5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

çomolokko

Üye
az önce açılışta dark moon resmi vardı yanlış mı upload ettin o yüzden dahili bileşen hatası almış olabilirim ?

karikaturizma

karikaturizma

Üye
Temalar ve iconlar çok hoş duruyor çok güzel bir çalışma olmuş görselliği çok beğendim eline sağlık.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Görsellerdeki siyah tema hangisi hocam? Sadece o kalacak diğer tüm temaları silmeyi düşünüyorum :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
az önce açılışta dark moon resmi vardı yanlış mı upload ettin o yüzden dahili bileşen hatası almış olabilirim ?

dark moonmu? Linklerde sorun yok

- - - Eklendi - - -

Görsellerdeki siyah tema hangisi hocam? Sadece o kalacak diğer tüm temaları silmeyi düşünüyorum :)

pc geçince söylerim ezberimde yok

- - - Eklendi - - -

Temalar ve iconlar çok hoş duruyor çok güzel bir çalışma olmuş görselliği çok beğendim eline sağlık.

teşekkürler güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

baktım sorun yok yeni sürüm. Sen baştan indir. Hem nerden anladın eski sürüm olduğunu? Resimlerle karşılaştırdın mı?

karikaturizma

karikaturizma

Üye
Ben OFW ciyim c6 kullanmıyorum yoksa kurmuştum şimdiye. Bu iconların OFW için olanını çok aradım zamanında ama bulamadım. Çalışmalarında başarılar.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Ben OFW ciyim c6 kullanmıyorum yoksa kurmuştum şimdiye. Bu iconların OFW için olanını çok aradım zamanında ama bulamadım. Çalışmalarında başarılar.

aslında ofw daha sağlıklı ama özellik olarak c6 portu daha güzel. O yüzden ofw çalışmam sadece c7 için var. Teşekkürler kullanmadığın halde yorum yaptığı için

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Hocam led modunu kaldırmak istiyorumda paylaşabilir misiniz acaba? Temiz porttan çekip hallederim. Menüye açık uygulamaları gösteri eklemekte istiyorum onunda modunu verirseniz temiz porttan çekip düzeltiyim. Son olarak siyah temanın adınıda alabilir miyim pcye geçince :) Şimdiden teşekkürler

RecepILHAN89

RecepILHAN89

Üye
Haqan güzel bir çalışma ellerine sağlık tekrar 5800a döndüm ve senin yazılım yüklü şu an.şu şarj olurken yanan led ışığı söndürme modunu paylaşsan iyi olur:)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Haqan güzel bir çalışma ellerine sağlık tekrar 5800a döndüm ve senin yazılım yüklü şu an.şu şarj olurken yanan led ışığı söndürme modunu paylaşsan iyi olur:)

teşekkürler tamam paylaşıcam pc geçince

- - - Eklendi - - -

Hocam led modunu kaldırmak istiyorumda paylaşabilir misiniz acaba? Temiz porttan çekip hallederim. Menüye açık uygulamaları gösteri eklemekte istiyorum onunda modunu verirseniz temiz porttan çekip düzeltiyim. Son olarak siyah temanın adınıda alabilir miyim pcye geçince :) Şimdiden teşekkürler

tamam pc geçince hallederiz

bjkmert45

bjkmert45

Üye
Yazarken Zaman Aşımı 0.5 sn den tekrar 1 sn ye mi çıkartıldı?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Yazarken Zaman Aşımı 0.5 sn den tekrar 1 sn ye mi çıkartıldı?
t9 ön belleği hafıza kartına alındığı için oda 1 sn ye çıktı...

- - - Eklendi - - -

hakan temiz porttan

sys / bin /eikcoctl bunu çek açık uygulamarı göster eklemek için

buda istediğiniz led modunu kaldırma...

ssezai

Üye
Hocam cfw yi yukledım fakat local mode ıken failed dedi ve flash yazmayı durdurdu.Ama cfw yuklenmıs ve sıkıtı yok gıbı gozukuyor.Bı sıkıntı çıkar mı ? Bide kısayolları kendım seçemiyor muyum onu bulamadım :) Emeğine sağlık

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocam cfw yi yukledım fakat local mode ıken failed dedi ve flash yazmayı durdurdu.Ama cfw yuklenmıs ve sıkıtı yok gıbı gozukuyor.Bı sıkıntı çıkar mı ? Bide kısayolları kendım seçemiyor muyum onu bulamadım :) Emeğine sağlık

local modede kalması sorun olmaz. Pm ile attım nasıl yapıcağına. Güle güle kullan

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Hocam birde temaları kaldırmak istiyorumda sadece siyah tema kalacak onun adı neydi acep. NFCleanerda sağda C6 Themes yazıyorya onları işaretleyip silsem temalar silinir mi :)

Julı

Üye
Başka bir cfwnin üzerine direk bunu atarsak bir sorun çıkarmı acaba? Çok merak ediyorum lütfen yardım edin...

vlkn9303

Üye

- - - Eklendi - - -

baktım sorun yok yeni sürüm. Sen baştan indir. Hem nerden anladın eski sürüm olduğunu? Resimlerle karşılaştırdın mı?

*+0000* yaptığımda 26.06.2012 yazıyor. yeşil tema ve su teması var ama yeni sürüm bu mu oluyor eski tarih yazdığı için eski sürüm oldugunu düşündüm

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

*+0000* yaptığımda 26.06.2012 yazıyor. yeşil tema ve su teması var ama yeni sürüm bu mu oluyor eski tarih yazdığı için eski sürüm oldugunu düşündüm
ben yazılımı final olarak çıkarmış 26.06.2012 de ama bi kaç hata ve değişiklik performansa yönelik yaptığım modlarla pack çıkaardım sadece... tarihlerini filan değiştirmedim.. 26.06.2012 güncelleme 08.08.2012 pack olarak düşün

- - - Eklendi - - -

Hocam birde temaları kaldırmak istiyorumda sadece siyah tema kalacak onun adı neydi acep. NFCleanerda sağda C6 Themes yazıyorya onları işaretleyip silsem temalar silinir mi :)
rofs2 / resource / skins b4133acb5d6dddfb bu siyah tema bide 101f84b9 bunu silme... diğer klasörleri sil tamamdır...

- - - Eklendi - - -

Hiçbir sorun çıkmaz :)
:oke:

- - - Eklendi - - -

Başka bir cfwnin üzerine direk bunu atarsak bir sorun çıkarmı acaba? Çok merak ediyorum lütfen yardım edin...
çıkmaz rahat olabilirsin...

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Eyvallah eline koluna sağlık

Üst Alt