3x4 ile 4x4 ün ne gibi farkı ? var birde yazılımı yüklediğim de whatsapp çalışır mı ?
Eyvallah eline koluna sağlık
Hafıza kartını biçimlendirmek şartı mıdır ? çok fazla resim ve videolar var kaybolmasını istemiyorum da ?
- - - Eklendi - - -
GO diyorum fakat 'Box Driver Not İnstalled' diye bir hata veriyor daha sonra açılıyor sizin resimde ki gibi işaretlenecek kutucuklar kapalı oluyor
Sanırım yaptım Ana sayfada Yükleniyor diyor ellerine sağlık![]()
Hakan birde eski sürümden farkları ney? Onlarıda yazarsan çok makbule geçer kardeşim![]()
tarayıcı önbelleği hafıza kartında olsa idi on numara olurdu 

yazma zaman aşımını yapınca t9 ön belleği telefon hafızasına geçiyor o yüzden t9 kullandım zmaan aşımından vazgeçtimhakan şu
-hafıza kartı simgesi güzeldi
-bide yazma zamanı yine 0.5 sn olsaydı iyi olurdu.
-bişey daha eski tema efektin daha güzeldi adı neydi onun ekleyebilirmiyim ?
biliyorum çok şey istiyorum kusura bakma ama son bişey dahatarayıcı önbelleği hafıza kartında olsa idi on numara olurdu
bunları ekleme şansım varmı ?
şimdiden teşekkürler.
bu arada tebrik ederim başarılı bi cfw olmuş![]()
hafıza kartını çıkart..flashlama işlemini eksiksiz yaptım ama telefon açılmıyor telefon açılması hatalı satıcınızla görüşün diyor
test moduna geçmiyor... bataryayı çıkartıp takıp açmayı denedinmi açılıyormusetting test mode failed ! aborting ! diyor flashlama esnasında
tamam o zaman sorun yoktamamdır flashlama işlemi başarılı oldu test moda yine geçmedi ama RM-356 içinde sanırım eski cfw'den bir iki dosya kalmış onlar etkilemiş olabilir flashlama işlemini, onları silip sadece senin cfw dosyalarını içine atıp yeniden flashlayınca oldu

özür dilerim görmemişim hafıza kartındaymış tarayıcı belleği.
bu led ışık modu var değil mi bu güncelleme de.
ilk izlenimlerim kusursuz hakan kardeş eline emeğine sağlık tekrardan zaman geçtikçe eğer olur da bir sorun ile karşılaşırsak burada belirtiriz ki hep beraber daha mükemmel daha sorunsuz bir cfwye katkımız olsun