5800 √ - X6 √ - Symbian Belle Fp6 [03.03.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan bişi sorcam . bu whatsapp'a wifi baglanıp giremiyorum. 3g ile baglanmaya calısıyor. hedeflerden wifi'ye oncelik atamama ragmen 3g ile ile baglanmaya calısıyor. ayrıca wifiye baglanıp internetede giremiyorum :S

telefonum garantide. gitmeden önce whatsapp yi bende kullanıyordum söylediğin sorunlar hiç yok... normal internettede giremiyorsan sende vardır sıkıntı yazılımda değildir.. yazılımdan sonra hard format attınmı?
bide şunu dene hafıza kartını çıkart, hard format at ve whatsapp kur dene... internete zaten hafıza kartsız giremezsin web browser girince atar seni menüye

pentagrm

pentagrm

Üye

telefonum garantide. gitmeden önce whatsapp yi bende kullanıyordum söylediğin sorunlar hiç yok... normal internettede giremiyorsan sende vardır sıkıntı yazılımda değildir.. yazılımdan sonra hard format attınmı?
bide şunu dene hafıza kartını çıkart, hard format at ve whatsapp kur dene... internete zaten hafıza kartsız giremezsin web browser girince atar seni menüye

yazılımsal oldugunu bende dusunmuyorum yazılım on numara ellerine saglık. sanırım donanımsal bir sorunum var. yazılımı yukledıkten sonra hard format attım. tekrar atarsam kurdugum programlarım silinecek o yuzden istemiyorum. artık tl yukler internete o şekilde girerim. teşekkürler.

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
yazılımsal oldugunu bende dusunmuyorum yazılım on numara ellerine saglık. sanırım donanımsal bir sorunum var. yazılımı yukledıkten sonra hard format attım. tekrar atarsam kurdugum programlarım silinecek o yuzden istemiyorum. artık tl yukler internete o şekilde girerim. teşekkürler.

güncellemeyi bekle o zaman kardeşim

çomolokko

Üye
güncelleme ne zaman acaba ?

Lancerr

Lancerr

Üye
hakan local modda kaldı ne yapmalıyım acil :S

strokee

Üye
kardeş kolay gelsin cok güzel paylaşımların var senden bi ricam olacak benim tabi yaparsan senin CFW de bulunan sarı cizğileri oolan tema var var onun o cizğilerinin mavi olanını nerden bulabilirim yada sende varsa yardımcı olurmusun yani onun sarı olan her şeyinin mavi olanı cok hoşuma gidiyorda o yüzde yardımcı olursan şimdiden tşk ederim

SensitiveFocus

Üye
şuanda sorunsuzmu tam olarak hakan.g(çünkü sorunsuz cfw yükluyorum ve sorun cıkıyor sinir oluyom

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
hakan local modda kaldı ne yapmalıyım acil :S

usb yi çıkart, bataryayı çıkart tak telefonu aç

- - - Eklendi - - -

şuanda sorunsuzmu tam olarak hakan.g(çünkü sorunsuz cfw yükluyorum ve sorun cıkıyor sinir oluyom
benim yaptığım gibi kullanırsanız sorun yok ama kimileri mod atıyor yok o bozuk yok bu bozuk... sonra bunu yaptınmı evet.. ben daha napayım...

- - - Eklendi - - -

kardeş kolay gelsin cok güzel paylaşımların var senden bi ricam olacak benim tabi yaparsan senin CFW de bulunan sarı cizğileri oolan tema var var onun o cizğilerinin mavi olanını nerden bulabilirim yada sende varsa yardımcı olurmusun yani onun sarı olan her şeyinin mavi olanı cok hoşuma gidiyorda o yüzde yardımcı olursan şimdiden tşk ederim
teşekkürler...
mavili olanı yok.. siscontetsla gerekli dosyayı editlenemen gerek...

strokee

Üye
kardeş peqi hangi dosyalar onlar isimlerini söylerimisin ben editleme yapayım biraz iş yogun oldugu için isimlerini araştırma yapamadım ya zahmet olmaz ise sana ya acaba sagol şimdiden de

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
kardeş peqi hangi dosyalar onlar isimlerini söylerimisin ben editleme yapayım biraz iş yogun oldugu için isimlerini araştırma yapamadım ya zahmet olmaz ise sana ya acaba sagol şimdiden de

hangisi bilmiyorum ama yol göstereyim sana. Temanın içindeki svgb leri svg ye çevir tek tek bak bulursun yada tema yapımından anlayan birine sor kardesim

strokee

Üye
eyw kardeşim bensa bak o dediğim tema ismni de vereyim bir incelersem iconlarıda harika bence hybrid nokia.sis diye bi bak göz at derim sen yaparsın tema yüksenince bozuk oluyo yoksa resimde mavi dediğim yerler bozuk olmasa ben editlicektim onu tekrar tşk ederim şmdidden sagol

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
ya ben yaptım local mod çıktı (telefon yeniden başlatıldığında belle olarak açılcak yazıyordu.. ama tel açılmadı ). yardım edin bataryayı çıkartırsam telefon çökçek ?????????????????????????????

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
ya ben yaptım local mod çıktı (telefon yeniden başlatıldığında belle olarak açılcak yazıyordu.. ama tel açılmadı ). yardım edin bataryayı çıkartırsam telefon çökçek ?????????????????????????????
çökmez usb kablosunu çıkart, bataryayı çıkart tak telefonu aç

Lancerr

Lancerr

Üye
hakan batarya ve şebeke ikonlari nasıl gizleyebilirim ? Belle top bar kurdum pek hoş görünmüyor da ondan

adventurerseko

Üye
tşkler ellerine sağlık

Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
Bi kere bişi yapaıyordum indernet mi ne gitti sonra. ( local mod yazıyordu 10 dk bekledim. yine aynı sonra sıkıldım bataryayı çıkardım ve taktım sonra power tuşuna bastım telefon açılmadı (pcden güncelliyordum) neyse çöktü 20 lira verdim yaptırdım. NOKİA N73 İDİ )

.
.

HA BİDE LOCAL MODAYDI YA YENİDEN BAŞLAMADI. BATARYAYIDA ÇIKARMADIM YİNE ÇÖKER DİYE.. 5 DAKKA SONRA KENDİ KENDİNE KAPANDI. SONRA POWER TUŞUNA BASTIM OLDU :))))))))))

- - - Eklendi - - -

.

BU PAYLAŞIM GERÇEKTEN GÜZEL OLMUŞ ALLAH RAZI OLSUN.. BİR TEK 1 ŞEY KÖTÜ. ( TUŞLAR KİLİTLENİYOR YAKİLİT AÇMA YERİ KÜÇÜK KUTU VARYA BİDE SAAT HİÇ GÜZEL DEĞİL ÇOK KÖTÜ.. NOKİA N8 GİBİ YAPABİLİRMİSİNİZ O KISMI) YARDIMCI OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM........

haqanguven

haqanguven

Üye
    Konu Sahibi
tşkler ellerine sağlık

rica ederim güle güle kullan

- - - Eklendi - - -

Bi kere bişi yapaıyordum indernet mi ne gitti sonra. ( local mod yazıyordu 10 dk bekledim. yine aynı sonra sıkıldım bataryayı çıkardım ve taktım sonra power tuşuna bastım telefon açılmadı (pcden güncelliyordum) neyse çöktü 20 lira verdim yaptırdım. NOKİA N73 İDİ )

.
.

HA BİDE LOCAL MODAYDI YA YENİDEN BAŞLAMADI. BATARYAYIDA ÇIKARMADIM YİNE ÇÖKER DİYE.. 5 DAKKA SONRA KENDİ KENDİNE KAPANDI. SONRA POWER TUŞUNA BASTIM OLDU :))))))))))

- - - Eklendi - - -

.

BU PAYLAŞIM GERÇEKTEN GÜZEL OLMUŞ ALLAH RAZI OLSUN.. BİR TEK 1 ŞEY KÖTÜ. ( TUŞLAR KİLİTLENİYOR YAKİLİT AÇMA YERİ KÜÇÜK KUTU VARYA BİDE SAAT HİÇ GÜZEL DEĞİL ÇOK KÖTÜ.. NOKİA N8 GİBİ YAPABİLİRMİSİNİZ O KISMI) YARDIMCI OLDUĞUNUZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM........

güle güle kullan. Sitede tuş klidi modları var sürüklemeli tuş klidi yapabilirsin. Saat değişmez font pure font. Belle uyumlu fontlar kullanabilirsin

• Beğen
Tepkiler: Muhmd CR7
Muhammed CR7

Muhammed CR7

Üye
Allah razi olsun. Emeği geçen herkeze teşekkürler.. Link atarmisiniz :)

- - - Eklendi - - -

SON BİR SORUM OLACAK.. BUNLARI YAPTIKTAN SONRA LOCAL MOD A GEÇİYOR YA(YENİDEN BAŞLADIĞINDA BELLE OLACAK ) NE KADAR BEKLİYECEĞİZ ?

- - - Eklendi - - -

.
NOT: YAZILIMDAN SONRA MUTLAKA HARD FORMAT VE HAFIZA KARTINI BİÇİMLEYİN. . .

FORMAT VE HFIZA KARTINI BİÇİMLENDİMEZSEK NE OLUR Kİ ?

Üst Alt