5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

ykpknl

ykpknl

Üye
hakan menünün kaydırmalı olması mümkün mü ? yani cfw ye eklenebilirmi veya bi modu varmı ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
benim bir kaç sorunum var da madem yeni güncelleme geliyormuş belirteyim hemen :)
1-) nokianın kendi internet tarayıcısındaki yazıların küçük olması
2-) panodan bir yazı kopyalarken renkli olarak belirtmiyor yani mavi yapamıyorum yazdığım yazıyı kopyalarken sorun çıkıyor tabi eksik geliyor genelde yazı.
3-) 26 haziran güncellemesindeki siyah symbian belle teması yerine orijinal symbian belle temasını getirebilir miyiz ?

hakan kardeşim bir de ikonlarda değişiklik yapmayı düşünüyor musun ? mesela tck belle v2 deki ikonlara baktım onlar muhteşem olmuş sen ne düşünüyorsun ?

şimdiden teşekkürler :)

1ve 2. Sorunlar c6 port genel hatası yapcak bişey yok.
Tema eklicem o temada eklenir ama önceki sürümlerde ekledim kimse sevmedi kaldırdım

- - - Eklendi - - -

Sürüklemeli tuş kilidi nasıl oluyor hakan kardeş ?

- - - Eklendi - - -

Bide belle topbarı yapamadım yardım edermisin :D :D

- - - Eklendi - - -

Tamam kardeş yardımların için sağol herşeyi yaptım sayılır bi sıkıntı olursa mesaj atarım :D :D

:) tamam

- - - Eklendi - - -

hakan ben font değiştirmek istiyorum yani yazı tipini falan. nasıl yapabilirim flash yoluyla mı yine

belle uyumlu font kullanmalısın. Flaşsız c/resource/ nin içine atarsan yine çalışır

- - - Eklendi - - -

yha herşey 4 4lük ama bazı şeylri yüklerken sorun çıkıyor malesef. telim hacklı ama ona rağmen bazı uygulamaları yüklemiyor :( nokia belle shell yükleme sıkıntısı pek yok...........

güncellemeyi bekle...

ykpknl

ykpknl

Üye
hakan şu güncellemede galeride klasör açabilsek bunu yapabilirmisin ? hani bazen program kurulduğunda galeriye çıkıyo klasör açıp içine atabilsek olur mu ofwde vardı

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan şu güncellemede galeride klasör açabilsek bunu yapabilirmisin ? hani bazen program kurulduğunda galeriye çıkıyo klasör açıp içine atabilsek olur mu ofwde vardı

sadece uid değerleriyle kısa yol eklenir başka olmaz.

lazye

lazye

Üye
hakan abi yardım edebilir misin bana ben 5800 ofw istyrm ev ekranları falan olmayan tam orjinal yani ama podcasting,ovi müzik,mesaj okuyucu falan istemiyorum.bide modlu istiyorum. Cpu mod,ui mod falan bana yardımcı olabilir misin ben sadece flaslamayı blyrm... (acil)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan abi yardım edebilir misin bana ben 5800 ofw istyrm ev ekranları falan olmayan tam orjinal yani ama podcasting,ovi müzik,mesaj okuyucu falan istemiyorum.bide modlu istiyorum. Cpu mod,ui mod falan bana yardımcı olabilir misin ben sadece flaslamayı blyrm... (acil)

herkes kendi cfw sıni yapabilicek bu konuya göz at

lazye

lazye

Üye
he bide bişey sorcam hakan abi ordaki modlar c6 v42 portunda çalışır mı? Çünkü konu 2011 konusu .D

oguzton

Üye
Hakan bir de şöyle bir mod vardı bir kaç cfw de : Fotoğrafları , Müzikleri , Videoları sadece kendi klasörlerinden okuyordu böylece galerideki resimlerimiz bazı uygulamaların resimleriyle karışmıyordu o modu ekleyebilir misin güncellemeye ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
lazye

lazye

Üye
ya haklısın kararımı değiştirdim özür dilerim ee c6 v42 portunda çalışır mı ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Hakan bir de şöyle bir mod vardı bir kaç cfw de : Fotoğrafları , Müzikleri , Videoları sadece kendi klasörlerinden okuyordu böylece galerideki resimlerimiz bazı uygulamaların resimleriyle karışmıyordu o modu ekleyebilir misin güncellemeye ?

hata aldığım için ben eklemiyorum. Hangi cfw de warsa Hafıza kartını çıkartın foto çekin bakın silinmiycek. Ben bu yüzden uygulamıyorum siz sonradan keyfinize göre uygulayın diye

lazye

lazye

Üye
abi cevap vermedin ?

çomolokko

Üye
güncelleme ne zaman daha çok var mı acaba ?

Lancerr

Lancerr

Üye
hakan rica etsem bana bi kaç font yollayabilirmisin ? Ya da açılmış böyle bi konu varmı ?
Şimdiden teşekkür ederim :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
abi cevap vermedin ?

verdim yorumlara bak

- - - Eklendi - - -

hakan rica etsem bana bi kaç font yollayabilirmisin ? Ya da açılmış böyle bi konu varmı ?
Şimdiden teşekkür ederim :)

elimde yok. Modlar bölümünde var fontlar

- - - Eklendi - - -

güncelleme ne zaman daha çok var mı acaba ?

bilmiyorum ne zaman çıkar. Bu aralar pek ugraşamıyorum yoğunum

çomolokko

Üye

verdim yorumlara bak

- - - Eklendi - - -

elimde yok. Modlar bölümünde var fontlar

- - - Eklendi - - -

bilmiyorum ne zaman çıkar. Bu aralar pek ugraşamıyorum yoğunum

güncelleme çok yakında yazmasaydn bari yoğunsan

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
güncelleme çok yakında yazmasaydn bari yoğunsan

benimde bi hayatım var sabah akşam yazılımla ugraşmıyorum. Ben burda ne dediysem arkasında durdum yakında dediysem yarın demedim. Ne yazarım yazmam bu beni bağlar bana akıl veremezsin. Bekleyemiyorsan sitede cfw çok. Karşında çocuk yok yorumlarına dikkat et!

• Beğen
Tepkiler: ayvalıkonur

oguzton

Üye

hata aldığım için ben eklemiyorum. Hangi cfw de warsa Hafıza kartını çıkartın foto çekin bakın silinmiycek. Ben bu yüzden uygulamıyorum siz sonradan keyfinize göre uygulayın diye
hata veriyorsa olmaz, doğrudur teşekkürler :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hata veriyorsa olmaz, doğrudur teşekkürler :)

rica ederim

- - - Eklendi - - -

Güncelleme Bekleme Ekranı Son Hali

- - - Eklendi - - -

Mesajlardaki Hata Düzeltildi

ykpknl

ykpknl

Üye
hakan belle topbarı cfwye gömemezmisin ? ek olarak kurdun mu iyi olmuyor ya

Üst Alt