5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

mrdabbe123

Üye
3x4 ile 4x4 ün ne gibi farkı ? var birde yazılımı yüklediğim de whatsapp çalışır mı ?

mrdabbe123

Üye
Hafıza kartını biçimlendirmek şartı mıdır ? çok fazla resim ve videolar var kaybolmasını istemiyorum da ?

- - - Eklendi - - -

GO diyorum fakat 'Box Driver Not İnstalled' diye bir hata veriyor daha sonra açılıyor sizin resimde ki gibi işaretlenecek kutucuklar kapalı oluyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hafıza kartını biçimlendirmek şartı mıdır ? çok fazla resim ve videolar var kaybolmasını istemiyorum da ?

- - - Eklendi - - -

GO diyorum fakat 'Box Driver Not İnstalled' diye bir hata veriyor daha sonra açılıyor sizin resimde ki gibi işaretlenecek kutucuklar kapalı oluyor

biçimlendirme sen bilirsin ama hata alırsan eski sistemden kalan kırıntılardandır. Usb drıvarı system32 nin içine kopyaladın mı? Anlattıklarımı eksiksiz yaparsan hata almazsın

mrdabbe123

Üye
JAF ı yüklerken CallClassInstaller(REGİSTERDEVİCE) FAILURE: (0xe0000235) diye bir hata veriyor ?

bjkmert45

bjkmert45

Üye
Hakan birde eski sürümden farkları ney? Onlarıda yazarsan çok makbule geçer kardeşim :oke:

mrdabbe123

Üye
Sanırım yaptım Ana sayfada Yükleniyor diyor ellerine sağlık :)

Lancerr

Lancerr

Üye
hakan şu
-hafıza kartı simgesi güzeldi
-bide yazma zamanı yine 0.5 sn olsaydı iyi olurdu.
-bişey daha eski tema efektin daha güzeldi adı neydi onun ekleyebilirmiyim ?
biliyorum çok şey istiyorum kusura bakma ama son bişey daha :) tarayıcı önbelleği hafıza kartında olsa idi on numara olurdu :)
bunları ekleme şansım varmı ?
şimdiden teşekkürler. :good:

bu arada tebrik ederim başarılı bi cfw olmuş :alkis

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan şu
-hafıza kartı simgesi güzeldi
-bide yazma zamanı yine 0.5 sn olsaydı iyi olurdu.
-bişey daha eski tema efektin daha güzeldi adı neydi onun ekleyebilirmiyim ?
biliyorum çok şey istiyorum kusura bakma ama son bişey daha :) tarayıcı önbelleği hafıza kartında olsa idi on numara olurdu :)
bunları ekleme şansım varmı ?
şimdiden teşekkürler. :good:

bu arada tebrik ederim başarılı bi cfw olmuş :alkis
yazma zaman aşımını yapınca t9 ön belleği telefon hafızasına geçiyor o yüzden t9 kullandım zmaan aşımından vazgeçtim
tema efektini koymayı unutmuşum ben değiştirmicektim onu denemek için onu ekledim o kaldı öyle.. ismi yok özel bi tema efekti pc geçince atarım...
tarayıcı ön belleği zaten hafıza kartında bu kanıta nerden vardın anlamadım...

Progressivity

Progressivity

Üye
flashlama işlemini eksiksiz yaptım ama telefon açılmıyor telefon açılması hatalı satıcınızla görüşün diyor

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Progressivity

Progressivity

Üye
setting test mode failed ! aborting ! diyor flashlama esnasında

Progressivity

Progressivity

Üye
tamamdır flashlama işlemi başarılı oldu test moda yine geçmedi ama RM-356 içinde sanırım eski cfw'den bir iki dosya kalmış onlar etkilemiş olabilir flashlama işlemini, onları silip sadece senin cfw dosyalarını içine atıp yeniden flashlayınca oldu

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tamamdır flashlama işlemi başarılı oldu test moda yine geçmedi ama RM-356 içinde sanırım eski cfw'den bir iki dosya kalmış onlar etkilemiş olabilir flashlama işlemini, onları silip sadece senin cfw dosyalarını içine atıp yeniden flashlayınca oldu
tamam o zaman sorun yok :)

Lancerr

Lancerr

Üye
özür dilerim görmemişim hafıza kartındaymış tarayıcı belleği.
bu led ışık modu var değil mi bu güncelleme de.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
özür dilerim görmemişim hafıza kartındaymış tarayıcı belleği.
bu led ışık modu var değil mi bu güncelleme de.

var ama tuş klitliyken gözükmez oto tuş klidini kaldırıp ekran ışıkları sönünce çalışır.

Progressivity

Progressivity

Üye
ilk izlenimlerim kusursuz hakan kardeş eline emeğine sağlık tekrardan zaman geçtikçe eğer olur da bir sorun ile karşılaşırsak burada belirtiriz ki hep beraber daha mükemmel daha sorunsuz bir cfwye katkımız olsun

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ilk izlenimlerim kusursuz hakan kardeş eline emeğine sağlık tekrardan zaman geçtikçe eğer olur da bir sorun ile karşılaşırsak burada belirtiriz ki hep beraber daha mükemmel daha sorunsuz bir cfwye katkımız olsun

teşekkürler. Tabikide beraber çözelim sorunları. Tek benle olmuyor gözümden kaçar hata siz söyleyin yeterki

Üst Alt