yeni oluşturunca nasıl oluyor bilmiyorum ama hakan kardeşim bende 4 favori kartvizit var ztn rehberin yedeğini almıştım nokia suite'ten senkronize ettim rehber geri geldi tabi hatta favori kart vizit fotoları da geri geldi ama widgetta seçince görünmüyor dur bakalım buluruz onunda nedenini
eski sistem yeni sistemi karıştırır. Ben o yüzden hard format we hafıza kartını biçimlendirin diyorum. İstersen ben favori kartvizite yapayım resim çekip koyayım hata olmadığını görmen için

Progressivity

Progressivity

Üye
ztn bende o şekilde yaptım hakan hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdim sadece biçimlendirmeden önce rehberi yedeklemiştim bir tek onu geri yükledim ama şimdi wigdet olarak çıkmıyor favori kartvizitler henüz bulamadım nasıl yapacağımı ama her format attıktan sonra favori kart vizitleri tek tek yeniden mi oluşturmak gerekecek onu anlamış değilim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ztn bende o şekilde yaptım hakan hard format atıp hafıza kartını biçimlendirdim sadece biçimlendirmeden önce rehberi yedeklemiştim bir tek onu geri yükledim ama şimdi wigdet olarak çıkmıyor favori kartvizitler henüz bulamadım nasıl yapacağımı ama her format attıktan sonra favori kart vizitleri tek tek yeniden mi oluşturmak gerekecek onu anlamış değilim

ee ydek alıp geri yükleyince eski sistemdn geliyor en sağlıklısı yedek almamak. Rehberide hafıza kartına kopyala ordan geri yükle.

Progressivity

Progressivity

Üye
aynen öyle yaptım sonra hard format attım düzeldi artık widgetta fotoğraf görünüyor süper oldu hakan tşkler. demek ki önce eski cfwdeki elektronik kartvizitleri hafıza kartına kopyalayıp yeni cfw yükleyip hard format attıktan sonra yine hafıza kartından telefon hafızasına kopyalamak gerekiyo daha sonrada hafıza kartını biçimlendiririz. böylece widgetlarda sorunsuz bi şekilde önceki fotoğraflarlı kartvizitler görülebiliyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
aynen öyle yaptım sonra hard format attım düzeldi artık widgetta fotoğraf görünüyor süper oldu hakan tşkler. demek ki önce eski cfwdeki elektronik kartvizitleri hafıza kartına kopyalayıp yeni cfw yükleyip hard format attıktan sonra yine hafıza kartından telefon hafızasına kopyalamak gerekiyo daha sonrada hafıza kartını biçimlendiririz. böylece widgetlarda sorunsuz bi şekilde önceki fotoğraflarlı kartvizitler görülebiliyor.

aynen ôyle. Güle güle kullan

Catastrophetmd

Catastrophetmd

Üye
hocam iletim raporlarındaki saate baktın mı eskiden sadece tarih gözüküyodu bunu şimdi indiremiyorum evde değilimde...

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Progressivity

Progressivity

Üye
hakan kardeşim son bir soru c6 fw kullanmadığım için daha önce bilmiyorum ama hücre yayınında konu eklemesi falan yok direk hücre yayını algılaması açık ve konu algılaması açık var inş spor vb hücre yayını bilgileri gelir onlar gerçekten çok işimize yarıyo

nizam67

Üye
hagan abi senin önceki cwf de bir tema vardı mosaic diye gri bir tema ikonları farklıydi o ikon paketini nerden bulabilirim yada aynı o temayi yardım et abi

- - - Eklendi - - -

hatta sana söylemiştin yeni cwf de bakarım demiştin

çomolokko

Üye
hakan ikonları değiştirmek istiyorumda yeni ikon paketi buldum onun private ve resource diye iki klasörü var.ben sadece resource içindeki .mif dosyalarını atsam bi sorun olur mu private içindekiler zorunlu mu ? .s çünkü private atınca yazılar falan bozuluyo.ben sadece ikonlar değişsin istiyorum onlarda resource içindeki .mif uzantılı olanlar galiba yardımcı olursan sevinirim

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan kardeşim son bir soru c6 fw kullanmadığım için daha önce bilmiyorum ama hücre yayınında konu eklemesi falan yok direk hücre yayını algılaması açık ve konu algılaması açık var inş spor vb hücre yayını bilgileri gelir onlar gerçekten çok işimize yarıyo

konu eklemesi var.mesajlara gir seçenekler diyip operator mesajları de tekrar seçeneklerde konu /el ile ekle. Konu algılamasını açarsan konular otomatik eklenir ama anlattığım yerden girip abone olman gerek. Bide şöyle bişe var izmirde hücre yayını türkcele gelmiyor ama ünversiteyi ben dışarda okuyorum başka şehirde geliyor. Gelmiyorsa sana bu oturduğun şehirle alakalı cfw ile değil. Çünkü çok kafa patlattım buna çözümü buldum tabi uğraştıklarım hep boşa gitti olsun napalımt:)

- - - Eklendi - - -

hagan abi senin önceki cwf de bir tema vardı mosaic diye gri bir tema ikonları farklıydi o ikon paketini nerden bulabilirim yada aynı o temayi yardım et abi

- - - Eklendi - - -

hatta sana söylemiştin yeni cwf de bakarım demiştin

kardeşim ben o zamanlar temaya gömüyodum iconu o iconlarıda başka temadan almıştım sonra yazılımı hafifletmek için temaları default yaptım

• Beğen
Tepkiler: Progressivity
Progressivity

Progressivity

Üye
boşa gider mi hiç kardeş saolasın bak nasıl da işe yarıyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan ikonları değiştirmek istiyorumda yeni ikon paketi buldum onun private ve resource diye iki klasörü var.ben sadece resource içindeki .mif dosyalarını atsam bi sorun olur mu private içindekiler zorunlu mu ? .s çünkü private atınca yazılar falan bozuluyo.ben sadece ikonlar değişsin istiyorum onlarda resource içindeki .mif uzantılı olanlar galiba yardımcı olursan sevinirim

private olan menü düzenidir sadece resourceyi at değişimi onayla tamamdır. Fakat ufak hatalar çıkar ayarlara girince menüye atma filan onun çözümüde yazılımdan sildiğim uygulamaları cleanerla tekrar sil tamamdır

- - - Eklendi - - -

boşa gider mi hiç kardeş saolasın bak nasıl da işe yarıyor

yok hücre yayını gelmiyor diye yazılıma yapmadığım kalmadı halbuki şehirle alakalıymış. Şuan c7 kullanıyorum ofw yazılım war ona bile gelmiyor. İnş senin yaşadığın şehirde böyle sorun yoktur kullanırsın.

ykpknl

ykpknl

Üye
hakan güncellemeyi indiriyorum şimdiden emeğine sağlık yazılmlarının devamını diler teşekkür edrim.....:alkis:tşk:

nizam67

Üye
hagan bana o temayi upload edebilirmisin mosaic değişik ikon hani yada öyle ikonlu tema

Üst Alt