5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

lazye

lazye

Üye
belle navibar falan daha kapsamlı olcak olmayan yerlerdede navibar yapılcak daha başka ne yenilik var bilmiyorum .D

ykpknl

ykpknl

Üye
hakan güvenlik kodu koyduğmda şifreyi girerken tamam yazan yerde tamamla tik arası gidip geliyor güncellemede bi el atsan şu olaya

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan güvenlik kodu koyduğmda şifreyi girerken tamam yazan yerde tamamla tik arası gidip geliyor güncellemede bi el atsan şu olaya

fonts ile alakalı. O kadar anlamıyorum font düzenlemekten.

ibrahim_ercan

Üye
dosyalar bulunamadı diyor yardımcı olun

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
dosyalar bulunamadı diyor yardımcı olun

Phoenix/Products/RM-356 bunların isimlerini doğru yazdığından emin ol. Usb drivarı system32 attığından emin ol x6 sa tlfnun rm_356 değil x6 products codesini yaz.

bjkmert45

bjkmert45

Üye
Dostum yeni güncellemede değişmesini istediğim hatalardan biri çağrı geldiğinde telefoun ışıgının yanıp sönmesidir. Yani açmak için sürükle kısmında telefonun ışığı sürekli yanıp sönuyor.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Dostum yeni güncellemede değişmesini istediğim hatalardan biri çağrı geldiğinde telefoun ışıgının yanıp sönmesidir. Yani açmak için sürükle kısmında telefonun ışığı sürekli yanıp sönuyor.

düzeltildi o hata. Sürekli ışık yanıyor yanıp sönmüyor

ademyazlık

ademyazlık

Üye
pekı eskı hale nasıl cevırcez bunu

Julı

Üye

düzeltildi o hata. Sürekli ışık yanıyor yanıp sönmüyor

Hakan abi yanıp sönmesi daha iyi değil mi neyse sen çoğunluğa göre karar ver bir kişi için kararını değiştirme

Bekliyoruz güncellemeyi :aha:

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan abi yanıp sönmesi daha iyi değil mi neyse sen çoğunluğa göre karar ver bir kişi için kararını değiştirme

Bekliyoruz güncellemeyi :aha:
değil aslında cevaplıcaksın elini kaydırmak için ekran yanıp sönüyor :) ama şimdi ddevamlı yanıyor.. tabi sessiz modda yanıp sönüyor yine

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
linkler upload ediliyor...

ByKatre

ByKatre

Üye
Bekliyorum kardeş

bjkmert45

bjkmert45

Üye
Hakan belle shell e güncelleme gelicek mi?

ByKatre

ByKatre

Üye
Ne zaman biter upload

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
linkler Eklenmiştir Güle Güle Kullanın...

Üst Alt