5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

ByKatre

ByKatre

Üye
Ne gibi değişiklikler var açıklama alabilir miyiz kardeş

oguzton

Üye
teşekkürler indiriyorum şimdi ..

vlkn9303

Üye
Yenilikler neler =?

SensitiveFocus

Üye
şu an sorunsuz mu arkadaşlar deneyen varmı ??

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
şu an sorunsuz mu arkadaşlar deneyen varmı ??

sorunsuz..

- - - Eklendi - - -

Yenilikler neler =?

yeni temalar, fonts düzenlendi, mesaj karakter kısıtlaması sorunu düzeltildi daha çok war en önemlileri bunlar

- - - Eklendi - - -

teşekkürler indiriyorum şimdi ..

güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

Ne gibi değişiklikler var açıklama alabilir miyiz kardeş

yorumlara açıklama yaptım. daha sonra detaylı ekliycem ...

vlkn9303

Üye
eline sağlık. belle shell le uğraşmak yerine bu yeni sürümün belle topbarlı ve extra buttons lu bir versiyonunu çıkarmanı öneririm ama karar senin :))

SLH.55

SLH.55

Üye
Ellerine Sağlık Hocam...

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
Gene güzel gürünüyor. Keşke c5 e de c6 portlanabilse :( Good job man :alkis

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
eline sağlık. belle shell le uğraşmak yerine bu yeni sürümün belle topbarlı ve extra buttons lu bir versiyonunu çıkarmanı öneririm ama karar senin :))

belle topbar gömmek kolay fakat sağlıklı çalışıyormu hayır. Kendi kendine kapanması canımı sıkıyor o yüzden ben sorunsuz bir cfw düsüncesindeyim topbarı kullanmak isteyen zaten kurup kullanabilir.

- - - Eklendi - - -

Gene güzel gürünüyor. Keşke c5 e de c6 portlanabilse :( Good job man :alkis

teşekkürler. İnş oda olur kardeşim

- - - Eklendi - - -

Ellerine Sağlık Hocam...

saolasın kardeşim

xdevil

xdevil

Üye
Hocam senden bişi istesem... Şu smileyleri değiştirme imkanın var mı ? Yada yöntemi varsa bana söyleyebilir misin ? Şimdiden Teşekkürler...

Progressivity

Progressivity

Üye
hakan kardeş eline sağlık hemen deneyelim :)

emir1888

Üye
olmuyo arkadaş bu no ini files found hatası veriyo birisi doğru füzgün yazsın şunu veya yükleyen kullanan biri bana ulaşsın.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocam senden bişi istesem... Şu smileyleri değiştirme imkanın var mı ? Yada yöntemi varsa bana söyleyebilir misin ? Şimdiden Teşekkürler...

yeni bulduğun smileyleri. Rofs2 resource yada resource/apps tam hatırlamıyorum bkmam lazım içine at değişimi onayla tamamdır.

- - - Eklendi - - -

hakan kardeş eline sağlık hemen deneyelim :)

rica ederim güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

olmuyo arkadaş bu no ini files found hatası veriyo birisi doğru füzgün yazsın şunu veya yükleyen kullanan biri bana ulaşsın.

doğru düzgün anlatılmış zaten yapamayınca etrafa çamur atma... usb drivrın içindekileri system32 içine kopyala.

xdevil

xdevil

Üye

yeni bulduğun smileyleri. Rofs2 resource yada resource/apps tam hatırlamıyorum bkmam lazım içine at değişimi onayla tamamdır.

- - - Eklendi - - -
smiley.mif i resource apps da ki ile değiştirdim nfe ile. Yeniden paketledim telefona kurdum çok farklı bi cfw çıktı karşıma 3x4 menü falan anlamadım gitti :D

vlkn9303

Üye
krdş 4*4linki eski sürüme ait haberin olsun... Diğerlerini deneyemedim.

HakaN-06

HakaN-06

Üye
Hocam ovi mağaza ile emaili nfc ile kaldırmak istiyorumda bu ikisini kaldırsam ikonları hala menüde gözükür mü? Gözüktü diyelim tamamen nasıl siler yada kaldırırım menüden ?

çomolokko

Üye
ramblow ve rompatcherda DAHİLİ BİLEŞEN HATASI

ByKatre

ByKatre

Üye
Kamera kullanılıyor hatası var

- - - Eklendi - - -

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ovi mağaza ile emaili nfc ile kaldırmak istiyorumda bu ikisini kaldırsam ikonları hala menüde gözükür mü? Gözüktü diyelim tamamen nasıl siler yada kaldırırım menüden ?

nfcleanerla sil tamamen silinir

- - - Eklendi - - -

ramblow ve rompatcherda DAHİLİ BİLEŞEN HATASI

baştan indir rom ptcher ve ram blowu tekrar dene. We yazılımdan sonra hard format ve hafıza kartını biçimlendirdin mi

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

resim çekip hemen silme 1 2 sanye bkle sil almazsın hata. Ön izlemenin oluşmasını beklemeden silersen hata alman normal

Üst Alt