5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
Allah razi olsun. Emeği geçen herkeze teşekkürler.. Link atarmisiniz :)

- - - Eklendi - - -

SON BİR SORUM OLACAK.. BUNLARI YAPTIKTAN SONRA LOCAL MOD A GEÇİYOR YA(YENİDEN BAŞLADIĞINDA BELLE OLACAK ) NE KADAR BEKLİYECEĞİZ ?

- - - Eklendi - - -

.
NOT: YAZILIMDAN SONRA MUTLAKA HARD FORMAT VE HAFIZA KARTINI BİÇİMLEYİN. . .

FORMAT VE HFIZA KARTINI BİÇİMLENDİMEZSEK NE OLUR Kİ ?

local modeden sonra hemen açılcak açılmazsa usb çıkart bataryayı çıkart tak tlfnu aç.
Hard format ve hafıza kartını biçimlendirmezsen eski sistem yeni sistemi karıştırır ve tlfnda hatalar oluşur. Saolasın... Güle güle kullan

Lancerr

Lancerr

Üye
hakan iznin olursa senin bu cfw yi kendime göre düzenlemek istiyorum ama hangi progarmı kullanmam gerekiyo bilmiyorum yardımcı olurmusun. tema efekti buldum onu sisteme gömmeye çalışıyorum da program bulamadım lütfen :S

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan iznin olursa senin bu cfw yi kendime göre düzenlemek istiyorum ama hangi progarmı kullanmam gerekiyo bilmiyorum yardımcı olurmusun. tema efekti buldum onu sisteme gömmeye çalışıyorum da program bulamadım lütfen :S
herkes kendi cfw sini yapıcak diye konu var orda anlatılmış detaylı...
düzenle ama yayınlanması yasaktır... kendin kullan

ayvalıkonur

ayvalıkonur

Üye

telefonum garantide. gitmeden önce whatsapp yi bende kullanıyordum söylediğin sorunlar hiç yok... normal internettede giremiyorsan sende vardır sıkıntı yazılımda değildir.. yazılımdan sonra hard format attınmı?
bide şunu dene hafıza kartını çıkart, hard format at ve whatsapp kur dene... internete zaten hafıza kartsız giremezsin web browser girince atar seni menüye

senin şu telefonu yutdışına mı gönderdiler neee? baya oldu :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi

akbuluts

Üye
Telefonuma yükledim.çok güzel bu çalişmada emeği olan kardeşime çok teşekkür ederim.yanliz telefon biraz ağirlaşti nedendir bilemidim.

Lancerr

Lancerr

Üye
Telefonuma yükledim.çok güzel bu çalişmada emeği olan kardeşime çok teşekkür ederim.yanliz telefon biraz ağirlaşti nedendir bilemidim.

ağırlaştı mi :) ? Ben kendi adıma konuşayım hayatımda 5800 da hiç 50 mb ram ve 76 mb boş hafıza görmedim :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Lancerr
dgrszz

dgrszz

Üye
java uygulama ve oyunlarda hata veriyo nedeni ne olabilr

karakalpakli

Üye
kardeşimden allah razı olsun gecenin bu saatinde hatta sabahın beşinde bana çok yardımcı oldu.
tekrar teşekkür ediyorum kendisine..

Lancerr

Lancerr

Üye
hakan son güncellemeye belle top barı eklersen sevinirim :) (şu yukarıdan aşağı çektiğin zaman ki açılan menü)

bi isteğim daha olacak şu şebeke ve batarya ikonlarını kaldır belle batarya şebeke simgelerini koy öyle daha iyi olur :)
şimdiden teşekkür ederim. Eline sağlık :)

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan son güncellemeye belle top barı eklersen sevinirim :) (şu yukarıdan aşağı çektiğin zaman ki açılan menü)

bi isteğim daha olacak şu şebeke ve batarya ikonlarını kaldır belle batarya şebeke simgelerini koy öyle daha iyi olur :)
şimdiden teşekkür ederim. Eline sağlık :)

topbar sağlıklı çalışmıyor. O yüzden ben gerekli modları veririm siz kendize göre düzenlersiniz...

Lancerr

Lancerr

Üye
eyvalah :tşk: :oley

lazye

lazye

Üye
hakan abi güncellemede ne gbi yenilikler olcak ?

Lancerr

Lancerr

Üye
hakan kardeş. biliyorum çok şey istedim ama seçenek ve geri ikonları bunlar gibi olsa olurmu hemde en köşelerde ?

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan abi güncellemede ne gbi yenilikler olcak ?

Belleye daha çok benzeticem. Yeni temalar fila

- - - Eklendi - - -

hakan kardeş. biliyorum çok şey istedim ama seçenek ve geri ikonları bunlar gibi olsa olurmu hemde en köşelerde ?

yazı ortalamayı kaldırdım. Sadece geri tuşu düz olucak. Tam belleye benzesin diye

ykpknl

ykpknl

Üye
ne zaman çıkacak güncelleme ???

Üst Alt